Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , אני מעוניין בהחלפת המנוע שמותקן אצלי בקראוול (89' אוטומטית) ולאחר בירור מול צ'מפיון מוטורס שארך כ3 שבועות נאמר לי שהדגמים היחידים שאני יכול להחליף אליהם אלו הם דגמי המנוע ששווקו במקור עם סדרת הרכבים הללו, וזה אומר מנועים שהסיומת שלהם : DJ, DG, SS, SR, GW, MV כאשר החזק מביניהם (וגם כנראה הטוב ביותר) הוא הDJ שמותקן כבר אצלי בקרוול ודיי מאסתי בו, השאלה שלי היא כזאת : האם יש סיכוי שבעמדה מס' 1 בחולון ניתן להחליף למנועים נוספים, או שאלו הדגמים היחידים?

*יש לציין שאני שואל שאלה זאת לאחר שכמה ממכריי ציינו בפני שיש החלפה חוקית למנוע AFN של פאסאט ולאחר בירור מול צ'מפיון הם לא מודעים לזה ולא מאשרים את זה.

בנוסף , מעניין אותי גם אם אשאיר את המנוע הקיים (DJ) אוכל לחבר אליו מערכת הנעה בגז ולאשרר זאת מול משרד התחבורה? אם לא , יש דרכים נוספות לשפר את צריכת הדלק/להפחית את ההוצאות?

תודה מראש לכל העונים,

רון

רכב טיולים ופאן : 1989 Volkswagen T3 Caravelle GL

רכב יום-יום : Mitsubishi Lancer Executive 2006

פורסם

תמכור לי את הרכב הספציפי הזה ותקנה טרנספורטר 92 ומעלה....

לקחת קרוול אוטומטי ולהחליף למנוע רגיל? לא חבל?

ד"א - הטרנספורטרים שמיוצרים בברזיל - עדיין עם הצורה הישנה (העגולה - 68-79), מגיעים עם מנוע של פולקסווגן פולו 1400 (לפני עידן ה-TSI).

פורסם

מנוע AFN אושר בעבר להתקנה בסינכרו בלבד, מכיוון שיש בו שינויים רבים המסוגלים לשאת במומנט שלו. האישור התבסס בעברו על אישור יצרן.

מנוע ה- DJ הוא החזק בסדרה. על מנת להפיק ממנו את המיטב, רצוי מאוד לשדך לו תיבה ידנית 5 הילוכים.

לא ממליץ להסב אותו לגז, אלא לבחון איך אפשר לשפר אותו בהתבסס על בנזין. יש בעולם כמות עצומה של חומר על סדרת מנועים זו, ותוכל לבטח למצוא בחיפוש בפורומים הרלוונטיים.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...