Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שאני מעדיף את החלונות הנופלים מאשר לפגוש את ההגה בזמן תאונה.

חלונות נופלים?! חזרנו ל-2002 ולא שמתי לב?

אגב, אין שום קשר ליצרניות הרכב היפניות, אלא לחברה שמייצרת עבור כולן את הכריות.

פורסם

kelso-burn.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
חלונות נופלים?! חזרנו ל-2002 ולא שמתי לב?

כמובן שחזרנו - קרא את הכתבה, מדובר ברכבים מאותם שנים (2001 עד 2004) ןלא ברכבים חדשים.

את התקלות ברכבים החדשים יגלו כנראה אחרי 2020...

פורסם

לרוב חלקי הרכב ישנם קבלנים שמייצרים עבורם את החלקים השונים.

פורסם

אני מתחיל לחשוב שיצרני הרכב בכללותם התחילו לזרוק Z בשנים האחרונות. :puzzled:

מוזר שרק למכוניות אוהבים לעשות ריקול, אני עוד לא שמעתי על ריקול של מכונות כביסה, מיקרו-גלים, מדיחים, מחשבים, טלוויזיות, מזגנים.

טוב הרכב שלי הוא דיי דומה למקרר, לכן אני חושב שיהיה בסדר . :lol:

זמין 8)

פורסם
... זה לא רע אלא לדעתי אף מצביע על יצרן אחראי. אין רכב שיוצא מהחברה ולא קיימת בו תקלת הנדסה\טכנית מסוג כלשהו, יש חברות שלא משתלם להן כלכלית\מיתוגית לזמן את הרכבים לRECALL ולכן הן לא מודות בטעויות נפוצות.

:mm_yeah:

Bimmer

פורסם

1. מוזר שזה מגיע כל כך הרבה זמן אחרי.

2. כיוון שאנחנו שומעים על כך לראשונה, כנראה שלא מדובר על תקלה סדרתית בקנה מידה כמו תקלות סדרתיות אחרות...ובהקשר לאותן תקלות, גם אחרי תלונות חוזרות ונשנות לא הייתה התייחסות של ממש מצד היצרן, ורק אחרי תקופה ממושכת היצרן הועיל בטובו לקחת אחריות על מעלליו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

א- זו בעייה של יצרן הכריות ולא של יצרן הרכב

ב- היפנים יצרנים אמינים - מצאו תקלה , גם אם עבר המון זמן ואפילו שלא קרה כלום הם לוקחים אחריות ומתקנים לכם חינם בלי כסף( דייהטסו גרנדמוב 1997 היה לי ריקול לכריות אויר) אני רוצה לראות ארופאית שנת 97 ששרדה כמו הדייהטסו שלי (ולא היו צריכים להחליף חצי אוטו כדי שישרוד ככה)

ג- WV נראה שעובדת בשיטת "מצליח" הישראלית לגבי הTSI והDSG

שלא לדבר על הצרפתיות שאחרי מיליון שנה לא הצליחו להתגבר על תקלות החשמל ועוד מחלות,

אתם צריכים לבקש מהיצרן "גרייס" כדי שיתקנו לכם תקלות, הרי אתם אשמים אתם הנהגים

לפני שבוע חברה מהעבודה שלי עשו תאונה חזיתית עם פיאט דובלו 2011 (האוטו הלך טוטאל לוסט) כריות האויר אפילו לא עשו סימן להפתח

בקיצור לכם בעלי הארופאיות ושונאי היפניות אתם צריכים להבין

אחריות(ריקול) זו לא מילה גסה

אהה יש לכם את מוסך רון :-D:-D:-D:-D:-D

פורסם
היפנים יצרנים אמינים - מצאו תקלה , גם אם עבר המון זמן ואפילו שלא קרה כלום

אתה בטוח ?

רכבים יפנים לא מעורבים בתאונות ?

זו בעייה של יצרן הכריות ולא של יצרן הרכב

ועוד איך בעיה של היצרן.

אני רוצה לראות ארופאית שנת 97 ששרדה כמו הדייהטסו שלי (ולא היו צריכים להחליף חצי אוטו כדי שישרוד ככה)

אסקורט שנת 92 שלי - אחת השמורות בארץ (אני לא מאמין שיש מישהו עם רכב כזה ישן שעדיין מייבא חלפים מקוריים).

ולא הוחלף חצי אוטו, ועדיין נוסע חזק אפילו יחסית למכוניות של היום.

פורסם
Recall בהגדרה הוא עניין של חיים ומוות.

Recall הוא משהו שלא החברה מחליטה עליו והוא בפיקוח של משרד התחבורה, במקרה של פגיעה בבטיחות.

קריאת שירות ששורשה בעיה אמינותית לא מעניינת את הרשויות ולא נקראת recall (לא זוכר את המושג שמשתמשים בו).

צריך להפריד בין קריאה לשרות לבין קריאה לתיקון. הראשונה מתבצעת במהלך הטיפול או הכניסה הבאה של המכונית למוסך ואילו השניה מחייבת הודעה לבעלי המכוניות והזמנה להגיע לצורך תיקון התקלה או החלפת חלק. כמו שמרק 10 כתב, איכשהו, אצל היפאנים, כל ריקול זה וואחד ריקול בטיחותי.

פורסם
אצל היפאנים, כל ריקול זה וואחד ריקול בטיחותי.

הבדל נוסף בין גרמניות ליפניות:

בגרמניות (VW) - נכון שלוקח הרבה זמן עד ללקיחת אחריות אך אצל היפנים, כשמשהו לא בסדר - זה כבר מאוחר מדי - לא בטוח שיהיה מי שיבוא להתלונן....

חברה, הכל בציניות, אל תקחו ללב.

פורסם
החלום שלי זה רכב שמורכב מדוושות וכריות אוויר של טויוטה, DSG 7, מנוע TSI וכמובן שאטפל בה במוסך משותף של צ'מפיון+קרסו.

אל תשכח מתלה הידרופנאומטי.

ושאת כל זה תרכיב חברת בת של דייהו בטורקיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
א- זו בעייה של יצרן הכריות ולא של יצרן הרכב

זו צורת מחשבה מאוד מוטעת.

כמו לקבל סטייק רקוב במסעדה ואז לשמוע שזו לא הבעיה של המסעדה אלה הקצביה ממנה נרכש הבשר. :roll:

זו לחלוטין בעיה של טויוטה וטויוטה בלבד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גיסתי קנתה לפני חודשיים רומסטר עם TSI וDSG

האוטו נשמע כמו טרקטור ולא כמו אוטו חדש

כשהלכה למוסך אמרו לה שככה צריך להשמע האוטו

בטח שילך המנוע יגידו לה שלא טיפלה בזמן בתקלה

גם חסר לה שמן.ואמרו לה שזה תקין

איך זה יכול להיות?

טויוטה קראו לריקול על מפסק חלונות חשמליים, למקרה שיקרה משהו

קראו לריקול מיליוני מכוניות על דוושת גז כי ב 6 מתוך מליונים נתפסה הדוושה בשטיח

זו אחריות בגלל זה שווה לקנות מהם, בגלל זה השוק שלהם לא נפל בכל העולם (למרות שהייתם רוצים)

שכל שני וחמישי שיוציאו ריקול על האוטו אין לי בעייה עם זה

ארופאיות לא יוציאו ריקול על אוטו בן 6 שנים כי הם יודעים שאם לא התלוננו על תקלה האוטו כבר התפרק

• תוכן חדש...