Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(הצעות לרכב) 0 ק״מ - האם שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, באחת מחברות הליסינג הציעו לי את הרכבים הללו 2013 עם 0 ק״מ. אני יד שנייה. הרכב מגיע עם אגרת רישוי משולמת, ללא מיגון. מדובר על פורד פוקוס חדשה 5 דלתות ב-113.5 אלף במקום 125 אלף; סוזוקי sx4 סדאן 101 אלף שקל במקום 120 אלף שקל; ומאזדה 3 נפח 2000 סמק ב-110 אלף שקל במקום 130 אלף שקל. מה אתם אומרים, משהו פה מומלץ?

פורסם

אומנם ישנו הנחה במחיר (במידה מסויימת) ברכישה כעת אבל אל תשכח שתרצה למכור אתה גם תמכור בהנחה מסויימת (ויתכן באחוזים גבוהים יותר במכירה לעומת האחוזים של הקנייה) ולכן הייתי שאול אותך כמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב?

אם אתה קונה אותו היום חדש, ומחזיק אותו מס' רב של שנים, או לחילופין מתכוון להעביר אותו בעתיד בתום שימוש לבן או בת, אז לדעתי זה משתלם, אחרת נראה לי שלא.

פורסם

גם לדעתי זה משתלם בעיקר כשמחזיקים לטווח ארוך.

שווה לראות מה החוקים החדשים בתחום יעשו למחירים.

לדרישות שלך המאזדה פחות מתאימה למרות שהיא מהנה לנהיגה וזולה לאחזקה אבל היא לא ממש חסכונית.

הסוזוקי מיושנת יחסית ולדעתי היא לא נאה בעליל.

הפוקוס נראית מעולה וגם מאובזרת טוב בדגם הבסיסי.

בדוק גם אפשרות לקיה פורטה או לחלופין לרכבים קטנים יותר כמו קיה ריו או יונדאי I25 שיספקו אתכם מבחינת מרווח ויהיו זולים יותר לרכישה ואחזקה.

פורסם
היי, באחת מחברות הליסינג הציעו לי את הרכבים הללו 2013 עם 0 ק״מ. אני יד שנייה. הרכב מגיע עם אגרת רישוי משולמת, ללא מיגון. מדובר על פורד פוקוס חדשה 5 דלתות ב-113.5 אלף במקום 125 אלף; סוזוקי sx4 סדאן 101 אלף שקל במקום 120 אלף שקל; ומאזדה 3 נפח 2000 סמק ב-110 אלף שקל במקום 130 אלף שקל. מה אתם אומרים, משהו פה מומלץ?

באוויס מוכרים שאריות של פורטה 2013 (מינואר) 0 ק"מ, ב - 96,000 ש"ח כולל אגרת רישוי.

די משתלם.

רכב מצוין.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
קל אוטו נוכלים ידועים. בדוק באלבר ושלמה סיקסט

ושלמה סיקסט לא נוכלים?

חיפוש בפורום כללי יעלה כמה סיפורים.

אני יותר הייתי בודק את האוטו ולא את המקום שאתה קונה ממנו למרות שגם זה חשוב.

תדאג שהם יחתמו על כל פיפס קטן שהם אומרים לך.

404

• תוכן חדש...