Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני נוסע מטעם העבודה לבוגוטה, קולומביה ויש לי אפשרות להאריך את השהייה שלי ביומיים (על חשבוני).

אשמח לשמוע חוויות של אחרים, המלצות והצעות איך לנצל את השהייה הקצרה (יומיים) בעיר.

תודה.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

חפש את אזור הzona rosa בחלק הצפוני(?) היותר טוב של העיר.

זהו איזור של בילויים, פאבים וקניונים אבל מהסוג היותר נחמד שם

(יש שם הרבה אזורי בילוי דיי סליזיים ולא במובן הטוב..).

מאוד נוח להתנייד שם כמעט בכל בוגוטה בtrans milenio, אוטובוס ארוך עם נתיב נפרד שעובר בתחנה כל כמה דקות ספורות.

אני לא יודע אם אפשר להעלות קישור אז נסה לרשום בגוגל trans milenio bogota, יש גם תרגום של גוגל לאתר.

עוד בילוי של כמה שעות נחמדות נקרא cerro the monserrate. זהו הר שם יש תצפית מאוד שווה על בוגוטה.

עולים לשם עם רכבל טיפוס של כרבע שעה.

המקום נמצא יותר קרוב לplaza de bolivar(הכיכר המרכזית של בוגוטה, מרכז העיר בעצם).

הzona rosa הוא בערך 40 דקות משם בtrans milenio.

אם תרצה לשמוע עוד דברים אשמח להציע עוד:)

פורסם

תודה על התגובה.

כמובן שאשמח לשמוע עוד.

בנוסף, מה לגבי קניות?

יש משהו שחייבים/מומלץ לקנות בקלומביה? (לכל מי שהרמתי לו להנחתה אז לא, לא חייבים קילו וגם לא בדיחות פארמולוגיות)

היכן משתלם יותר לעשות קניות ( בגדים, אלקטרוניקה וכו' ) בישראל או קולומביה?

בברכה ירון

פורסם
איך להעביר יומיים בבוגוטה?

מה השאלה? בסטלה כמובן :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לגבי מחירים אין לי מושג,לא בין הדברים שהעסיקו אותי באותו זמן...

מהפלזה דה בוליבר מתחברות סימטאות רחבות רבות שם אפשר לעשות קניות (פחות של בגדים יותר בכיוון של מזכרות,

מוצרים מעץ לבית), לטעום קצת אוכל רחוב מקומי ובכלל להתרשם ממרכז העיר ששוקק חיים במהלך היום.

אגב, הפלאזה עצמה לא מרשימה במיוחד וחוץ ממבני ממשל נחמדים שפונים אליה היא דיי פשוטה.

אם קניות של בגדים ומוצרי וחשמל קצת יותר מעניינים אותך, תוכל למצוא הרבה חנויות באזור ה zona rosa

בעיקר בתוך הקניונים.

משהו שמאוד מומלץ לקנות שם זה הקפה (הקפה הקולומביאני נחשב מהטובים אם לא הטוב בעולם).

אין לי מותג מסויים להמליץ לך מכיוון שאת הקפה שלי רכשתי בחוות קפה מחוץ לבוגוטה, שם מייצרים אותו.

משהו פשוט שלא יהיה בעיה למצוא, זה את הקוביות שוקו (לא שוקולד) עם סוכר.

זה קוביות קקאו עם סוכר ועוד כמה חומרים. מכינים את השוקו בעזרתם ובעזרת כלי כמו פינג'ן,

אך בצורה מיוחדת כדי שלא ישפריץ החוצה ומקל מעץ, על הגז.

זה לא יקר כלל וזוהי שיטה מסורתית ובסוף יוצא שוקו באמת מדהים ומיוחד.

צירפתי תמונה של הקוביות והכלים, אם תצטרך הדרכה, בפרטי:)

20130404_181326.jpg

פורסם

תודה

אם תזכר בעוד משהו או אם למישהו אחר יש מה להציע, כאן המקום.

בברכה ירון

• תוכן חדש...