Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שציינתי כבר , המזגן אצלי עובד בצורה יוצאת מן הכלל . גם שקט מאוד וגם מקרר מהר ובצורה משכנעת . אפילו כאן , באילת בחודש אוגוסט . ויצא לי לנסוע כמה פעמים לכיוון חיפה . ובדרך מדי פעם במיוחד לקראת ערב היה כבר קר ברכב ואפילו כיביתי אותו כמה פעמים .נסעתי כבר עם הרבה רכבים מאז , כגון מיצובישי ספייס סטאר , ספלאש , קליאו , מיקרה ועוד בסגנון הזה וכלום לא מתקרב למזגן של הפיאסטה . במיקרה המזגן בסדר אך עוצמת הרוח שהוא מוציא חלשה יחסית .

בקשר ל"חריקות" שהיו בנסיעה אחורנית מדי פעם , הם מזמן נעלמו מעצמם כלא היו . הוסבר לי שהידית של ההילוכים תפסה את מקומה טוב יותר , ולא צריך יותר לבצע כיוון ידית , מכיוון שזה עלול להשפיע על יתר העברת ההילוכים .

בקשר לריח הדלק נאמר לי על ידי מהנדס בכיר שעקב מבנה המיכל , פתח התדלוק שהוא נפתח אוטומטית עם הכנסת פיית התדלוק , צינורית העודפים , שמשמשת גם כשחרור לחץ אדי הדלק , טמפ" חיצונית שמגיעה ליותר מ-50 מע" בשמש ,נסיעה ממושכת במצבים הללו עלולה לשחרר אדים מצינורית העודפים .

המהנדס הבכיר אינו עובד ב "דלק" אך מכיר היטב את התופעה . ב"דלק" יודעים מכל זה אך מעדיפים להסתיר זאת מהלקוחות וחבל !

כנראה הם חושבים כך: כמה אילתים כבר ייקנו פורד פיאסטה חדשה ?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני רואה שמדובר בנושא ישן, אבל אפשר לדעת איך הסתיימה הסוגייה?

אני סובל מאותה הבעיה עם פיאסטה חדשה.

@ecom

פורסם

המזגן של הפיאסטה הוא לדעתי אחד הפלוסים הטובים ברכב. הוא מאוד חזק ואף פעם לא יצא לי להפעיל אותו על יותר מהרמה הראשונה וגם אז הרבה פעמים אני מחליש את עוצמת הקור.

לגבי המערכת, אסור לגעת בלחצן ה ta ובשני הלחצנים שלידו. אבל בלי קשר מדובר בזבל של מערכת עם סאונד, ממשק ותפעול גרועים. אבל גם לא פשוט להחליף אותה במערכת אחרת בגלל שלא ניתן להכניס במקומה מכשיר דאבל דין אחר וגם לסינגל דין צריך להשיג מתאם. והמערכת המקורית של הרכב שמגיעה מפורקת מאוד מוגבלת.

לגבי מערכת המולטימדיה של הפורד פיאסטה:

שחרור הוצאת קיטור על מערכת המולטימדיה של הפורד פיאסטה

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אומנם חלף זמן רב מאז פתיחת השרשור, אבל נראה לי שלא יזיק לשתף גם מהנסיון שלי בעניין. ברשותי פיאסטה ידנית 2012. אחרי כשנתיים היתה לי תאונה, שבעקבותיה החליפו את הרדיאטור וכל מיני חלקים מקדימה. מייד לאחר מכן החלו רעשים מהמזגן, אשר בדרך כלל מופיעים במעבר מסל"ד גבוה לנמוך (לחיצה על דוושת הגז ושחרור). כשדיווחתי על הבעיה במוסך "עד רעננה", הם אמרו שאין קשר בין הרעש מהמזגן לתאונה (למרות שהרעש התחיל מייד אחרי התיקון...), ומה שהם החליטו לעשות זה להחליף את המדחס של המזגן, במסגרת האחריות. הבעיה לא נפתרה גם לאחר החלפת המדחס, אז הם בדקו, ואולי גם שינו, את הלחץ של הגז, כמו שאחרים הציעו כאן, אבל גם זה לא עזר. מנהל המוסך בדק את הרכב ושמע את הרעש. הוא פנה ליבואן והתשובה היתה שמדובר בבעיה ידועה, אשר אין לה פתרון(!) בעל המוסך אמר שינסה לבדוק את הנושא גם מול היצרן. לא קיבלתי מידע חדש מאז. לא מזמן פגשתי בעלים של פיאסטה מאותה שנה (2012) והוא אמר שאין אצלו בעיה במזגן והציע לי לבדוק. בדקתי ואכן לא היה אצלו רעש בכלל. אולי הבעיה היא באמת חבק משוחרר, כמו שציין כאן מי שטיפל ברכב בפורד כפר סבא. אולי אקפוץ אליהם בפעם הבאה שאעשה טיפול. דרך אגב, ציינו כאן גם בעיה של בריחה של הגיר לניוטרל בנסיעה ברוורס; גם אצלי זה קורה...

פורסם

אכן יש רשרוש מסויים שמפעילים את המזגן, לי נאמר שזה תקין.

המזגן פועל בצורה מעולה וכמעט ולא שומעים את הרעש לכן לא יחסתי לזה חשיבות.

בנוגע לרוורס זה קרה לי כמה פעמים רק שרכשתי את הרכב, זה בגלל שאתה חושב שהכנסת לרוורס אך לידית יש עוד מרחק ללכת אחורה.

ז"א שלא הכנסת את ההילוך עד הסוף.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לגבי הרוורס, אתה צודק. כנראה לא הכנסתי להילוך כמו שצריך. מצד שני, אפשר לצפות שזה ילך יותר בקלות. לא קריטי, בכל אופן. הטרטור מהמזגן הרבה יותר מטריד.

פורסם

הי,

לי יש פיאסטה 2014 ידנית. הרעשים הופיעו מהיום הראשון, אבל לא יצא לי לגשת למוסך, וזה די חירפן!!! למזלי החורף הגיע די מהר ולא הפעלתי הרבה מזגן. ואז ראיתי את זה:

http://iglob.es/?1015586

בקיצור, בטיפול הראשון ניגשתי עם זה למוסך, ואכן חזרו אלי אחרי כמה ימים והחליפו לי צינור יניקת מדחס לאחד עבה יותר, ואכן הורגש שיפור משמעותי!!!

בהצלחה, ליאור.

פורסם

תודה על השיתוף, ליאור. כשהייתי במוסך, בזמנו, הם חשבו על הפתרון הזה, אבל הסתבר שהוא רלוונטי רק לפיאסטות החדשות יותר, שיצאו אחרי מתיחת הפנים ב 2013 או 2014. לפיאסטה שלי, משנת 2012, לא היה פתרון דומה (שזה אבסורד בפני עצמו).

• תוכן חדש...