Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי איזה רכב- סיריון 2006 ויש משכון של בנק המזרחי.

השם שם החייב הוא לא השם של הבעלים של הרכב.

כאילו היה משכון עוד לפני כן...

מה עושים במקרה כזה? כמה זמן לוקח מרגע הסרת הבקשה להסרת המשכון עד שבאמת הוא מוסר?

מצ"ב המשכון

משכון.jpg

פורסם

למזלי, טרם לקחתי לבדיקה. זה לפני בכלל שנפגשתי עם הבחור- היינו אמורים ללכת למוסך ביחד לבדוק אותו בדיקה ראשונית.

פורסם

דבר כזה מבחינתי צריך לפסול את הרכב ?

לדעתי בעל הרכב הוא לא זה שהמשכון על שמו. אולי הבעלים הראשון- צריכה לבדוק את זה.

אולי היה לו חוב ומישכנו לו את הרכב מנגד

פורסם

קח משהו לתשומת ליבך:

לי קרה מקרה דומה שאבא שלי רכש רכב ובאמת קיבל אישור מהמוכר שהבנק משחרר את השיעבוד אבל הבנק לא שלח לרשם המשכנות את הבקשה.

לאחר שנה וחצי אבא שלי עשה תאונה והרכב הורד מהכביש. אממה? הביטוח לא רצה לתת לנו את הכסף עקב כך שהרכב משועבד.

רשם המשכנות התעקשו לא להסיר את השיעבוד אלא אם כן הבנק ישלח להם את הטופס בבקשה להסיר את השיעבוד בפירוש.

איתרנו את הבעלים הקודמים שזו הייתה משימה לא פשוטה, הבעלים בהתחלה לא רצה לשוחח איתנו עד שאיימנו עליו בתביעה משפטית.

אז קח את הכל לתשומך ליבך ושקול היטב!

איתמר.

פורסם

מספיק שיש לך העתק של המכתב שהבנק שלוח לרשם המשכונות ואתה מסודר.

זה קורה הרבה פעמים שמסירים את השיעבוד ולא את המשכון. לא הייתי פוסל רכב בגלל זה ולא קונה בלי העתק המכתב הנ"ל.

STI 2004

פורסם

לי קרה מקרה דומה,הצלחתי לאתר את סניף הבנק שרשם את השעבוד על הרכב,תוך משהו כמו 3 שעות כבר שלחו לי אישור הסרה על שעבוד הרכב שאיתו הלכתי לרשם המשכונות שם הורידו את השעבוד על הרכב+אישור שנעשתה הפעולה,כיוון שלוקח למערכת 48 שעות להתעדכן והקונה היה שמח ומאושר. (ד"א אני לא ידעתי שיש שעבוד על הרכב והקונה בדק את זה ואמר לי ).

פורסם

הבעיה של בעל הרכב - לא שלך (עדיין)

תיפרד ממנו כידידים ואל תשקיע משאבים נוספים כמו בדיקה במוסך עד שהוא מוריד את המשכון

אחרי שהוא שובר את הראש ופותר את הבעיה ומוריד את המשכון, אין שום מניעה שתמשיך לבדוק את האוטו ולקנות אותו אם זה מתאים.

(כרגע האוטו ממושכן לבנק והוא יכול לקחת אותו ממך, גם אחרי שתקנה אותו!).

אין שום סיבה שתתרוצץ עבור אוטו שאינו שלך

פורסם

זה לא צריכה להיות סיבה לפסול את הרכב אבל אתה כן צריך לציין את הבעיה בפני בעל הרכב ולבקש ממנו שיפתור אותה.

גם לי בעבר קרה שהפקידה בבנק סגרה את החשבון מבלי להסיר את השעבוד וגיליתי את זה רק כשבאנו לעשות העברת בעלות.

העניין נפתר תוך כמה דקות בבנק (למזלי היו לי ביד את המסמכים שמראים שסגרתי את ההלוואה והחשבון אז לקונה לא היה על מה להתלונן כי זו לא הייתה טעות שלי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...