Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני רוורס לא מצפצפים-סיטרואן C4

aderet
שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים:

ב C4 שלי חיישני הרוורס (מקוריים) הפסיקו לצפצף. הם עובדים ומתריאים בתצוגה אבל פשוט הפסיקו להשמיע קולות.

אין שום קונפיגורציה שמטפלת בנושא הזה (בדוק) ובדיקת מחשב לא העלתה דבר.

אני לא בטוח שזה קשור אבל זה התחיל אחרי שהחלפתי רדיו מקורי ברדיו מקורי אחר (החלפתי לכזה מקורי שמכיר MP3 בדיוק כדי להמנע מבעיות כאלו),כמובן שהרדיו המקורי קודד במחשב והוא עובד ללא דופי.בדקתי כדי לוודא ואין איזה כבל שנקרע או משהו שלא חובר כמו שצריך.

למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? פיוז אולי?

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנה הגדרה ברדיו לגבי חיישני רוורס, מכיוון שהצליל של החיישני רוורס ב C4 נשמע דרך הרמקולים של הרכב.

דבר נוסף, אתה בעצמך אמרת שזה קרה לאחר החלפת הרדיו.

יש לעבור על הקונפיגורציה של הרדיו. לפי דעתי בוצע רק קידוד למספר השילדה ללא התייחסות לשאר

המאפיינים של בקונפיגורציה.

תבדוק פעם נוספת את קונפיגורציה של הרדיו בכל התתי תפריטים, והשלם את החסר/הלא נכון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...