Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לאחרונה נמאס לי מזרועות הפלאפונים היוצאות מוואקום שמוצמד לשמשה, בעיקר בגלל שבשמש הישראלית כיפת הוואקום מתקלפת מהר ומאבדת מיכולת הקיבוע שלה. לאור כך, קניתי את המוצר הבא מאיביי, בתקווה שיבוא לציון גואל

$T2eC16d,!yEE9s5jGKu7BRRp)pghIg~~60_1.JPG

המוצר בהחלט מרשים ונראה טוב ויציב, אך התגלתה בעיה אחרת.

למרות שהתושבת יושבת טוב בתוך שקע המצת, המוצר נראה יציב, והמצת עצמו תקין ופעיל (מעביר חשמל) - הוא בעצמו מסתובב, ולמעשה מנטרל את היכולת שלי להינות מהמוצר.

כוונתי היא זו - שקע המצת שנמצא בתוך הדשבורד הוא למעשה שקע, שבתוכו יש אלמנט מתכתי (חלק ממנו גם יוצא במעין טבעת מתכתית דקה שמקיפה את השקע עצמו) המעטפת המתכתית (ביחד עם הטבעת החיצונית) הזאת מסתובבת בחצי סיבוב, וגורמת לכל התושבת לעוף בכל סיבוב, למרות שהיא עצמה מקובעת למצת. שאלתי היא: כיצד אני יכול לקבע את שקע המצת שלא יזוז בכלל?

בתודה מראש..

עמית

פורסם

דבק שלוש שניות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

איך אני בכלל מגיע לפרק אותו \ לגשת אליו? האם הגיוני שכל תושבת הפלסטיק (כמו שנראית בתמונה) עצמה מסתובבת בתוך הדשבורד שלי? אם כן, איך לקבע אותה? אני כמובן רואה רק את השקע עצמו, כשמסביבו כל הפלסטיקה של האוטו..

פורסם

העיגול פלסטיק, העיגול ברזל וכל המנגנון צריכים להיות מקובעים עם קליפסים בצדדים שתופסים אותם. (קליפסים בברזל שמקבעים בתוך הפלסטיק, וקליפסים בפלסטיק שמקבעים בתוך החור של הדשבורד)

יתכן ש : 1. הקליפסים אצלך נשברו

2. הם יצאו מהמקום ומסתובבים חופשי

הפתרון הכי טוב זה למשוך את הכל החוצה (בזהירות כמובן לא לקרוע את הקונקטור), לראות את מיקום הקליפסים ולקבע אותם כראוי, או, אם הם שבורים לקבע עם דבק 3 שניות.

פורסם

היי, תודה רבה, עזרת לי מאוד !

בזכותך הבנתי שהעניין פשוט והחלטתי לצאת לסדר את זה באמצעות דבק כמו שהציע סולל הדרך..

מי שמעניין אותו, בסה"כ זה די פשוט, עניין של 5-10 דקות, ואין צורך בידיים טכניות כלל.

העבודה זהה למי שנדפק לו המצת והוא צריך להחליף את הרכיב עצמו!:

בסה"כ, פירקתי את הפאנל הקדמי (הבאתי ארגז כלים מתא המטען לצורך העניין, אבל הסתבר שזה רק קליפסים פשוטים :oops: ), הוצאתי ממנו את כל הקונקטורים החשמליים של הכפתורים והנורות (לא משהו מסובך, פלאג&פליי), ובאמת המצת מורכב מצמד של רכיבים - תופסן פלסטיק והמצת המתכתי בעצמו. פירקתי את שניהם, מרחתי דבק מגע על החלק שלהם שנוגע אחד בשני כשהם מחוברים, ודחפתי את כל הסיפור בחזרה פנימה.

התושבת יציבה ומקובעת, וכל הסיפור לקח ממש כמה דקות.. המון תודה לקארז-פורום ! 8)

אגב למתעניינים, העגלה היא קיה ריו אוט' 2004

פורסם

היי, תודה.. אני קיבעתי את הרכיב הקיים, שהיה תקין מלכתחילה.. אבל הרכיב עצמו נמכר באיביי בגרושים, ענייין של דולרים בודדים

(אם החיווט שלך קיים שם אתה לא צריך את כל החוטים שבאים עם המוצר, אלא רק את הסופית).

• תוכן חדש...