Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר מס' חודשים שאני חש איום/הטרדה מהפקח הקהילתי של יישוב שאני מחנה את רכבי בבוקר בחלק מימי השבוע,בחנייה חוקית,

אני סטודנט ומכיוון שאין לי כסף לחנייה בתוך הקמפוס אז אני מחנה את הרכב ביישוב סמוך שממנו ההליכה לוקחת לי כרבע שעה,

לפעמים הפקח נמצא בבוקר במחסום ולא מאפשר לי להכנס ליישוב,אמרתי לו שזה לא חוקי ואני לא מפריע לאף אחד בחנייה ושאני מחנה כחוק במקום שמותר להחנות תוך כדי שאני לא תופס לאף אחד את החנייה שלו(מגרש חול נטוש),קרה פעם אחת שהחנתי את הרכב והוא פשוט "רדף" אחרי כשהתחלתי ללכת מכיוון האוטו ואיים אליי שאם אני לא יזיז את רכבי הוא יגרור לי אותו,הזזתי את הרכב באותו היום,אבל המשכתי להחנות בימים לאחר מכן כי החניה חוקית! היום הפקח שם לי פתק על האוטו שאומר כך:

"רכבך נמצא חונה במקום אסור לחנייה,רכבך צולם ונרשם במאגר,להבא רכבך ייגרר לחניון ותחוייב בקנס כספי+סכום גרירת הרכב לחניון לידעתך לא תינתן אזהרה נוספת"

אני מציין שוב,אין תמרור שאוסר על חנייה במקום,אין סימון לחנייה לא חוקית,מגרש חול שבקושי מישהו חונה בו,

התקשרתי למשטרה והמשטרה לא רוצה להתערב בנושא הזה,אמרו לי אם אתה רוצה תגיש תלונה

מה עליי לעשות??

תודה לעוזרים

פורסם

כפי שאני רואה זאת, עומדות בפניך 2 אפשרויות :

1. ללכת איתו ראש בראש, ואם הוא יגרור את הרכב / יתן דוח - ללכת לערוץ המשפטי.

2. לחפש מקום חנייה אחר.

אתה יכול גם להגיש כנגדו תלונה לראש הישוב / מועצה מקומית או לפניות ציבור - לא בטוח שיעזור.

פורסם

אתה יכל לפנות את המזכירות של אותו יישוב עם צילום של המסמך שהודבק לך על החלון.

אסור לו למנוע ממך כניסה ליישוב, אתה לא פושע ואין לך כוונה לחבל.

זכות בסיסית של כל אדם במדינת ישראל היא חופש התנועה והחירות,

הוא לא יכל ואסור לו להגביל אותך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הזהר מראש בראש!

בשטחים "בבעלות" עיר יש חוק שמגדיר גינה ציבורית למשל.

אינני יודע מה מגדיר גינה ציבורית לפי החוק אבל העונש על חניה ב"גינה ציבורית" בבאר-שבע למשל הוא 320 ש"ח מנסיון.

וכמובן גרירה במידה ואתה לא נוכח במקום ומתחשק להם.

מנסיון!

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

בישוב שהוא שיתופי כמו קיבוץ או מושב, יכולים לאסור עלייך את הכניסה.

בכל ישוב אחר, תלונה קצרה על הרב"ש הזה בתחנת המשטרה הקרובה תנער לו את הזומזום בין האוזניים. תלונה על איום או הטרדה מאיימת. היה לי רבש"צ אחד כזה בישוב קהילתי בגולן, התנפח עלי כאילו הוא שר הביטחון. כשהוא עוד צועק, חייגתי 100 והתלוננתי על הטרדה מאיימת. תוך 3 דקות כבר התקשרו אליו מתחנת גולן והוא נרגע...

• תוכן חדש...