Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר ביום חמישי נאלצתי לגרור את הרכב למוסך, ואחרי שהגרר הגיע התברר שהגרירה לא ישירה והאוטו נגרר לחולון ואז ולירושלים ואז למוסך (כל המסלול לקח בערך מ15:30 ועד 9:30 ביום שאחרי).

שהאוטו הגיע שמתי לב שנעלם לי מפתח קוקוריקו שהיה על המושב האחורי, יותר מאוחר גיליתי שנעלם הלדרמן עם 2 סטים של ביטים ונרתיק שהיו בדיפון של הדלת של הנהג, והים ראיתי שנשברה הבקלית האחורית, סה"כ מעל 1300 ש"ח נזק.

בדקתי כמה פעמים שלא הורדתי את הכלים איתי, והמכה לא יכלה להיות מאז שהאוטו חזר כי הוא עמד תמיד במקומות שלא יכלו לדפוק אותו.

דיברתי עם החברה של הגרר (שגריר) ואמרו שתשאלו את הנהגים וכמובן הם הכחישו.

אבא שלי אמר להגיש תביעה בתביעות קטנות.

מה עוד ניתן לעשות? ואיך אני מגיש תביעה?

תודה מראש.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

עם כמה שזה מעצבן, אני לא חושב שיש לך אופציה לזכות בתביעות קטנות,

תהיה לך בעיה לא קטנה להוכיח שבאמת היה שם משהו והוא נגנב.

so far so good so what

פורסם
עם כמה שזה מעצבן, אני לא חושב שיש לך אופציה לזכות בתביעות קטנות,

תהיה לך בעיה לא קטנה להוכיח שבאמת היה שם משהו והוא נגנב.

לפי מה שאתה אומר אי אפשר להוכיח כמעט שום גניבה אם היא לא מצולמת.

לא נשמע לי הגיוני.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם
לפי מה שאתה אומר אי אפשר להוכיח כמעט שום גניבה אם היא לא מצולמת.

לא נשמע לי הגיוני.

שמע אתה לא יכול להוכיח כלום...

אתה לא יכול להוכיח שהיו ברכב דברים בכלל ולא נדבר על להוכיח שמשהוא לקח אותם, אתה לא יכול להוכיח שהם דפקו לך את הרכב.

בקיצור תלמד לפעם הבאה לא להשאיר דברים יקרים ברכב ולצלם את הרכב לפני הגרירה.

פורסם

חבל על הזמן שלך עם הגעה לערכאה משפטית

לא יהיה באפשרותך להוכיח שאכן המוצרים היו ברכב , ונגנבו לכאורה ע"י מישהו מטעם הגרר

לתשומת ליבך

פורסם

1. בחוזה הגרירה רשום שיש להוציא דברי ערך מהרכב וכן שהם אינם אחראים לתכולת הרכב.

2. לגבי הפנס השבור. שלח מכתב מנוסך היטב לחברת הגרירה עם בקשה לפיצוי על הפנס, רשום שיש בידך הוכחות שהרכב עלה על הגרר עם פנס שלם.

שי.

• תוכן חדש...