Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מה להוסיף - היה נהדר.

אני לא יודע מה היה היחס הכמותי בין פרטיות למסחריות שיצאו מהמפעלים בארץ, אבל אם התצוגה משקפת את היחס הזה, רוב היצור היה של מסחריות - טנדרים וסטיישנים סגורים (שאח"כ הוסיפו להם כסאות וחלונות אחוריים). זה גם פחות או יותר מה שזכור לי.

כל הכבוד למארגנים, וכל הכבוד לבעלי המכוניות שמשמרים את הציונות המוטורית.

נמרוד

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה מדהיייים

אני כל כך נהנתי לראות את תוצרת הארץ.

גאווה!!!

לאבא שלי היתה סוסיתא כשהיתי ילדה קטנה

ויו והאוטובוס....

יוווו

כל כך התרגשתי להיות על האוטובוס.

איזה כיף עכשיו להגיע ולצלצל...

הייי תעצוררררר

תודה רבה רבה לכל המארנים

המון תודה

ושתהיה אחלה של שבת

אוףףףף נסתי כמה פעמים להעלות תמונות ולא הלך.

אנסה מחר....

פורסם

איזה יופי של אירוע. כבוד על היוזמה!

לצערי נבצר ממני להגיע עם המכונית שלי, אבל בכל הצלחתי להגיע לקראת סוף האירוע ולראות חלק מהמכוניות שהשתתפו. שמח שהיה יצוג מכובד כמעט מכל קצוות הדגמים שהורכבו/יוצרו כאן.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
למתניה נחום,זמי,צביקה מרגלית,רוני רוזינברג וסמדר תודות על האירגון ועל האירוע היה יפה מאוד מאבי ויורם ותודות לחברה מהצפון שעדי אירגן

זה המקום לקרוא לילד בשמו ולהודות לחברי ה׳ פיברקלאב שלמרות כמות הרכבים שהייתה היינו מרגישים בחיסרונם הייתה כמות מכובדת מאוד שלהם שאפו ענק אירוע מדהים ביופיו מצטרף ומוסיף ברכות לעוד אירועים שכאלה אמן

פורסם
אין מה להוסיף - היה נהדר.

אני לא יודע מה היה היחס הכמותי בין פרטיות למסחריות שיצאו מהמפעלים בארץ, אבל אם התצוגה משקפת את היחס הזה, רוב היצור היה של מסחריות - טנדרים וסטיישנים סגורים (שאח"כ הוסיפו להם כסאות וחלונות אחוריים). זה גם פחות או יותר מה שזכור לי.

כל הכבוד למארגנים, וכל הכבוד לבעלי המכוניות שמשמרים את הציונות המוטורית.

נמרוד

נמרוד, לא ממש מדויק. היה גם יצור נרחב של מכוניות משפחתיות בארץ. אולי הן פחות שרדו את השנים, מטבע הדברים. אבל היו לא מעט דגמים וגרסאות רגילות לחלוטין.

וסתם השערה מדוע המשפחתיות פחות שרדו ויש יצוג נרחב למסחריות/טנדרים וכדומה: מי שהחזיק במשפחתית ישראלית וחי בסביבה עירונית ומאס בה במשך השנים, לא היה לו היכן להשאיר את המכונית. זאת במידה ולא היה יכול למכור אותה. מסיבה זו, רבות מהמכונית הללו הושמדו במהלך השנים. מצד שני, מי שחי במושב או כפר ככל הנראה לצורך עבודתו החזיק בטנדר או מסחרתית. וכשלזו סר חינה ולא נמצא לה קונה, כל שהיה צריך לעשות בעליה הוא להחנות אותה בפינת החלקה או בלול או איפה שלא יהיה ואחרי זמן מה היא פשוט השתלבה בנוף ונשכחה. נשכחה עד אשר נמצאה, חולצה, שופצה וחזרה לכביש.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

הפורד אסקורט היתה המכונית הנמכרת ביותר בארץ בשנות ה 70', וגם הטריומף 1300\1500 נמכרה לא רע.

הלארקים והקונטסות לא שרדו שנים רבות, ורובן המכריע לא הגיעו לגיל 20, וננטשו כבר בתחילת שנות ה80', ולכן המראה היום קצת מטעה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני בפורום זה מאחל לבועז דגן אחולי החלמה מהירה ושנמשיך להיתראות בארועים כאלה

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם
למתניה נחום,זמי,צביקה מרגלית,רוני רוזינברג וסמדר תודות על האירגון ועל האירוע היה יפה מאוד מאבי ויורם ותודות לחברה מהצפון שעדי אירגן

אכן רשימה מכובדת המכילה שמות רציניים ואהובים !!!

אבל מעל במה מכובדת זו אני רוצה להודות לחבריי קבוצת הפיברקלאב (כן אבי אותה קבוצה שגם אתה נעזר בה).

אותה קבוצה שב 10 חודשי קיומה העלתה לכבישים חזרה רום 1301 טנדר .רום 1301 סדאן.רום 1301 סטיישן .13/60 סטיישן. כרמל דוכס .

אותה קבוצה עסוקה כרגע בשיקום מאוד מתקדם של 2 סוסיתא 12 סטיישן , 2 גילבועים , רום 1301 סטיישן ,וקוביה אחת

ואחראית לשידוך כרמל דוכס לחבר פורום ושידוך 13/60 סטיישן לחבר אחר

בקיצור חברים יקרים תודה רבה לכולכם המשיכו בעשייה

ולכם המארגנים בקצב הזה בפעם הבאה תשאירו לסוסיתות יותר מקום חניה :lol:.

ת ו ד ה

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם
אכן רשימה מכובדת המכילה שמות רציניים ואהובים !!!

אבל מעל במה מכובדת זו אני רוצה להודות לחבריי קבוצת הפיברקלאב (כן אבי אותה קבוצה שגם אתה נעזר בה).

אותה קבוצה שב 10 חודשי קיומה העלתה לכבישים חזרה רום 1301 טנדר .רום 1301 סדאן.רום 1301 סטיישן .13/60 סטיישן. כרמל דוכס .

אותה קבוצה עסוקה כרגע בשיקום מאוד מתקדם של 2 סוסיתא 12 סטיישן , 2 גילבועים , רום 1301 סטיישן ,וקוביה אחת

ואחראית לשידוך כרמל דוכס לחבר פורום ושידוך 13/60 סטיישן לחבר אחר

בקיצור חברים יקרים תודה רבה לכולכם המשיכו בעשייה

ולכם המארגנים בקצב הזה בפעם הבאה תשאירו לסוסיתות יותר מקום חניה :lol:.

ת ו ד ה

תוספת: סייעה מסייעת וקרוב לוודאי שתסייע רבות לעוד אנשים גם לנטולי סוסיתות, בעליהם של רכבים אחרים.

תודה רענן על החזון העשייה וההירתמות הרבה לעזור לאנשים רבים ואני בתוכם.

אריק

פורסם
תוספת: סייעה מסייעת וקרוב לוודאי שתסייע רבות לעוד אנשים גם לנטולי סוסיתות, בעליהם של רכבים אחרים.

תודה רענן על החזון העשייה וההירתמות הרבה לעזור לאנשים רבים ואני בתוכם.

אריק

לפני כמה ימים פגשתי חבר פורום יקר ואחד שמתוקף מקצועו מסייע לאספנים רבים לשפץ את מכוניותיהם. ״אתם פראיירים״ הוא אמר לי. למה? שאלתי. ״כי אנשים מנצלים אתכם בשביל חלקים ומשלמים עליהם סכום נמוך מערכם הריאלי״. התשובה שלי הייתה שגם אם זה המצב - לא איכפת לנו. כי המציאות היא שלא מעט אנשים נעזרו במאגרי החלקים שאספנו בכדי לשפץ את המכוניות שלהם וזה סייע להם להחזיר אותן לכביש. ובתמורה לחלקים ניתנה תרומה לגדולים מהחיים, שמסייעת לילדים חולי סרטן, שזו מטרה קדושה שלעצמה. אז יש אחד או שניים ממי שקוראים לעצמם חובבים (וחברים...) שחושבים שהם דופקים אותנו, ומנסים להשיג חלקים מבלי לתת עליהם תמורה. ראשית, אנחנו יודעים מי הם; שנית, את מי הם דופקים? ילדים חולי סרטן? אם הם מסוגלים לישון בלילה עם ההרגשה הזו - שיבושם להם.

בשורה האחרונה, כולנו באותו הצד וכבוד על היוזמה להרים את האירוע הזה. כן ירבו. חברי פיברקלאב ימשיכו לתמוך וייתייצבו לכל אירוע שיאורגן ומטרתו קידום התחביב של כולנו ובל לנו לשכוח שההתארגנות של פיברקלאב מטרתה לסייע לחברים אחרים ולהחזיר כמה שיותר מכוניות לכביש וכל זאת ללא כל מטרת רווח אישי. אם הצלחנו - אנו גאים להיות פראיירים.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

מרשים ביותר, כל הכבוד על האירגון.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

בינתיים לא הספקתי לקחת מכם חלקים כי הסתדרתי בכוחות עצמי ושילמתי לבעלי מקצוע.

אבל הערה שלך און לא במקום ולא היה צורך בכלל לספר את הסיפור זה פוגע בזה שהתלונן ובך שהיית צריך להגיב.

אם אתה נותן חלקים ומבקש תרומה במעטפה סגורה אז תצטרך לקבל את מה שנתנו.

יכול להיות שבמחירים של חלקים מחנות אנשים לא היו משפצים את הרכב.

אני שילמתי ביום שישי 500 ש"ח על סטרטר לסברה והייתי יותר משמח לתרום לגדולים מהחיים את הסכום.

בכל מקרה אני משבח אתכם על פעלכם ועל העזרה לאנשים עם הרכבים שלהם תמשיכו לעשות זאת באהבה וללא תלות.

אבישי.

נ.ב

דרך אגב אירוע מרשים שלצערי הסברה לא הספיקה לנסוע לכבודו.

אבל היא בדרך הנכונה יש ברקסים יש סטרטר הרכב מניע אבל הרדיאטור החליט לנזול קשות.

פורסם
ההערה שלך און לא במקום ולא היה צורך בכלל לספר את הסיפור זה פוגע בזה שהתלונן ובך שהיית צריך להגיב.

אם אתה נותן חלקים ומבקש תרומה במעטפה סגורה אז תצטרך לקבל את מה שנתנו.

אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר. תקרא שוב את מה שכתבתי. מעולם לא הבענו תרעומת על סך התרומה שנתן מישהו. יתרה מזאת, רבות נכתב שכל אחד שלוקח חלק, ירים תרומה כראות עיניו ואם התמורה מתקבלת במעטפה סגורה ומועברת ליעדה מבלי שנפתחה, למה אתה חושב שאני או מישהו התלונן על גובה התרומה? איפה בדיוק ראית את זה?

זאת ועוד: אותו חבר שהביע דאגה על שמנצלים אותנו - הוא בא ממקום טוב, נעזר בפיברקלאב וגם מסייע במתן חלקים. ואלו שמנסים לרמות ולקבל חלקים ללא תמורה? על אלו צריכים להגן? שיגיד תודה אותו אחד שעושה את זה שלמרות המעשה הבזוי שלו, הפרטיות שלו נשמרת. לא שומרים לו טינה. שרק יידע שאנחנו יודעים ושתהיה לו ההזדמנות להטיב את דרכיו.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

אבי אתה לא זוכר כמה פעמים צלצלת לחברי פיברקלאב כדי שיבואו שתהיה תצוגה מרשימה

להזכירך למעלה ממחצית היו חברי פיבר שהם לא חברים במועדון החמש

חבל שאתה מכיר בפיברקלאב רק שאתה צריך אותם

שבוע טוב

אין עוד מלבדו חבר צוות פיברקאלב יעוץ בשיקום רכב אספנות

יצור צינורות ברקס ממתכת במחיר לכול כיס ניקוי חול עד גודל גנט

• תוכן חדש...