Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוזר שרק למכוניות אוהבים לעשות ריקול, אני עוד לא שמעתי על ריקול של מכונות כביסה, מיקרו-גלים, מדיחים, מחשבים, טלוויזיות, מזגנים

דווקא לשלושת האחרונים, לרבות המזגנים שכוללים WiFi, ניתן למצוא ולבצע עדכון/י קושחה. אם תרצה, מדובר ב"ריקול" לכל עניין ודבר.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גיסתי קנתה לפני חודשיים רומסטר עם TSI וDSG

האוטו נשמע כמו טרקטור ולא כמו אוטו חדש

כשהלכה למוסך אמרו לה שככה צריך להשמע האוטו

בטח שילך המנוע יגידו לה שלא טיפלה בזמן בתקלה

גם חסר לה שמן.ואמרו לה שזה תקין

איך זה יכול להיות?

טויוטה קראו לריקול על מפסק חלונות חשמליים, למקרה שיקרה משהו

קראו לריקול מיליוני מכוניות על דוושת גז כי ב 6 מתוך מליונים נתפסה הדוושה בשטיח

זו אחריות בגלל זה שווה לקנות מהם, בגלל זה השוק שלהם לא נפל בכל העולם (למרות שהייתם רוצים)

שכל שני וחמישי שיוציאו ריקול על האוטו אין לי בעייה עם זה

ארופאיות לא יוציאו ריקול על אוטו בן 6 שנים כי הם יודעים שאם לא התלוננו על תקלה האוטו כבר התפרק

אתה כותב שטויות בקצב שיא.

אחרי 6 שנים האוטו התפרק - בסדר, בדיוק כמו שסבתא שלי תקום מהקבר ותתחיל לטייל איתי.

ולא אין לי אישית רכב אירופאי, לאבא שלי יש פאביה 2009, לחבר בעבודה יש פנדה רובוטית 2005 ונשבע שהיא עוד לא התפרקה, קטע....

יש פה אנשים שעל פי כמות השטויות הדביליות שהם רושמים זה נראה כאילו הם גרים במערה בתקופת האבן.

תקנה סובארו DL, הכי טוב...

וד״א - יש לי טויוטה בבית, ועוד אחת במשפחה, אחלה מכוניות.

כול אחד עם יפנית לוקח אישי כאילו מינימום אבא שלו הקים את החברה, איזו נאמנות, אפילו היפנים עצמם לא מפגינים כזאת נאמנות למוצר שלהם.

פורסם

בקיצור איך יודעים אם הרכב שלי נכלל בקריאת התיקון הזאת?

ואיך זה שהונדה לא קראה לאופנוע שלי לתיקון למרות שבעת תאונה הכרית אויר בוודאות לא תיפתח. אצל מי מתלוננים? :lol:

פורסם
Recall בהגדרה הוא עניין של חיים ומוות.

Recall הוא משהו שלא החברה מחליטה עליו והוא בפיקוח של משרד התחבורה, במקרה של פגיעה בבטיחות.

קריאת שירות ששורשה בעיה אמינותית לא מעניינת את הרשויות ולא נקראת recall (לא זוכר את המושג שמשתמשים בו).

מצורפים 2 קבצים הממחישים את ההבדל בין Recall Circular לבין Safety Recall Circular.

שים לב שגם

Safety Recall Circular זה לא עניין של חיים ומוות.

2009-03-17_170244_VX_Recall.pdf

1993-95 Model Volkswagen VR6 Vehicles Replace Radiator Fan Motor Fan Blade.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם
א- זו בעייה של יצרן הכריות ולא של יצרן הרכב

ב- היפנים יצרנים אמינים - מצאו תקלה , גם אם עבר המון זמן ואפילו שלא קרה כלום הם לוקחים אחריות ומתקנים לכם חינם בלי כסף( דייהטסו גרנדמוב 1997 היה לי ריקול לכריות אויר) אני רוצה לראות ארופאית שנת 97 ששרדה כמו הדייהטסו שלי (ולא היו צריכים להחליף חצי אוטו כדי שישרוד ככה)

ג- WV נראה שעובדת בשיטת "מצליח" הישראלית לגבי הTSI והDSG

שלא לדבר על הצרפתיות שאחרי מיליון שנה לא הצליחו להתגבר על תקלות החשמל ועוד מחלות,

אתם צריכים לבקש מהיצרן "גרייס" כדי שיתקנו לכם תקלות, הרי אתם אשמים אתם הנהגים

לפני שבוע חברה מהעבודה שלי עשו תאונה חזיתית עם פיאט דובלו 2011 (האוטו הלך טוטאל לוסט) כריות האויר אפילו לא עשו סימן להפתח

בקיצור לכם בעלי הארופאיות ושונאי היפניות אתם צריכים להבין

אחריות(ריקול) זו לא מילה גסה

אהה יש לכם את מוסך רון :-D:-D:-D:-D:-D

דייהטסו מודל 97..

רק בארץ אנשים מתגאים בדבר כזה..

בפורום בחול היית הופך לבדיחה!.

פורסם
למה לרדת על יפניות או גרמניות כשאפשר להנות מכל העולמות?

החלום שלי זה רכב שמורכב מדוושות וכריות אוויר של טויוטה, DSG 7, מנוע TSI וכמובן שאטפל בה במוסך משותף של צ'מפיון+קרסו.

אפשר גם מכלולים רגישים ממגאן דור ראשון :lol:

ובנימה אחרת - צרפתיות ונהנים!8)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
טויוטה קראו לריקול על מפסק חלונות חשמליים, למקרה שיקרה משהו

רק שכחת לציין שיש חשש לשריפה מאותו מפסק - באמת נראה לך שטויוטה סתם היתה מחליפה מפסקים בגלל רצון טוב ?

אך בארץ רשמו כך: "הקריאה הוכרזה כתוצאה מחשש לכשל ביחידת מתגי החלונות החשמליים בדלת הנהג, אשר עלולה להתחמם ובשל כך תפקודה ייפגע."

אתם מבינים - "תפקודו ייפגע" - מה שנכון - אם הוא ישרף אז מן הסתם תפקודו ייפגע.

כך הופיע ה-RECALL באנגלית: "Toyota announced this morning it would recall about 2.5 million cars and trucks in the United States and 7.4 million vehicles worldwide to fix power window switches that can stick, smoke and potentially cause a fire."

שימו לב" potentially cause a fire"

פורסם

כמה רפש כותבים כאן כולם, כאילו לאנשים כאן יש מניות אצל היצרנים או שהם הבעלים. אז יש ריקול כזה או אחר, היו ריקולים ועוד יהיו ריקולים (איזה פלא גם ליונדאי שלי היה ריקול לגג).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
http://cars.walla.cהפo.il/?w=%2F4705%2F2632435

בעולם זה 3.4 מיליון מכוניות, בארץ מדובר בכמה אלפים לפי מה שהבנתי.

מדובר על תקלה בכרית אוויר. - לשירות חברי הפורום, תבדקו עם היבואן אם רכבכם נכלל בתיקון.

(אני כבר מחכה לגרופיס שיגידו - כול הכבוד ליצרניות היפניות, מה שנקרא - הערצה עיוורת)

אני לא מסכים איתך לגבי האמירה.. אין יותר יפני ולא יפני. הרבה רכבים ארופיאים מצויידים בחלקים יפניים פשוטים ויקרים.

חוץ מזה, מדובר על אותה תקלה אצל כמה יצרנים שלדעתי נעוצה באותו ספק כריות האוויר שסיפק מוצר דפוק לכל היצרנים.

תם ונשלם עידן הסובארו ליאונה המאוד פשוטה. רוב הרכבים היום משוכללים מאוד והיצרנים נעזרים בהרבה ספקי משנה כדי לייצר דגם ספיציפי/ליין שלם - ואז תקלה אחת קטנה גורמת לריקול ענק.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
אז יש ריקול כזה או אחר, היו ריקולים ועוד יהיו ריקולים (איזה פלא גם ליונדאי שלי היה ריקול לגג).

אם אתה משווה את הריקול הזה לריקול שהיה עבור הגג ברכב שלך אז אתה ממש לא מבין את חומרת הבעיה.

מדובר כאן מכריות אויר - כלומר כך כך הרבה שנים הרכבים האלה על הכביש, שכמה מהם בטוח היו מעורבות בתאונה כזו או אחרת, ויש סיכוי טוב שהכריות לא נפתחו.

עכשיו מי יכול להגיד כמה פצועים או הרוגים היו בגלל אותה תקלה ?

תסכים איתי שאין מה להשוות לריקול של הגג, נכון ?

פורסם
זה תרגיל יחסי ציבור טיוטה לא מתקלקלת ותוכננה בשלמות.

טויוטה תוכננה בשלמות כמו שאני דומה שתי טיפות מים לארנולד שוורצנגר 8)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...