Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 Spirit או מאזדה 6 Executive?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא.

ב2009 הגיע דגם חדש ולא מתיחת פנים.

ב2007 בוצעה בדגם הישן מתיחת פנים שכללה בין היתר פגושים שונים, ג'אנטים שונים, יותר כריות אוויר בדגם האקטיב ועוד שינויים קטנים בעיק קוסמטיים.

ולנימרוד, מנסיון אישי של שנה עם 3 האצ'באק 2008 1.6 היא צרכה לי יותר דלק מה3 2.0.

באמת?.. איך אתה מסביר את זה?

ובאיזה תנאים, עירוני או בינעירוני?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זה עניין של דעה, אם אתה בן 17 מה אתה צריך מאזדה 6?המאזדה 3 2000 נותנת פוזה לא פחות, רק חפש צבע שחור ותוסיף לה ניקלים.(צוחק...). מה שכן, הדור הישן חרוש ומגעיל כבר לראות אותו, החדש הרבה יותר כיפי להסתכלות.

פורסם
אם זה עניין של דעה, אם אתה בן 17 מה אתה צריך מאזדה 6?המאזדה 3 2000 נותנת פוזה לא פחות, רק חפש צבע שחור ותוסיף לה ניקלים.(צוחק...). מה שכן, הדור הישן חרוש ומגעיל כבר לראות אותו, החדש הרבה יותר כיפי להסתכלות.

דעתי הדור הראשון הכי יפה וגם אין לי בדיוק בחירה כי יש לי תקציב רק לשנים שאמרתי

פורסם
אתה תהנה מהזריזות של ה-3... אין לך צורך ממש ב-6 לפי מה שהבנתי.

מה גם שהביטוח יהיה זול יותר כנראה

אוקי .. מי יודע לגבי הביטוח?

חובה + צד ג'

פורסם
אתה מוזמן להתקשר כמעט לסוכנות ביטוח ויתנו לך תשובה... זה תלוי גם בעבירות אם יש לך, תאונות, תביעות

יש לי עוד זמן לפני שאני באמת "נכנס לעסק", ביינתיים אני משוטט פה בפורום ומתעייץ, כדאי לדעת לאיזה עסק להכנס ;)

הי נמורד! למה אתה נעול כל כך על המזדות?? אתה פתוח לעוד הצעות? מה התקציב המדוייק שיש לך?

הי גלעד :) אני נעול על המאזדות מכיוון שהם בעקרון הכי מתאימות למה שאני רוצה .. לי אישית אין עם מאזדה כלום. לא אהבה ולא שנאה.

הם יפות, אמינות, זולות להחזקה (יחסית לגרמניות) ובגרסות ה-2L גם חזקות.

אם יש תחלופה יפנית אחרת - אני אשמח לשמוע!

מה שכן, מאוד מאוד מבאס אותה שהמאזדות הנ"ל זמינות רק בתיבת הילוכים אוטומאטית. אז אם יש הצעות דומות, ידניות - יותר מאשמח לשמוע!

התקציב הוא בסביבות ה-30K ..

פורסם
יש לי עוד זמן לפני שאני באמת "נכנס לעסק", ביינתיים אני משוטט פה בפורום ומתעייץ, כדאי לדעת לאיזה עסק להכנס ;)

הי גלעד :) אני נעול על המאזדות מכיוון שהם בעקרון הכי מתאימות למה שאני רוצה .. לי אישית אין עם מאזדה כלום. לא אהבה ולא שנאה.

הם יפות, אמינות, זולות להחזקה (יחסית לגרמניות) ובגרסות ה-2L גם חזקות.

אם יש תחלופה יפנית אחרת - אני אשמח לשמוע!

מה שכן, מאוד מאוד מבאס אותה שהמאזדות הנ"ל זמינות רק בתיבת הילוכים אוטומאטית. אז אם יש הצעות דומות, ידניות - יותר מאשמח לשמוע!

התקציב הוא בסביבות ה-30K ..

הי .

התמורה שהמזדה נותנת לך לעומת מה שאתה משלם בשנה היא מאוד מאוד נמוכה. מניסיון אני אומר הרכב הזה לא מפנק איכות נסיעה מאוד רועשת איכות הפח מאוד ירודה (זה לא בדיוק פח ישנם חלקים ברכב כמו המון רכבים בשוק שהכל זה פלסטיק קשיח או פיברגלס) חס וחלילה בזמן תאונה או משהו (לא עלינו) רצוי מאוד שתשב ברכב קצת יותר חזק וכמובן היא מתחנת דלק! כמו שאתה רואה אני אנתי מזדות לחלוטין (וחובב אמריקאיות מושבע)! התקציב הוא 30 אלף וידני זה מה שמעניין אני אישית הייתי הולך על גולף - Generation ידני 1.6 רכב ממש מפנק חזק לא זולל דלק הטיפולים קצת יקרים אבל אתה מקבל תמורה רצינית מאוד. אתה בחור צעיר אני מאמין שאתה מחפש את הפוזה זה רכב שיתן לך המון גם נסיון וגם פוזה! תוכל למצוא משנת 2002 2003 את הדגמים האלו ישנו דגם ב 2003 16v יצא באותה שנה ממש מוצלח רכב חזק עם כל מיני תוספות למניהם אין הרבה כאלו בארץ וגם בעליהם לא ששים למכור אותם תחפש תמצא תעשה בדיקה!! והרבה בהצלחה!

😉

פורסם
הי .

התמורה שהמזדה נותנת לך לעומת מה שאתה משלם בשנה היא מאוד מאוד נמוכה. מניסיון אני אומר הרכב הזה לא מפנק איכות נסיעה מאוד רועשת איכות הפח מאוד ירודה (זה לא בדיוק פח ישנם חלקים ברכב כמו המון רכבים בשוק שהכל זה פלסטיק קשיח או פיברגלס) חס וחלילה בזמן תאונה או משהו (לא עלינו) רצוי מאוד שתשב ברכב קצת יותר חזק וכמובן היא מתחנת דלק! כמו שאתה רואה אני אנתי מזדות לחלוטין (וחובב אמריקאיות מושבע)! התקציב הוא 30 אלף וידני זה מה שמעניין אני אישית הייתי הולך על גולף - Generation ידני 1.6 רכב ממש מפנק חזק לא זולל דלק הטיפולים קצת יקרים אבל אתה מקבל תמורה רצינית מאוד. אתה בחור צעיר אני מאמין שאתה מחפש את הפוזה זה רכב שיתן לך המון גם נסיון וגם פוזה! תוכל למצוא משנת 2002 2003 את הדגמים האלו ישנו דגם ב 2003 16v יצא באותה שנה ממש מוצלח רכב חזק עם כל מיני תוספות למניהם אין הרבה כאלו בארץ וגם בעליהם לא ששים למכור אותם תחפש תמצא תעשה בדיקה!! והרבה בהצלחה!

תודה רבה גלעד. אבל המאזדה היא 150 כ"ס בניגוד לגולף שהיא 102 אם איני טועה. האם זה לא הבדל גדול?

פורסם

כן ה 3 spirit היא 150 כוחות סוס!וה generation היא 105 היא גם 1.6 ולא 2.0 כמו המזדה! אבל רגע לא דיברת על רכב ספורט?

באחד מהקריטריונים שציננת האחרון אם אני לא טועה רשמת צריכת דלק! הgeneration 1.6 עומדת בכל מה שביקשת בהודעה הראשונה בפתיחת השרשור אם אתה מתחיל לדבר על כוחות סוס ומחפש גם כוח גם פוזה וגם מהירות אבל לא מתחשב בדלק אז אני יכול לתת לך אחלה קישור ל ביואיק לה סייבר או פונטיאק פיירבד או שברולט קאמרו קצת ישנות אבל אחלה דבר(סתם זה היה בצחוק)

גבר תיסגר מה אתה רוצה ואז תשאל לא נראה לי שאתה באמת יודע מה בא לך?

😉

פורסם
כן ה 3 spirit היא 150 כוחות סוס!וה generation היא 105 היא גם 1.6 ולא 2.0 כמו המזדה! אבל רגע לא דיברת על רכב ספורט?

באחד מהקריטריונים שציננת האחרון אם אני לא טועה רשמת צריכת דלק! הgeneration 1.6 עומדת בכל מה שביקשת בהודעה הראשונה בפתיחת השרשור אם אתה מתחיל לדבר על כוחות סוס ומחפש גם כוח גם פוזה וגם מהירות אבל לא מתחשב בדלק אז אני יכול לתת לך אחלה קישור ל ביואיק לה סייבר או פונטיאק פיירבד או שברולט קאמרו קצת ישנות אבל אחלה דבר(סתם זה היה בצחוק)

גבר תיסגר מה אתה רוצה ואז תשאל לא נראה לי שאתה באמת יודע מה בא לך?

אני סגור על מה אני רוצה וכתבתי בהודעה הראשונה, אבל אני לא יודע איזה רכב עונה על זה הכי טוב.

פורסם
אני סגור על מה אני רוצה וכתבתי בהודעה הראשונה, אבל אני לא יודע איזה רכב עונה על זה הכי טוב.

אם כך ה 3 spirit תענה לדרישותיך הכי טוב בהצלחה!

😉

• תוכן חדש...