Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פביקה-פיק - השרטוט שהבחור העלה מטעה, מדובר בקטע שבו יש עיקל קצר ימינה ואח"כ הכביש מתעקל שמאלה תוך טיפוס על גבעה קטנה, מה שמשנה את היחס בין השטח המת לבין הנתיבים. המהירות המותרת היא 60 קמ"ש (התמרורים נמצאים בסמוך לתחנת האוטובוס, אם תחפש אותם בסטריט-ויו) אבל בדרך כלל נוהגים שם יתר מהר.

rupni - כנראה שמי שסטה שמאלה אשם, אבל כדי שתלמד היטב דבר שנכתב בפורום זה אלפי פעמים, ובפרט לגבי קטע הכביש המדובר, כפי שהדגשתי בהודהע 6 בשרשור זה: צריך לבחון את הדרך שנים-שלושה צעדים קדימה. אני מניח שאתה תושב האיזור לא מאתמול, וכבר נסעת בקטע האמור. כמעט תמיד יש הפרעה לתנועה בנתיב הימני ומי שנמצא בו ינסה לסטות שמאלה, וכמו ישראלי מצוי - לא יתחשב במה שמתרחש בסביבתו, ועליך להיות מוכן להגיב לסטיה כזו. במקרה זה הסיסמא של משרד התחבורה נכונה - אל תהיה צודק - היה חכם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משפטית, לדעתי, פותח השרשור נקי מאשמה.

האם בפועל יכל למנוע את התאונה, ולחסוך לעצמו כאבי ראש? לדעתי כן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, תוכל בבקשה להסביר לי איך יכולתי לחסוך לעצמי את כאב הראש ?

בדיוק יצאנו מרמזור וזה היה ממש אחרי הצומת כך שלהיות בנתיב הימני לא יכולתי להיות מראש (אבל הייתי בדרך לשם).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הרי צפרת לו כמה פעמים, ככה שעברו כמה שניות מהרגע שהוא התחיל לסטות, ועד שפגע בך. יכולת להאיץ? כן, היית בזמן עקיפה.

יכולת לבלום? כתבת שכן, אבל לא רצית כי היו מכוניות מאחוריך. מה עדיף, לעקב מכוניות, או להיות מעורב בתאונה?

אני מבין שקל לדבר, וקשה לעשות, אבל קרא את הודעתו של ספריאל בתחילת דף 2.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו אני מסכים איתך לגמרי בזה שלא פעלתי נכון, היום אני מאמין שהייתי פועל אחרת ולמדתי שלפני סיבובים\ עיקולים עדיף לא להיות במקביל לרכבים אחרים. בזה שהיו מכוניות מאחורי הכוונה היא ממש קרוב, האפשרות היחידה לברוח מהמצב הזה כדי שהוא לא יפגע בי זה לתת ברקס שיפעיל את הABS ואז סיכוי סביר שהמכונית מאחורי הייתה נכנסת בי.

אגב לא היה שום מכשול לפניו הוא סתם גלש לנתיב שלי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לגבי נהג מאחוריך - אם הוא לא היד דבוק אליך והיה מרוכז בנהיגה הוא ראה את התנהגותך ואת התנהגות הרכב שלימינך וצפה את התאונה - והיה מוכן להגיב, זה מסוג המצבים שהם אני מאט בציפיה לבעיה. כמובן שאם הוא היה עסוק בטלפון ודבוק לך לישבן זה סיפור אחר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חוץ מלחזזות מה יתרחש בכביש אין לי הרבה מה להציע - ואולי זה ההבדל בין נהג חדש לנהג עם 36 שנות נסיון.

וגם זה לא תמיד עוזר - הנהג שתארתי בסוף ההודעה הקודמת הוא אמיתי, מישהו שנדבק אלי וכמעט נכנס בי מאחור בעת שעקפתי רכב בכביש 22, לאחר שהשלמתי את העקיפה הוא חתך אותי וירד לשוליים המשיך לשוט בזיגזג לרוחב הכביש. בזמן שעקף אותי ראיתי שהוא מחזיק טלפון בידו הימנית ומקליד עליו משהו. אין מה לעשות נגד טיפוסים כאלה.

• תוכן חדש...