Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שהיה מעוניין להזמין את המגבת הזאת מאזור חולון/ראשון/תל אביב...

מוזמן ליצור קשר שוב להתאגד ולעשות את ההזמנה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תגובות 523
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום בבוקר שטפתי/ניגבתי את הרכב עם מגבת Uber -בנוהל רגיל,עם מעט ONR ברבע דלי מים, היום שילבתי גם את Meguiar's Ultimate Quik Detailer לקראת הסיום שהרכב עדיין רטוב מעט. יצא טוב.

מדהים איך לא הצלחתי לסחוט מים מהמגבת,אפילו לא טיפה קטנה אחת - המגבת סופחת/אוגרת לתוכה את כל הנוזלים בניגוב אחד רצוף.

אבל המגבת מאוד גדולה/כבדה ולא הכי נוחה לניגוב מקומות נמוכים ברכב. (לא אוהב מגבות/מיקרופייברים שנוגעים ברצפה)

פורסם
היום בבוקר שטפתי/ניגבתי את הרכב עם מגבת Uber -בנוהל רגיל,עם מעט ONR ברבע דלי מים, היום שילבתי גם את Meguiar's Ultimate Quik Detailer לקראת הסיום שהרכב עדיין רטוב מעט. יצא טוב.

מדהים איך לא הצלחתי לסחוט מים מהמגבת,אפילו לא טיפה קטנה אחת - המגבת סופחת/אוגרת לתוכה את כל הנוזלים בניגוב אחד רצוף.

אבל המגבת מאוד גדולה/כבדה ולא הכי נוחה לניגוב מקומות נמוכים ברכב. (לא אוהב מגבות/מיקרופייברים שנוגעים ברצפה)

מבין אותך. אני פשוט מקפל אותה לארבע ואז מנגב במקומות הנמוכים.

פורסם

ראשית אני מזדהה עם התחושה של חוסר נוחות כאשר היא כבדה וספוגה. אני מתנחם בעובדה שלא רכשתי את הדגם הגדול יותר ואז בכלל הכל היה מסובך ומסורבל.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני פשוט מחזיק את המגבת למעלה יותר וטופח על החלקים התחתונים (אני ממש לא יודע איך להסביר את זה אבל אני מקווה שתבינו), למרות שלקפל את המגבת זה רעיון טוב.

Kenworth אני דווקא מצטער קצת שלא קניתי את הגדולה, בעיקר שהרכב שלי (היה) גדול יחסית ובסוף היא קצת הייתה ספוגה מידי (ממש קצת).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני פשוט מחזיק את המגבת למעלה יותר וטופח על החלקים התחתונים (אני ממש לא יודע איך להסביר את זה אבל אני מקווה שתבינו), למרות שלקפל את המגבת זה רעיון טוב.

Kenworth אני דווקא מצטער קצת שלא קניתי את הגדולה, בעיקר שהרכב שלי (היה) גדול יחסית ובסוף היא קצת הייתה ספוגה מידי (ממש קצת).

אולי אתה צודק לגבי רכב גדול. כשאני מנקה את ה- I20 היא סופגת הכל בשנייה ואני מרגיש שזה מספיק לי.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

לפני כמה ימים שטפתי (אחרי יותר משנה של onr) עם גולד קלאס של מג'ס.

היה בא לי קצף בעיניים

הuber עושה עבודה מדהימה בייבוש כל פאנל בנפרד בשיטת השטיפה עם onr.

אבל פיתאום הבנתי באמת את היכולות המטורפות של המגבת, לאחר הורדת השמפו עם הצינור כל הרכב היה רטוב.

ופה הקסם באמת בא לידי ביטוי

הייבוש לקח לי 5 דקות. ואני מעגל כלפי מעלה.

העברתי בקלילות את המגבת על כל הרכב, זה היה מדהים

השתמשתי ב optiseal כ qd באופן חד פעמי, יכול להיות שזה תרם ליכולת הייבוש, אבל עדיין.

זה היה הייבוש המהיר ביותר שידעתי.

כיף גדול!

ניראה לי שאמכור בקרוב את כל המגבות וואפל שלי.

"יאללה בירי".

פורסם
לפני כמה ימים שטפתי (אחרי יותר משנה של onr) עם גולד קלאס של מג'ס.

היה בא לי קצף בעיניים

הuber עושה עבודה מדהימה בייבוש כל פאנל בנפרד בשיטת השטיפה עם onr.

אבל פיתאום הבנתי באמת את היכולות המטורפות של המגבת, לאחר הורדת השמפו עם הצינור כל הרכב היה רטוב.

ופה הקסם באמת בא לידי ביטוי

הייבוש לקח לי 5 דקות. ואני מעגל כלפי מעלה.

העברתי בקלילות את המגבת על כל הרכב, זה היה מדהים

השתמשתי ב optiseal כ qd באופן חד פעמי, יכול להיות שזה תרם ליכולת הייבוש, אבל עדיין.

זה היה הייבוש המהיר ביותר שידעתי.

כיף גדול!

ניראה לי שאמכור בקרוב את כל המגבות וואפל שלי.

כמה נק' למחשבה.

optiseal שנדבק בתוך סיבי המגבת האיכותית שאתה כלכך אוהב.

מוצר שמטרתו לדחות מים מתאחד עם מוצר שמטרתו לשתות מים בשפע. כיצד זה ישפיע?

אוטמי צבע לא יורדים כלכך בקלות מהמיקרופיייבר כפי שהיינו רוצים.

יש עשרות דיווחים בכל פורום דיטיילינג בעולם על מגבות שעושות QD ויכולות הספיגה שלהם מתה בהדרגה

אולי עדיף שתשאיר את מגבות הוופל בכל זאת :roll:

פורסם

אני מעוניין לרכוש מגבת כזאת, יש התארגנות? או שאני יזמין ישירות מהאתר שפורסם בתחילת השרשור?

תודה,

מתן.

פורסם

בהתאם לאיזור מגוריך, הוסף את עצמך לרשימה הבאה ותתארגן עם עוד 2-3 אנשים לרכישה קבוצתית.

בקנייה של 4 מגבות המחיר יוצא 69 ש"ח כולל משלוח, ככה שלא יהיה לך משתלם לקנות מגבת אחת לבד

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AiNXnNd3iz2KdEtlQXc5MzBLSmJKRzhjZDdvV3FYZmc#gid=0

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
כמה נק' למחשבה.

optiseal שנדבק בתוך סיבי המגבת האיכותית שאתה כלכך אוהב.

מוצר שמטרתו לדחות מים מתאחד עם מוצר שמטרתו לשתות מים בשפע. כיצד זה ישפיע?

אוטמי צבע לא יורדים כלכך בקלות מהמיקרופיייבר כפי שהיינו רוצים.

יש עשרות דיווחים בכל פורום דיטיילינג בעולם על מגבות שעושות QD ויכולות הספיגה שלהם מתה בהדרגה

אולי עדיף שתשאיר את מגבות הוופל בכל זאת :roll:

נקודה מעניינת, אדווח בהמשך.

במקרה הכי גרוע, גם אם יכולת הספיגה תרד בחצי

היא עדיין תהיה המגבת הטובה ביותר שהשתמשתי בה :)

"יאללה בירי".

פורסם

הרשימה מיועדת כדי להתארגן בקבוצות כדי לרכוש מגבות בהנחה. (מגבת בודדת עולה כ100 שקל, אם קונים 4 יוצא 69 למגבת)

אם אתה מעוניין ב4 מגבות אתה לא צריך שותפים לתוכל לקנות לבדך..

הקבוצה מיועדת יותר לאנשים שרוצים בין מגבת ל3 ומחפשים עוד "שותף" לרכישה כדי שמחיר ליחידה יצא יותר זול

דרך אגב, אם תהיה מוכן לקנות 3 מגבות במקום 4 והרביעית תהיה שלי אני מוכן להשתתף איתך בקנייה.

אני מראשל"צ

Instagram:

VWPolo6R

• תוכן חדש...