Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש סוכן סיאט באולם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני רוצה סיאט מיי לבנה ידנית 5 דלתות.

דיברתי עם שתי סוכנויות ונאמר לי שאין במלאי. אוקיי.. לגיטימי..

אני רוצה להזמין, "אבל אין! אי אפשר... צריך לחכות למשלוח שיגיע".

ומתי צפוי להגיע המשלוח הבא? "אין לנו מידע כזה".

זה נשמע קצת מוזר שסוכנות מכירת רכב לא יודעת לענות על שאלה כזאת.

זכור לי שכשאבי הזמין טויוטה אמרו לו שאין במלאי ובעוד כשלושה חודשים היא תגיע לארץ.

מה אני אמור לעשות? להתקשר כל שבוע לסיאט ולשאול אם הגיע משלוח?

פורסם

התנהלות קצת מוזרה מצד יבואן...

אני איש מכירות באולם תצוגה של BMW, וכאשר לקוח מבקש להזמין רכב שאין במלאי, אבל עתיד להגיע, אנו מספקים לו תאריך משוער, עם דגש על המשוער.

בדרך כלל, אומרים משהו בסגנון של "סוף חודש הבא", או "תחילת חודש הבא" וכד'. לפעמים יש אפילו תאריך ספציפי, ממש על היום.

אבל בכל מקרה הלקוח מקבל איזשהו טווח זמן שבו הרכב צפוי להגיע.

בכל מקרה, לא ברורה לי ההתנהלות הזאת...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אותו הדבר היה עם הפיקנטו בזמנו. יודעים מתי אמור להגיע משלוח אבל לא יודעים אילו צבעים מגיעים. לא יודע אם יש אמת בדבר, אבל זה שיש עדיפות למכור מלאי קיים זה ידוע.

פורסם

ברור שיש לי כוונה להזמין, מה משעמם לי בחיים שאני אעשה טלפונים לסוכנויות סתם ככה?

התקשרתי בשביל לברר דברים לפני שאני בא לסוכנות.

גולף, אני יכול להבין את העניין, אבל מה, הם יעדיפו להפסיד קונה מאשר לגלות מתי המשלוח הבא? (במידה ואני לא אתפשר)

ghostbuster, כן גם לי ההתנהלות הזאת נראית מוזרה מאוד. הייתי המום שאלה התשובות שקיבלתי.

הם לא נשמעים מעוניינים בי כלקוח בכלל. ברור לי שיש משקל לזה שזה היה בירור בטלפון, אבל בכל זאת גם בטלפון צריך להינתן שירות.

פורסם

אותה התנהלות בדיוק קיבלתי בסוכנות פורד בחיפה כששקלתי להזמין פוקוס אקובוסט.

אגב בסוכנות של ב.מ.וו התנהלות טובה הרבה יותר ויש תשובות לכל שאלה, אגב GhostBuster אני מאמין שאני ואתה אפילו החלפנו כמה מילים לגבי סדרה 1 שהתעניינתי בה מאוד.

אומנם לבסוף בחרתי כוון אחר אבל זה כבר לא קשור אליכם.

פורסם
הסוכן רוצה למכור לך היום את מה שיש במלאי כרגע.

בכל אופן, נסה לדבר עם גורם בכיר יותר במערכת.

איך זה בדיוק תורם אם אמרו לו שאין מלאי

ייתכן שסיימו גם את המשלוח העתידי שאמור להיכנס וכרגע מחכים להזמנה נוספת מהיצרן

זה קורה לעיתים ויש לזה יתרון - תוכל לקבל את הצבע שבו אתה מעוניין ולא להתפשר על צבע קיים

בכל אופן תשאיר את הפרטים המלאים שלך כולל בקשת צבע בסוכנות שבה אתה מעוניין לרכוש ובקש שיחזרו אליך כשיפתחו הזמנות חדשות כדי שתוכל להזמין

במידה אחרת בדוק מתחרים ואלטרנטיבות נוספות - לא חסר בחוץ

Confidence In Motion

פורסם

עידן רק תיקון קטן, יש להם מלאי, אבל לא של מה שאני מחפש(מה שכתבתי בשורה הראשונה).

וזאת בעיה מבחינתי סתם להשאיר על עיוור פרטים ולחכות שיתקשרו אלי, אני צריך לדעת מתי אני אקבל את הרכב

אחרת אני אשאר בלי רכב בתקופה שאני הכי צריך אותו.

פורסם
אותה התנהלות בדיוק קיבלתי בסוכנות פורד בחיפה כששקלתי להזמין פוקוס אקובוסט.

אגב בסוכנות של ב.מ.וו התנהלות טובה הרבה יותר ויש תשובות לכל שאלה, אגב GhostBuster אני מאמין שאני ואתה אפילו החלפנו כמה מילים לגבי סדרה 1 שהתעניינתי בה מאוד.

אומנם לבסוף בחרתי כוון אחר אבל זה כבר לא קשור אליכם.

כן האמת שאני זוכר יבגני אחד שהתעניין בסדרה 1. אם זה אתה, אז כן דיברנו איזה כמה דקות.

סתם בשביל הקטע, מה החלטת לקנות בסוף?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מה אני אמור לעשות? להתקשר כל שבוע לסיאט ולשאול אם הגיע משלוח?

לבחור מכונית מוצלחת יותר. משימה לא קשה במיוחד(גם איביזה יכולה לבוא בחשבון, לצורך העניין) :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

האם סקודה סיטיגו (כמעט) זהה לא יכולה לבוא בחשבון?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...