Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכסת 25 הודעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ברור למה הודעה פרטית כרוכה בכתיבת 25 הודעות לפחות. יש הרבה גולשים "זומבים" שלרוב רוצים רק לקרוא ולא להשתתף.

ואז נכנסים ל"קניה\מכירה" ואי אפשר לפנות למפרסם (שבדרך כלל לא מפרסם טלפון באינטרנט כך סתם) בה"פ.

פורסם

לצערנו הרב היו הרבה זומבים שניצלו את מערכת ההודעות הפרטיות כדי לפרסם. נרשמו לפורום ומיד החלו להפציץ בעשרות ומאות הודעות של spam. לכן נחסמה האפשרות עד להשגה של מינימום פעילות בפורום.

הלוחות באתר מיועדים בראש ובראשונה לחברי קהילת CarsForum ולא לגולשים מזדמנים. הסינון הזה מאפשר לנו לוודא שהרכבים שמפורסמים כאן הם רכבים טובים של אנשים טובים, בזמן שהסוחרים נשארים בלוח יד 2.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא נכון ... תעשה מכסה של 5 הודעות ולא 25 ... אני רוצה לשלוח ה''פ לבן אדם שיש לו רכב שאני ממש מעוניין בו ורוצה את הכיוון שלו האם הוא מרוצה מהרכב .. תתפלא אני לא יכול לשלוח לו הודעה ואז סתם אני צריך לרשום הודעות ..

ד''א כבר פעמיים עשיתי 25 הודעות וירד לי .

פורסם
אני רוצה לשלוח ה''פ לבן אדם שיש לו רכב שאני ממש מעוניין בו ורוצה את הכיוון שלו האם הוא מרוצה מהרכב .

פתח שירשור על הרכב הזה בפורום יועץ ברכישת רכב כאן באתר.

ואז לא בן אדם אחד, אלא הרבה אנשים שיש או היה להם את הרכב הזה יעונו לך. תקבל תמונה יותר מלאה ומפורטת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...