Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין כמו בני ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפורום מכובד זה אני רוצה להודות לבני.

לפני כחודש וחצי פרסמתי בפורום שיש ברשותי MGB שירשתי מאבי ז"ל שאני רוצה לשפץ ולהשמיש כדי שאוכל להגיע איתה לחתונתי ביוני הקרוב.

דרך קובי המקסים, שהכיר את הרכב מהעבר, הגעתי לבני. כבר בהתחלה היה ברור לי ולאחי שמדובר באיש מקצוע ברמה הגבוהה ביותר. בהמשך התברר לנו שמדובר גם באיש רגיש חכם ומצחיק.

בני בדרכו המיוחדת ליווה אותנו לאורך כל התהליך, הסביר בסבלנות ומקצועיות ודאג שנקבל את הרכב חזרה במצב מדהים ובמהירות מפתיעה.

לפני כשבועיים קיבלנו חזרה את הרכב, מוכן לנסיעה, עם טסט והסברים לתחזוק שוטף, והוא חזר להיות גאווה משפחתית ותזכורת יומיומית למפעלו הצנוע והמקסים של אבי.

מחכה בקוצר רוח להעלות לפורום תמונות מהדרך לחתונה :-P

פורסם

למישהו היה ספק ?.

בני אחלה בן אדם .מדבר עם אנשים בגובה העיניים,אוהב לעזור והכי חשוב ישר ויגיד את האמת ואת מה שהוא חושב גם אם זה לא ימצא חן באזני השומע. אין אצלו כפילות לשון.

אריק

פורסם

בני וקובי! 2 אנשים מדהימים, אני זוכר איך הייתי יושב אצל קובי במשרד עוד לפני שהיה לי רישיון ושומע סיפורים על הMG!

בני.... בני חולה בראש, חולה בצורה הכי טובה שיש.

אני רוצה לראות קצת תמונות, גם תמונות של בני :)

haters will hate

פורסם

כל הכבוד לך בני!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

עדיין לא הגעתי אליו עם רכב אבל בהחלט התייעצתי איתו יותר מפעם אחת טלפונית

איש מקסים אוהב לעזור וגם צ ו ד ק ברוב המקרים

כן ירבו

פורסם

בני בני ילד רע...לפתוח את הפורום ולקרוא שוב על מעללייך???

אז רק אוסיף, שאם בני היה רק מכונאי דיינו,

ואם בני היה רק בעל מקצוע דיינו,

ואם בני היה רק אומן דיינו,

אבל מעבר לזה שבני עונה לכל ההגדרות הרבה יותר חשוב הוא שהוא חבר אמיתי ועל זה מגיע לו כל הקרדיט.

ולך, mish_indi תהנה מה- MGB שהיא אייקון עבור רבים מאיתנו.

עופר

• תוכן חדש...