Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באופן מפתיע, גם לי יש יאריס מודל 2004 (עלתה על הכביש בספטמבר 2003) וגם אצלי המנגנון של נעילה דלת ימין קדמית הפסיק לעבוד לפני כחצי שנה.

רציתי לברר האם תיקנת את הבעיה, מה היא היתה לבסוף, וכמה זה עלה לך?

חוץ מזה, האוטו, טפו טפו טפו, לא עושה בעיות.

יש לו כמובן מחלות קטנות (כמו הריפוד של הדלתות הקדמיות... הבד נראה שהתכווץ מהחום והתנתק מהאיזור של "ידית", והספוג שבפנים התפורר)

היי. לא תיקנתי עדיין. אני אנסה ללכת היום/מחר ואעדכן אותך.

לגבי הריפוד - אתה יכול פשוט לפתוח את הבורג של ידית האחיזה של הדלת ולמתוח את הריפוד עד מתחת לחלק הפלסטיק.

פורסם

עדכון - הייתי אתמול אצל עסק שמתמחה בדברים האלה.

בלי לפתוח את הדלת הוא קבע שב 99% מדובר במנוע נעילה תקול

הצעת מחיר 220 שח לחלק+עבודה [כולל מעמ]

החלטתי לא לתקן כרגע

פורסם
לי הלכה הנעילה המרכזית ואמרו לי שזה מנוע נעילה , 150 שקל.

אצלך אני מאמין שזה בעיה נקודתית כי שאר הדלתות ננעלות ככה שזה לא צריך להפחיד אותך, על כל מקרה יש לי הונדה לא טויוטה אבל אני לא חושב שבדברים האלה זה שמיים וארץ

אני לא יודע מה מצב הרכב שלך אבל תן לי להסביר משהו מאוד פשוט שבמקרה קרה לי לפני כשבוע.

ביום בהיר אחד לאחר שקמתי בבוקר הנעתי את הרכב ונסעתי לעבודה כרגיל, ברגע שירדתי מהרכב לחצתי כהרגלי על כפתור הנעילה המרכזית ואף דלת לא ננעלה. האזעקה כן עבדה אבל הנעילה עצמה לא

לאחר כמה ימים שהתפניתי לטפל בזה בעצמי, בדקתי בפיוזים - היה תקין, בדקתי אולי קשור לרילאיי - יצא תקין

התקדמתי למחשב הנעילה המרכזית - ונחש מה? בינגו!

בהתחלה הוצאתי את המחשב והחלפתי אותו בחלופי, לא עבד, שימנתי את המגעים קצת והתחלתי לתת לחיצות קטנות ולא עזר.

החזרתי את המחשב המקורי שהיה ברכב ושיחקתי קצת במגעים והכל הסתדר פיקס.

מנסיון שלי דברים כאלה לא הולכים סתם, חדירה של מים גורמת לקצר בד"כ ולאו דווקא הפז"ם של החלק...

דווקא בגלל שיש לי סאאב אני לומד להסתדר בעצמי וחוסך לי בקטנות במקום ללכת לבעלי מקצוע שלא פעם עובדים על אנשים בעיניים...

תזכור - עם קצת רצון וקצת יכולת גם קונדופוני יכול לז... תרנגולת :lol:

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...