Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש סונטה 2001, בגלל שאני מת על הצורה הזו, ואני עוד יותר אוהב את הדגם האמריקאי עם הסאן רוף והמנוע V6 שנותן 160-170 כוחות סוס. אני יודע שהמנוע הרגיל 2000 סמק הוא עגלה ושתיין לא קטן.

אבל מישהו מכיר מה התקלות האופייניות של סונטה 1999-2001 עם מנוע 2500 סמק ?

מה צריכת הדלק האמיתית בפועל ? באתר KML רשום 9.4

http://www.kml.co.il/Car/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99_%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%94_2000-2001_3208

האם להאמין לאתר ? בדגם מנוע 2000 סמק רשום 1:8.5

מה בנוגע לנוחות נסיעה ? בעיות עם הגיר ? תיקון.

להתרחק ? או לזרום.

התקציב שלי עד 12 אלף שח וזה טווח המחירים שהן נמכרות

אשמח לקבל קצת אינופרמציה מבעלי ניסיון .

תודה

photo.jpg

פורסם

היי!!

הרכב הנ"ל מבחינה מכנית אמין מאוד ,הבעיה זה איכות הפלסטיקה ובעיות צבע (לקה מתקלפת)

מבחינת הדלק אין הבדל משמעותי בין מנוע 2.0 ל2.5 צפה לצריכה של 7 ליטר בעיר בנסיעה רגוע ומחוץ לעיר 12 ליטר בנסיעת שיוט רגוע

בכללי האוטו נותן תמורה טובה ביחס למחיר שלו ,הבעיה שרובם כבר במצב לא משהו מבחינה קוסמטית

פורסם
לא כולם בבאת אחת :lol::lol::lol:

יאלהה אני יגיב לך אוטו באמת מדהים ואת זה גיליתי במהלך השש שנים שהיא אצלי ומה אני יגיד לך עוד לא יכולתי לבקש יותר בסגמנת הזה אוטו מצויין כמו שהאמריים אוהבים רק שהיא קוראנית מוצלחת ביותר ותבוא תראה . לפחות את שלי .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

נכון הוא רכב כבד משקל אבל בגירסת ה2500 שנורה ומטופלת הצורה טובה המנוע מאיץ יפה וכבר המשקל לא כזה נוראי

.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...