Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מיקרה

DorFaTAl
שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

הייתי היום באלבר, הם הציעו לי לרכוש ניסן מיקרה עם 0 קימלט' כשאני יד 2.

ידנית בעלות של 64,000 ש"ח

תכננתי להוציא 50,000 ש"ח על רכב. שילמתי 1000 ש"ח כדי שישמרו לי את הרכב ובמידה ואני לא יהיה מעוניין יחזירו לי

אני צעיר ורוב הנסיעות הם בינעירוניות

יש לציין שאני לא חובב כל כך ידני

יש לי נסיעת מבחן בשישי הבא

איך הרכב ?

hyundai GETZ 07 1.4L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מניסיון אישי אלא מקריאת כתבות אליו (חיפשתי לאחרונה רכב לאחותי וזאת היתה אופציה שנבדקה אבל בגירסת הגיר הרציף).

לפי מה שאני זוכר, הרכב מגיע מאד מאובזר, מנוע 3 צילנדרים רועש ורועד ובעל ביצועים חלשים יחסית, איכות הרכבה לא טובה.

יחסית לקטגורית רכבי הסופר מיני הוא לא משהו יחסית לרכבי מיני הוא כבר נראה טוב יותר ובמחיר שבטח הציעו לך ניתן להשוות אותו לרכבי מיני.

לנו הציעו דגם כזה עם גיר רציף, שנת 2013, אפס קילומטרים יד ראשונה ליסינג ב- 80 אלף ש״ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי הרבה קילומטרים מאחורי ההגה של המיקרה האוטומטית. יוצא לי לשכור לא מעט רכבים כאלו לאחרונה ובאמת שאני לא מתלונן. למעשה, אני מעדיף את המיקרה על פני כל סיריון או i20 שמציעים בערך באותה העלות.

הרכב זריז מאוד, חסכוני מאוד בדלק. מה שלא עשיתי, לא הצלחתי לקבל פחות מ-14 קילומטרים לליטר. זה כולל גם נסיעות עירוניות ארוכות במוד של פול גז - פול ברקס. כלום, הרכב לא יורד מ-14 קילומטרים לליטר, לפעמים אפילו 16 אם אני נוסע הרבה בבין עירוני :shock:

אני מאוד נהנה לנהוג בו, יש בו סוג של שובבות ופשטות שהיו ברכבים הקומפקטיים של פעם. וזאת גם כנראה הסיבה שכל כך לא אהבו אותו במבחני הדרך בעיתונאות הרכב. הוא לא ברמה של סופר-מיני איכותיות כמו פולקסווגן פולו או אפילו יונדאי i20 מבחינת איכות החומרים בתא הנוסעים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נסעתי,עליו,אבל אחרי שישבתי בו בסוכנות ניסן גם לא רציתי,ראשית,מושב אחורי הכי פחות נוח שישבתי בו,בפנדה כבר יותר נוח.

פלסטיקה זולה,והרכב ניראה מאוד פשוט.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי נסיעת מבחן על הידנית וגם על הרציפה. לגבי הידנית - החלפת ההילוכים פשוט מזעזת. המוט קשה להעברה, ואתה מרגיש כאילו אתה נוהג ברכב ישן מהבחינה הזאת. אין לרכב HILL HOLD מה שמונע מהדרדרות וקיים בהרבה רכבים כיום, וחבל שאין.

לגבי הדגם עם הגיר הרציף - מאוד מאוד לא אהבתי איך שהרכב נשמע. אתה צריך לשמוע כדי להבין. זה שילוב של ה 3 צילנדרים והגיר הזה.

מצד שני, הרכב מאובזר יחסית (כולל חימום מושבים בדגם המאובזר יותר) ויש לו את היתרונות שלו. במימדים שלו הוא מאוד קרוב לסגמנט המיני ולא הסופר מיני.

אני חושב שאם לקנות חדש מהסוכנות, אז ממש לא את הרכב הזה. יש חלופות הרבה יותר טובות במחירים האלו. במקרה שלך, כשמדובר בהנחה משמעותית עקב הליסינג, לא כדאי לפסול. חכה לנסיעת המבחן ואז תחליט אם מתאים לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בזמנו שקלתי את הגרסה הידנית.

ביצעתי נסיעת מבחן על רכב חדש עם 300 ק"מ - לא אהבתי בכלל. הגיר קשה כמו אבן, הקלאץ' לא נוח והאוטו נכבה לי המון. למנוע יש קול מעצבן בהאצות והוא רועד בעמידה. מעבר לכך גם הביצועים לא משהו כמו שנאמר.

באופן אישי הלכתי על הקליאו III, אני הרבה יותר מרוצה! גיר נורמלי, קלאץ' סביר, המנוע לא נכבה לי. מנוע עם קול נורמלי ולא רועד וביצועים עדיפים. מעבר לכך יותר נעים לשהות בו, נוחות הנסיעה יותר טובה בו, הוא יותר בטיחותי ויותר מרווח.

מבחינתי המיקרה לא שייכת לקטגורייה של סופר מיני, היא איפשהו נופלת בבור שבין מיני לבין סופר מיני. על כן מבחינתי היא בחירה גרועה יחסית באופן כללי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על העזרה

בשישי הבא יש לי נסיעת מבחן על הרכב בגרסה הידנית.

עד אז יש לי אחד שמור באלבר,

בינתיים אחפש בעוד מקומות, לובינסקי טרייד

hyundai GETZ 07 1.4L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסעתי חודש על אקו מיקרה חדשה, ולמרבה הפליאה, אולי בשל רמת ציפיות נמוכה למדי, נהנתי ממנה.

מנוע נחמד, גיר רציף שהגיע לבשלות מלאה (כמעט ואין את תחושת המצמד המחליק שאיפיינה תיבות רציפות ישנות), אבזור עשיר, מערכת שמע ראוייה שכוללת בלוטוס' והחשוב מכל - חסכונית להפליא.

בנסיעה רגועה בכביש 6 אפשר לחלץ ממנה 22 (!) ק"מ לליטר די בקלות.

הגירסה הידנית מומלצת פחות, מוט ההילוכים אינו נעים והמצמד כבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק הרגע חזרתי מאלבר שוב

הציעו לי לנסר 2009 הצורה הישנה לצערי

62000 קימלומטר 42000 אלף לפני שהורדתי את המחיר

עשיתי נסיעה קצרה ותפס אותי

מה אתם אומרים? אני יהיה יד 3

hyundai GETZ 07 1.4L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכונית אמינה וזולה לאחזקה, אבל לא ממש חסכונית בדלק וגם לא ממש מכונית לצעירים. חוץ מזה, במידה והרכב תקין ויש השבחה המחיר שקיבלת סביר לחלוטין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לציין שלמספר הידיים הגבוה למדי עשויה להיות משמעות בעייתית במכירת הרכב.

יד 3 לרכב בן 4 זה המון. אני באופן אישי לא הייתי קונה.

זה בסדר אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב לזמן ממושך (לפחות 3-4 שנים), אבל אם אתה רוצה את הרכב לשנה או שנתיים ולמכור זה יקשה עליך במכירה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיצובישי לנסר קלאסיק (צורה ישנה) זה רכב שאיך נאמר בעדינות, ככה או ככה קשה למכור. אז ההבדל יהיה בין ממש קשה לבין קשה ממש :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...