Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן לקרוא כאן

התירוץ של בעל השטח : "הוא מזדהה עם הערכים שהדגל מייצג, אך סירב להודות שהוא אחראי לתלייתו"

לא יאומן, סביר להניח שהוא באמת יהודי כמו שאני אפרו-אמריקאי, למרות שלך תדע.

פורסם

למה לא לחשוף את שמו? הרי אם הוא לא מתבייש בכך, ותולה דגל, אז לא יפריע לו אם ידעו שזו אמונתו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה משחק אותה מטומטם?

ובלי (או אם) קשר, מוזר שאת הדגל הפלסטיני מותר לתלות ביום העצמאות.

לא כל כך הבנתי מה ההבדל בין האמנה הפלסטינית שקוראת להשמדת ישראל (כן השמדה, לא גירוש/טרנספר-השמדה) לבין הנאציזם.

אבל מה אני מבין...

בושה וחרפה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה נפלו למניף הדגל כמה ברגים, במיוחד לאור העובדה שהוא יהודי.

ד"א, צלב הקרס היה קיים הרבה לפני הנאצים והרעיונות החולים שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק רגע, אם בן הבליעל תלה דגל, מה אנחנו אמורים לומר על אחינו היהודים מצד השמאל של הקשת הפוליטית שציינו אתמול את יום הזיכרון לשהידים בגני התערוכה בתל אביב?

עכשיו אני מבין מדוע העם היהודי זהו העם שסבל כמעט הכי הרבה בהיסטוריה האנושית. זהו עם מפגר עם חוש השינאה וההרס העצמי הכי גדול שיש. התמכרנו לכאב, לעצב ולאובדן עד כדי כך שאנחנו לא מסוגלים לקבל מציאות בה אנחנו אנשי חורין. התרגלנו "לקבל בראש" כל השנים עד כדי כך שכאשר אנחנו מכים את אוייבינו יש את אלה מקירבנו אשר מחפשים בציציות היכן צה"ל לא היה מוסרי. לגברת ענת קם זה לא נראה מוסרי שצה"ל נקט בצורה בה הוא נקט כאשר הוא חיסל אוייבים. היא רצתה שישלחו להם חבילת שי. והיא לא היחידה כאמור.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אתה משחק אותה מטומטם?

ובלי (או אם) קשר, מוזר שאת הדגל הפלסטיני מותר לתלות ביום העצמאות.

לא כל כך הבנתי מה ההבדל בין האמנה הפלסטינית שקוראת להשמדת ישראל (כן השמדה, לא גירוש/טרנספר-השמדה) לבין הנאציזם.

אבל מה אני מבין...

בושה וחרפה

אייל, מסכים שזו בושה ומסכים שצריך לאסור הנפת דגלי מדינות וישויות אויב אבל יש הבדל עצום בין השמדת מדינת ישראל להשמדת העם היהודי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אייל, מסכים שזו בושה ומסכים שצריך לאסור הנפת דגלי מדינות וישויות אויב אבל יש הבדל עצום בין השמדת מדינת ישראל להשמדת העם היהודי.

גם אתה התחלת?

אתה חושב שהם מתכוונים להשמדת הגינה הציבורית ליד הכנסת?

קרא קטעים נבחרים מהאמנה הפלסטינית שנכתבה, חשוב לומר - ב 1963 כן?

סעיף 9- המאבק המזוין הוא הדרך היחידה לשחרר את פלסטין, לפיכך הוא אסטרטגיה ולא טקטיקה. העם הפלסטיני מאשר את החלטתו הנחושה, המוחלטת והקבועה להמשיך במאבק המזוין ולהתקדם לקראת המהפכה העממית והמזוינת לשחרור פלסטין מולדתו, להחזירה אליו ולקיים את זכותו לחיות בה חיים טבעיים ואת זכותו להגדרה עצמית ולריבונות עליה.

סעיף 15- מבחינה ערבית שחרור פלסטין הוא חובה לאומית, וזאת כדי להדוף מהמולדת הערבית הגדולה את הפלישה הציונית האימפריאליסטית, ולטהר את פלסטין מהקיום הציוני.

האחריות השלמה לכך מוטלת על האומה הערבית, עמים וממשלות כאחד, ובראשם העם הערבי הפלסטיני. לשם כך על האומה הערבית לגייס את כל יכולתה –הצבאית, האנושית, החומרית והרוחנית, כדי שתוכל להשתתף באופן פעיל עם העם הערבי הפלסטיני בשחרור פלסטין: בשלב הנוכחי של המהפכה הפלסטינית המזוינת מוטלת על האומה הערבית החובה להגיש לעם הערבי הפלסטיני את כל העזרה ולתת לו את התמיכה החומרית והאנושית, וגם להעמיד לרשותו את כל האמצעים והאפשרויות, אשר יאפשרו לו להתמיד במילוי תפקידו החלוצי ולהמשיך במהפכתו המזוינת עד לשחרור מולדתו.

סעיף 18- שחרור פלסטין, מבחינה בינלאומית הוא כמו פעולה הגנתית, המתחייבת מתוך כורח ההגנה העצמית. לפיכך מצפה העם הערבי הפלסטיני, החפץ לקיים יחסי ידידות עם כל העמים, לתמיכתן של המדינות שוחרות החירות, הצדק והשלום. תמיכה זו תעזור להחזיר את המצב החוקי לפלסטין, לכונן בה בטחון ושלום ולאפשר לקיים ריבונות לאומית וחירות לאומית.

חיסול ישראל הוא חוקי כיוון שקיומה בלתי חוקי. תוקפנות נגד ישראל אינה תוקפנות, אלא סיכול תוקפנות.

אבל אני לא מצפה לכלום מישות שמשלמת מליוני שקלים לחמאס כדי שיקנה טילים שיוכלו ליפול על הראשים שלה בתל אביב.

פורסם

חסר מטומטמים?

הורידו, יחקרו, יעמידו לדין.

הלאה לשטות הבאה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נראה שמניף הדגל הוא בן למשפחת סחיווסחורדר

צריך לבדוק אם היה מחדל מטעם המדינה בטיפול בטרגדיה של בני המשפחה ששרדו את הפיגוע בסבארו, ולתקן את העוול.

יחד עם זאת, צריך לטפל בכל גילוי של השחתה או פרובוקציות מעין אלה, כאחרון העבריינים!

גם משפחתי שכולה ולא מניפה דגלים נאציים או משחיתה אנדרטאות.

פורסם

למה, לוקה בנפשו?

האדם לקח החלטה רציונלית (מבחינתו), ההחלטות שקבלה המדינה ו/או מוסדותיה לא מצאו חן בעינו, אז הוא מניף את נס המרד. מעכשיו כל אחד שמשהו לא יימצא חן בעינו יעשה פרוקובציות, והיכן החוק והסדר?

כאוס מוחלט ישרור, כל אחד ימצא הצדקה למעשיו, מעוול קטן ועד גדול שנעשה לו.

פורסם

אם זה הבחור המדובר (השריד למשפחת סחיווסחורדר) - בהחלט מדובר באדם שאיבד את שפיותו, באופן רשמי, אחרי שכ-ל משפחתו נהרגו בפיגוע בסבארו.

אני לא חושב שיש מישהו שיכול לצאת שפוי מכזה פיגוע כשהוא נשאר חי בעוד המשפחה שלו (אבא, אמא, אחים קטנים) מתפוצצים לרסיסים מול עיניו.

פורסם
למה, לוקה בנפשו?

האדם לקח החלטה רציונלית (מבחינתו), ההחלטות שקבלה המדינה ו/או מוסדותיה לא מצאו חן בעינו, אז הוא מניף את נס המרד. מעכשיו כל אחד שמשהו לא יימצא חן בעינו יעשה פרוקובציות, והיכן החוק והסדר?

כאוס מוחלט ישרור, כל אחד ימצא הצדקה למעשיו, מעוול קטן ועד גדול שנעשה לו.

שעתיים בנעליו ונראה אותך מדבר על חוק וסדר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...