Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסוכנות רנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו האלה משתעשעים עם הזמן. שילמנו להם ביום חמישי ורק היום הם הפקידו את הצ'ק! אין להם שום דבר לעשות ברכב מלבד רישוי אין שום התקנות מקומיות. אני מניח שגם אם הם יכינו את הרכב הקבוע הם יחכו לאישור סופי של הצ'ק. טוב כניראה נצתרך לשכור רכב לעוד שבוע. ושאלה אחרת: באילו עוד מדינות מוכרים מגאן תוצרת טורקיה במפרט פחות או יותר כמו של הארץ?

how it's like to drive :twisted:

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רנו האלה לא רציניים!

בדקתי עכשיו במשרד התחבורה ורשום שהרכב נרשם ביום שני שעבר ב22/04. במקום להעביר לנו את הרכב באותו יום או יום למחרת הם מורחים את הזמן ובינתיים אנחנו משכירים רכב. אני מודע לזה שמותר להם ע"פ חוק לספק את הרכב עד 14 ימי עסקים אבל זה בעיקר לביטחון שלהם, בטח ובטח שאין שום התקנות ברכב והוא קיבל מספר כבר ב22/4. מה הייתם מציעים לי לעשות?

פורסם
רנו האלה לא רציניים!

בדקתי עכשיו במשרד התחבורה ורשום שהרכב נרשם ביום שני שעבר ב22/04. במקום להעביר לנו את הרכב באותו יום או יום למחרת הם מורחים את הזמן ובינתיים אנחנו משכירים רכב. אני מודע לזה שמותר להם ע"פ חוק לספק את הרכב עד 14 ימי עסקים אבל זה בעיקר לביטחון שלהם, בטח ובטח שאין שום התקנות ברכב והוא קיבל מספר כבר ב22/4. מה הייתם מציעים לי לעשות?

אין קשר בין מספר רישוי או רשימת הרכב במשרד הרישוי לבין שלבי ההכנה שלו.זה ממש לא השלב האחרון לפני המסירה ללקוח וזה נעשה במקביל להכנות אחרות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אין קשר בין מספר רישוי או רשימת הרכב במשרד הרישוי לבין שלבי ההכנה שלו.זה ממש לא השלב האחרון לפני המסירה ללקוח וזה נעשה במקביל להכנות אחרות.

אני זוכר שקנינו סקודה או סיאט, התאריך רישוי היה יומיים לפני קבלת הרכב. איזה עוד שלבי הכנה יש??

פורסם
אני זוכר שקנינו סקודה או סיאט, התאריך רישוי היה יומיים לפני קבלת הרכב. איזה עוד שלבי הכנה יש??

זה תאריך הדפסת הרישיון והוא אינו קשור לרישום הרכב במשרד הרישוי (זה מתרחש לפני).

איזה שלבים?

שחרור ממכס

הובלה מהבונדד לאתר ההכנה (אצל חלק מהיבואנים מדובר באותו המקום)

התקנות

"שרשרת חיול"-ניקוי,אביזרי רישוי,בקרת איכות וכו'

טסט

הדפסת רישיון

הובלה לאתר המסירה

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מיתכוון לתאריך פה פג התוקף של הרשיון שהוא היה יומיים לפני שקיבלנו את הרכבים. (התוקף של הנוכחי הוא 22/4)

בכל מקרה בכל מה שרשמת נישאר רק שטיפה ואני חושב ששטיפה לא צריכה לקחת שבועיים מה גם שלפני שבוע בסוכנות אמרו לנו שלפי המחשב סיימו את כל תהליכי הקבלה

פורסם
אני מיתכוון לתאריך פה פג התוקף של הרשיון שהוא היה יומיים לפני שקיבלנו את הרכבים. (התוקף של הנוכחי הוא 22/4)

בכל מקרה בכל מה שרשמת נישאר רק שטיפה ואני חושב ששטיפה לא צריכה לקחת שבועיים מה גם שלפני שבוע בסוכנות אמרו לנו שלפי המחשב סיימו את כל תהליכי הקבלה

אם לפני שבוע סיימו את כל ההתקנות, תתחיל לשבת להם על הראש כדי שיביאו את הרכב.

פורסם
אם לפני שבוע סיימו את כל ההתקנות, תתחיל לשבת להם על הראש כדי שיביאו את הרכב.

שוב אין "התקנות" כגון קודן דיבורית חיישנים וכו'..... הרכב מגיע הכל מהמפעל

פורסם

היום קיבלנו את הרכב לאחר שיחה מבישה של נציג המכירות אתמול בה הוא לא יודע מתי הרכב יגיע....

תהליך הקבלה היה מביש קודם כל הנציג ממנו הזמנו את הרכב הלך הביתה למרות שקבענו איתו ומסר אותו מישהו אחר שאפעס לא מבין במכוניות והיינו צריכים ללמד אותו כמה דברים. גם החליפו מנהל אולם (כל שבוע יש "מנהל" אולם אחר, לא יודע למה הוא נקרא מנהל) בכל מקרה וידינו שוב וראינו במחשב שלהם שהם סיימו את כל תהליכי ההכנה ב23/4 ולנציג לא הייתה תשובה למה זה היתעכב (טוב הוא לא מכיר אותנו).

השורה התחתונה זה שהם לא הסכימו לתת פיצוי כלשהו ואם לא היינו עצבניים על הנציג אתמול בבוקר הרכב לא היה היום!:evil:

אני לא ממליץ לאף אחד לקנות מסניף רנו רעננה שלמרות שהוא בבעלות היבואן הוא מיתנהג באופן מגוכך עם נציגים שמיתחלפים כל יום ולא מקצועיים.

אשמח לדעתכם למי כדי לפנות בעיניין.....

נ.ב שכחו מדבקת טסט נו טוב בסוף מצאו אותה "במקרה" על איזה שולחן בסוכנות

פורסם

בגין מה אתם רוצים פיצוי?

פורסם

לא רוצה לבאס, אבל בתמונה הכוללת - קיבלת את הרכב תוך 14 ימי עבודה, הבעיה היחידה הייתה ששכחו לשים לך את המדבקה של הטסט. חוצמזה אני לא רואה פגם בהתנהלות. הנציג שמכר לך לא אמור למסור לך.

ברוב החברות אתה המסירות לא קרוב אפילו לסוכנות ממנה הזמנת - זה שירות אקסטרה שהסוכנות נתנה לך שהיא הביאה את הרכב החדש עד אליה. גם לא אמור לעניין אותך מי המנהל באולם ולמה הוא התחלף.

תהנה מהרכב, שים כמה תמונות שגם אנחנו נהנה וסה-טו

• תוכן חדש...