Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר פטירת המשפחתית הישנה, מחפשים אוטו שימלא את החלל.

התקציב: 30,000, טיפ טיפה גמיש, אם יש מציאה באזור ה35 לפני מיקוח, אפשר, אבל התקציב ממש מוגבל.

הדרישות: אין עניין בפוזה או ביצועים, אחרי הכל זוג מבוגרים, צריך להיות אמין- אין עניין להיות במוסך כל שבועיים בגלל תקלה אקראית.

אחזקה זולה, גם, די קריטי.

עניין החסכון בדלק משני; לא מחפשים פה 1:22 אבל 1:8 בין-עירוני לא בא בחשבון.

שנתון כמה שיותר חדש, קילומטרז' כמה שיותר נמוך, זה רכב שאמור להחזיק לפחות ל7 שנים הקרובות אז נקודת התחלה טובה רצוי ביותר. מצד שני עניין השמירת ערך לא ממש רלוונטי.

מבחינת שימוש, בעיקר ישמש כרכב לקניות, נסיעות בעיר ומדי פעם נסיעה לחוף הקרוב, לא אינטנסיבי. סביבות ה10k בשנה, לא הרבה מעבר.

לא ידני. לאחר 15 שנה עם אוטומט - ידני לא באמת בא בחשבון.

אין דרישות גודל מיוחדות, זוג מבוגרים ללא ילדים קטנים.

כמובן הכל במסגרת התקציב, הציפיות לא בשמיים, אבל כל מילה תעזור, תודה.

פורסם
שלום,

לאחר פטירת המשפחתית הישנה, מחפשים אוטו שימלא את החלל.

התקציב: 30,000, טיפ טיפה גמיש, אם יש מציאה באזור ה35 לפני מיקוח, אפשר, אבל התקציב ממש מוגבל.

הדרישות: אין עניין בפוזה או ביצועים, אחרי הכל זוג מבוגרים, צריך להיות אמין- אין עניין להיות במוסך כל שבועיים בגלל תקלה אקראית.

אחזקה זולה, גם, די קריטי.

עניין החסכון בדלק משני; לא מחפשים פה 1:22 אבל 1:8 בין-עירוני לא בא בחשבון.

שנתון כמה שיותר חדש, קילומטרז' כמה שיותר נמוך, זה רכב שאמור להחזיק לפחות ל7 שנים הקרובות אז נקודת התחלה טובה רצוי ביותר. מצד שני עניין השמירת ערך לא ממש רלוונטי.

מבחינת שימוש, בעיקר ישמש כרכב לקניות, נסיעות בעיר ומדי פעם נסיעה לחוף הקרוב, לא אינטנסיבי. סביבות ה10k בשנה, לא הרבה מעבר.

לא ידני. לאחר 15 שנה עם אוטומט - ידני לא באמת בא בחשבון.

אין דרישות גודל מיוחדות, זוג מבוגרים ללא ילדים קטנים.

כמובן הכל במסגרת התקציב, הציפיות לא בשמיים, אבל כל מילה תעזור, תודה.

יש לי רנו קליאו 2008, ב35 אלף (אפשר להתגמש עוד), אוטו שמור עם 90 אלף קילומטר, אין תאונות ואין כלום.

רכב שעושה לי במשולב 1:12.5 לפעמים גם 13.5, הכול תלוי בלחיצות.

תשלח לי הודעה בפרטי אם אתה מעוניין.

אני מוכר כי אני מתחיל ללמוד.

פורסם

סיריון, חד וחלק.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם
בקשו משפחתית לא?

הייתי אומר מאזדה 323 2004 או מיצובישי לנסר 2005-6 - קשה למצוא דברים יותר אמינים מזה.

הלנסר האלה אמינות, אבל צריכת דלק וביצועים מזעזעים

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

הכל תלוי בסגנון הנהיגה, מבחינת ביצועים הלאנסר מספקת לגמרי. אני אישית מקווה למצוא אחת נורמלית אבל תקופה שנתקל רק ברכבים מהשכרה או עם קילומטראז' גבוה, כל המוכרים משבחים את האמינות.

אני חושב שגטס מ-2009 תעשה את העבודה, אם אני לא טועה בשנתון הזה כבר הגיעה עם אבזור בטיחותי נורמלי, היא מרווחת מציעה ביצועים סבירים ומ-2006 צריכת הדלק סבירה כמבוקש.

פורסם

גטס - אפילו בשנתון יותר נמוך, אני לא מאמין ש2009 ב30 אלף ש"ח תהיה במצב מי יודע מה.

רמות גימור רלוונטיות: GLI. עדיף GLX או GLS.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

משפחתית בתקציב זה- מזדה 6. עדיף דגם LUXURY. שנת 2003 נמכרת 30 ומטה. ניתן גם לקנות 2004 בכסף זה. חפש מכוניות שלא היו בליסינג או השכרה (דגם ה-LUXURY בד"כ היה בידיים פרטיות). רכב גדול, מרווח, תא מטען ענק. 3 מבוגרים מאחור נכנסים ללא בעיה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני חושב שיונדאי אקסנט תספק את המבוקש.

אמינה, זולה לקניה ואחזקה, שנתון מתקדם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני אמליץ לך על כמה אופציות. תבחר את האופציה שהכי מתאימה לך.

יש לך הונדה ג'אז שמבחינת אמינות היא מעולה, חסכונית ומרווחת הרבה יותר ממה שחושבים.

מודל 2003 נכנס לך לתקציב ואם מתאמצים יותר אני בטוח שאפשר יהיה למצוא גם 2004.

אם חשוב לך רכב גדול יותר אפשר ללכת על מאזדה 3 או טויוטה קורולה.

מדובר בשני רכבים אמינים מאוד, תצרוכת דלק לא חסכונית אבל גם הרכבים האלה לא שתיינים,

נהיגה רגועה תניב צריכת דלק טובה.

אני אישית הייתי בוחר במאזדה 3. יש לי יותר ניסיון עם רכב ויש לי ערך סנטימנטלי לרכב. פשוט אוהב את הרכב הזה.

אפשר גם לחפש דייהטסו סיריון.

גם את האוטו הזה אני מכיר אישית.

מדובר ברכב מרווח יחסית למכונית סופר מיני. מכונית זריזה, חסכונית ואמינה (מנוע של טויוטה יאריס).

אפשר למצוא אחת משנת 2006-7.

בהצלחה.

שלומי.

פורסם

גיא משברולט-דיי לדחוף את הזבל שלך לכל מקום!!!!!

אופטרה לא ראויה להיקרא אוטו.

גם אני חשבתי על האקסנט.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
גיא משברולט-דיי לדחוף את הזבל שלך לכל מקום!!!!!

אופטרה לא ראויה להיקרא אוטו.

גם אני חשבתי על האקסנט.

מה אכפת לך מה הוא מציע?

הוא ספונסר והוא עושה את העבודה שלו.

אם אתה חושב שהאופטרה לא ראויה להיקרא אוטו זו בעיה שלך,

פותח השרשור בסופו של דבר יחליט מה לרכוש.

שלומי.

• תוכן חדש...