Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת וולבו S80 T6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אהלן, המון זמן שלא הייתי פה.

כפריק של וולוו אני מחזיק את ה S70 T5 כ 4 שנים ומחר בעזרת ה אני קונה את ה S80 T6 שנת 2006 קודם כל השאלה העיקרית האם במכוני בדיקה נותנים מידע על מצב הטורבו, דבר שני אני קונה מאיזור חיפה ורציתי מכון מומלץ באיזור (ראיתי את הקופונים) רק ששמעתי ש מ.מ.מ מאוד מאוד אמינים . אשמח לחוות דעת וטיפים מקצועיים נוספים

המון תודה ולילה מצוין

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

כשאני קניתי את הרכב שלי בדקתי אותו ב - מ.מ.מ. בני - ברק ובטופס הבדיקה פשוט נכתב לי "אין אחריות לטורבו".

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

לא תקבל אחריות על הטורבו.

מה שמאוד מומלץ, בייחוד ברכבים שאינם מאוד נפוצים היא לקחת את הרכבל בדיקה במוסך מתמחה שייתן גם חוות דעת.

פורסם

הרכב שאתה הולך לקנות מאוד נחמד, גם אני חובב וולוו אבל רק רציתי לציין מספר דברים שאולי לא ידעת ויוכלו לעזור לך.

ברכב הזה שיפוץ כל טורבו יעלה כ 4000 שח.

הרכב חזק מאוד ובגלל זה הוא קורע את הגיר די מהר לכן שים לב לזה טוב טוב.

האוטו עמוס באלקטרוניקה שנחמדה כשהיא חדשה אבל עם הזמן מתחילה להיות בעייתית ובארץ גם אין יותר מדי חלקים תחליפיים לרכב הזה.

בכל מקרה אם אתה מכיר את הרכב והולך לטפל בו יפה ויש לך קצת כסף ספייר אז יש לך תמורה מצויינת למחיר.

בהצלחה.

פורסם

טרם קניית הרכב נכנסתי למכון ברעננה. ידעתי כיצד ואצל מי הרכב טופל ועשיתי בדיקה אצל המוסכניק (שלי, לעתיד).

במכון שאלתי את עובד המכון, בחור הוגן מאד מה יוכלו - ולמעשה מה לא יוכלו לבדוק והלה השיב ש"לא בודקים את הגיר, הטורבו, איכות המנוע" וכו'.

ביקשתי מהנהגים לפנות לי מקום וביקשתי לצאת. הבנתי שאת הכסף של הבדיקה (1000++) עדיף שאשקיע ברכב!

פורסם

תודה רבה לכולכם ברוך ה קניתי את האוטו היום והוא נהדר!!! (האמת שאצטרך לחכות עוד שנה לראות אם הוא כזה נהדר) כשפניתי ל מממ בחיפה נאמר לי את אותו הדבר שבודקים רק מרכב אכן האוטו יצא נקי לגמרי מפגיעות חוץ מכנף שמאלית שנצבעה (ללא מכה רצינית) ביקשתי ממנו להציץ רק על המנוע והטורבו והוא אמר שלפי איך שהוא רואה והוא הראה לי שהאוטו יבש לגמרי משמן ומים אין קורוזיות וכו וביצעתי את העסקה!!!

תודה רבה לכולכם זה באמת אחלה תמורה למחיר אוטו מטוס ונוח.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תוכן חדש...