Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיבו אני מוכר את הרכב שלי

הוא לא עבר תאונות או סריטות תיקוני צבע כלום קיצר

המנוע לא עבר תיקונים של גיר וכל זה

אין הרבה קילומטרז ברכב בכלל 28אלף הרכב סוף שנת 2009

עכשיו בא בחור ראה את הרכב עשה נסיע הכל והוא רוצה ביום ראשון לקחת אותו למוסך לראות

שבאמת הכל תקין

לפי מה שהבנתי הוא בוחר את המוסך אז ככה שגם אני יכול ליפול על קומבינה שבו המוסכניק יגיד שהרכב לא

תקין או משהו כזה ואז אני יצתרך לשלם על הבדיקה או משהו כזה?

ישלכם המלצות איך להיזהר בכל העניין הזה?

אני יודע שהרכב שלי כמו חדש והוא טופל בזמן עם ספר טיפולים והכל אבל עדיין תמיד יעשו משהו כדי להוריד מחיר.

תודה ושבוע טוב :)

פורסם

אין קשר בין מי שבוחר את מקום הבדיקה לבין מי שמשלם.

בדיקת הרכב היא אינטרס של הקונה- שהקונה ישלם עליה.

סכם איתו לפני הבדיקה את נושא התשלום ושבת שלום.

אם הקונה הפוטנציאלי לא ימצא את הרכב לשביעות רצונו, הוא מוזמן לחזור הביתה ולפנות את המקום לקונה הפוטנציאלי הבא.

בהצלחה

אה בחייאת- נסה לכתוב את ההודעות שלך בצורה יותר ברורה :shock:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הדרך הכי טובה להגן על עצמך מ"קומבינות" היא לא להתחייב על כלום.

תראה לבחור את הסטוריית הטיפולים, תסביר לו מה נעשה ומה לא נעשה לרכב (תיקונים, שיפורים, ענא עארף).

קחו את הרכב למוסך (או מכון בדיקה, מה שבא לו) ותשאיר לעצמך קצת מרווח תמרון במחיר שאתה דורש (אם אתה מוכן למכור את הרכב ב50 אלף, תבקש 53, כדי שיהיה לך לאן לרדת, אל תבקש 70).

מאחר וכבר קבעת עם מישהו אז המחיר שאתה מבקש כבר ידוע לו. תחשוב כמה תהיה מוכן לרדת, אם בכלל.

אהב כבודו את מה שיצא בבדיקה? אחלה. לא אהב? שלום שלום.

אם אתה רואה שהמוסכניק/בוחן נותנים אבחנה הזוייה כמו למשל צמיגים ייבשים על צמיגים שהוחלפו לפני שבועיים או מזגן לא מקרר כשאי אפשר לשבת ברכב מרוב קור 10 דקות אחרי שהפעלת מיזוג. או כל דבר אחר שמריח לא טוב, תן למר בחור את המחיר המבוקש וזהו, יירצה, ייקח. לא ירצה, לא ייקח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הדרך הכי טובה להגן על עצמך מ"קומבינות" היא לא להתחייב על כלום.

תראה לבחור את הסטוריית הטיפולים, תסביר לו מה נעשה ומה לא נעשה לרכב (תיקונים, שיפורים, ענא עארף).

קחו את הרכב למוסך (או מכון בדיקה, מה שבא לו) ותשאיר לעצמך קצת מרווח תמרון במחיר שאתה דורש (אם אתה מוכן למכור את הרכב ב50 אלף, תבקש 53, כדי שיהיה לך לאן לרדת, אל תבקש 70).

מאחר וכבר קבעת עם מישהו אז המחיר שאתה מבקש כבר ידוע לו. תחשוב כמה תהיה מוכן לרדת, אם בכלל.

אהב כבודו את מה שיצא בבדיקה? אחלה. לא אהב? שלום שלום.

אם אתה רואה שהמוסכניק/בוחן נותנים אבחנה הזוייה כמו למשל צמיגים ייבשים על צמיגים שהוחלפו לפני שבועיים או מזגן לא מקרר כשאי אפשר לשבת ברכב מרוב קור 10 דקות אחרי שהפעלת מיזוג. או כל דבר אחר שמריח לא טוב, תן למר בחור את המחיר המבוקש וזהו, יירצה, ייקח. לא ירצה, לא ייקח.

קודם כל אני ינסה לכתוב את ההודעה יותר ברור בפעם הבא.

תודה על העזרה שלכם

אז ככה הרכב הוא חדש שנת 2009 סוף.לא עבר תאונות ודברים כאלה כמו חדש 28000קילומטר

והמחיר המבוקש הוא מחירון למרות שאפשר לבקש על רכב כזה שמור יותר..

תודה ושבוע טוב

פורסם

אם הרכב שלך,זהה שברכב לחתימה,עם כל הכבוד לנתונים הטוביםיכול להיות שיהיה קשה יהיה לקבל עליו מחירון.

אאל"ט זיהיתי שמדובר במאזדה 3 -אם הרכב בעל נפח 2,000 תקבל קרוב למחירון אבל אם הברכב בעל מנוע 1600,תיאלץ לרדת במחיר כי בחברות הליסינג מוכרים את המכוניות הללו בהנחה גדולה ועם אחריות לשנה-דבר שאינך יכול לספק לקונה העתידי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...