Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצתכם ואם אתם יודעים על מחיר?

אשמח אם תטרפו לינק לאיביי.

אתם יודעים בכלל האם זה חוקי לנהוג עם אוזניית בלוטות'?

תודה

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לנהיגה עדיפה דיבורית BT שמבחינת המכשיר מתנהגת כמו אזניה, ומותקנת עם קליפס על סך השמש. אישית אני מדתמש בשתיים כאלה - שתיהן מוטורולה - אחת T307 ולקו המשני T305 ישנה (בת 6 בערך). פואלות סביב שעתיים ביום ומצריכות טעינה בערך פעם בחודש.

הסיבוריות האמורות אינן זולות, אבל הן איכותיות מאוד.

דיבוריות פשוטות אפשר לקנות בזול באיביי ודומיו, חפש Bluetooth hands free או משהו דומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם תחליט לקנות אוזניית בלוטוס, אל תתפתה לקנות את הזולות שעולות 3-5 דולר באיביי.

יצא לי לקנות זיוף של מוטורולה שמצאתי כנוח ופועל טוב. אני משתמש בו כבר שנה בלי תלונות. חפש לך גם אחד כזה, נע סביב ה-10 דולר אאל"ט.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

דיבוריות BT מופיעות באיביי החל מכ-$10. אין לי מושג מה הן שוות, אבל הדגם מופיע אצל עשרות אם לא מאות מוכרים, כך שנראה לי שהסיכון די קטן. תמורת $3 נוספים מצאתי דיבורית עם שלט אלחוטי שאפשר להתקין על ההגה, אםכי הרושם שלי הוא שהעניין לא בטיחותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...