Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני התעוררתי אחרי קריסה.

אני והראלי נזלנו מעייפות :roll:

היה ממש טוב, הנדרנלין היה בחלל!

אנשים נצמדו לראות זמנים והיה די מותח.

אני שמח שIRDA הריצו עיניינם יחד עם LTDA וטופ רארז.

ועוד יותר שמח שהכל המועדונים, 10 במספר התאחדו והיינו יחד כולנו כדי שהאירוע ירוץ.

חייב מילה אחרונה טובה כמובן למישל גאג' שתיקתיק אירוע מדהים!

וגם לצוות שלו.

אלון חשבתי שתגיע לראות...

יש תאריכים לקורסים הבאים? אצלנו [PSI] כבר שואלים...

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1) טוב ככה תודה לכולם על היוזמה והאנות שלכם חברים !

2) טוב ככה איך הכול התחיל מהשיחה שלי אם אלון בפייסבוק ואחרי זה טלפונית תודה גדולה לאלון ול IRDA

3) היה אירוע טוב ויפה מחכה לאירועים הבאים שישתבחו אם האירועים שלנו ונצליח לקיים עוד אירועים תודה לכולם :-)

נ.ב

4) זה התחיל בגלל שאני מקושר למועדונים העממים ואלון למועדוני הראלי .

תודה לכולם :-o

ניר_1985

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם
היה טוב מאוד ואפילו מתוקתק!

היה פשוט מעולה, בלי שניה אחת של עיכוב וארגון שקשה לראות בארץ.

אני מבין שהעובדה שהגענו ב-7:30 ורק לאחר 3 שעות (!) התחלנו לנהוג לא נחשב עיכוב...

אני לא מתלונן, זה כל הרעיון בפיילוט להשתפשף וללמוד כדי לשפר בפעם הבאה ואני גם לקחתי את העיכוב בכיף אבל לא צריך לייפות את המציאות. צריך ללמוד ולשפר את זה לפעם הבאה.

מעבר לכך בהחלט אפשר לציין לטובה את התקתוק מהרגע שהאירוע באמת התחיל (עד כמה שאפשר בתנאי מז"א המפתיעים שהיו) והארגון מסביב (רישום, מדבקות וכו') היה מעולה (למעט עניין הזמן).

ועוד הערה קטנה, היה חסר לי אירוע גמר לכל קטגוריה. זה חלק חשוב בג'ימקאנה (ותמורה טובה יותר לכסף, ההזדמנות לעוד מקצה (שאישית גם בניתי עליו ועל השיפור שיגיע כשאני נוהג על רכב שמעולם לא נהגתי עליו לפני המקצה אימון :wink:)) ואני מקווה שזה קיצוץ רק בפיילוט מחוסר זמן.

כל הכבוד לכל מי שהיה חלק מהדחיפה של האירוע הזה. לאנשים הרבים שעבדו והתרוצצו כדי לארגן אישורים ולוחיות ומשתתפים וכו'.

התגעגעתי לאירועים האלה ואני מאוד מקווה שזאת רק ההתחלה.

פעם הבאה רק עם התראה קצת יותר גדולה בבקשה :-) (ועד אז נדאג גם לאוטו. ותודה לפיזבן שאפשר לי לקחת חלק באירוע)

ניר

פורסם

לצערי את ההתחלה האיטית הזאת אנחנו הולכים לחוות בכל אירוע מוטורי חוקי בארץ מאחר והחוק מחייב זאת, חייבים לבצע בדיקות טכניות לכל רכב ורכב.

מסכים איתך לגבי מקצה גמר או לפחות 3 מקצים למדידת זמנים.

פורסם

ברור שהחוק מכניס סרבול פסיכי אבל 3 שעות התארגנות לקראת אירוע נהיגה של שעתיים זה קיצוני ולא צריך להגיע לכך.

היו עיכובים נוספים, החל מהתחלת רישום מאוד איטית בבוקר, דרך פינוי רכב סורר שחנה במסלול, המתנה לראש עיר (שאגב הוא ממלא מקום זמני אז לא הייתי מתרגש מההבטחות) ונאומים, דרך זמן מת שאין לי מושג למה היה באמצע (אולי לחכות לאמבולנס ? לא יודע). ושוב, אני לא מבקר, זה אירוע ראשון ואלה דברים הגיוניים. אני בטוח שאפשר לתקתק את התהליכים האלה באירועים עתידיים בחצי מהזמן וגם בשעה (אפשר גם להוסיף בוחן טכני כדי להריץ מהר יותר) ואז יהיה זמן להוסיף מקצים כדי לשפר את התמורה לכסף (הלא מועט עם כל הסרבול של החוק הזה).

אבל בסדר, העברנו את הנקודה, לא רוצה למשוך את הפוקוס מהשבחים שמגיעים למי שטרח והרים לנו אירוע שחיכינו לו שנים (בלי הגזמה).

כן ירבו.

נ.ב. מה העניין בלדחוף "אליפות ישראל" לאירוע הזה (כאן בפורום ובמקום בשלטים) ?

אנחנו מדברים על אירוע שמאורגן תוך 10 ימים בשושו מוחלט רק ליודעי דבר עם הגבלת השתתפות קשיחה (רק חברי מועדונים מסויימים ובמספר מצומצם מאוד וגם בתוך המועדונים זה נעשה ללא פרסום ע"י בחירה סודית של ההנהלות) ושלא השתתפו בו עשרות מתחרים רציניים שאני יכול לחשוב עליהם (רובם כנראה בכלל לא ידעו על קיומו. אני אישית שמעתי עליו בערך 30 שעות לפני).

"אירוע פיילוט ראשוני ביותר לקראת מחשבות מאוד כלליות ולא מגובשות על ליגה רצינית, פתוחה לכולם ומפורסמת מראש" נשמע לי קצת יותר הולם.

פורסם

ככה זה כשלא יודעים את העובדות. אירוע שושו ב 10 ימים?

בשביל שזה יצא לפועל אני עבדתי חודשים! עשרות שעות כל חודש כנגד בירוקרטיה מכוערת.

מסביבי לצידי עבדו עוד 3 - 4 אנשים לרבות עו"ד ההתאחדות כדי למנוע טרפוד של הענף.

לך , ידידי , זה היה בשושו, כי הצטרפת בסוף.

אחרים עמלו על זכותך לעשות ג'ימקאנה - חודשים!

:-)

אלון

פורסם

אלון, נראה לי שלא הבנת אותי.

אני מפרגן לכל מי שעבד כדי שהאירוע הזה ייצא לפועל ואני יודע שלא מדובר באלתור של כמה ימים (אני גם קורא פה בפורום) ומי כמוני יודע שלאירועים האלה רבים כאן מחכים כבר שנים.

אין גם בעיה לעשות בשושו אירוע פיילוט (כן, אני מאוד אתבאס אבל מותר לכם לא לספר לי :wink:). אני רק מתייחס לטייטל שאתם נותנים לאירוע.

פורסם

20130322_093845.jpg

היה אירוע טוב ומוצלח.

תודה לכל מי שעמל ועבד כדי להוציא אותו לפועל, עבד ימים ולילות, בילה אין ספור שעות בשיחות טלפון, נרתם והתגייס.

מישל ושאר אנשי תפעול עבדו ללא דופי. תענוג לראות !!!!

תודה לכל המתנדבים שבאו לעזור בשעה 05:30, חלקם המשיכו משם לעבודה הרגילה שלהם.

תודה לכל ראשי המועדונים - גם לאלו שגילו מנהיגות בזמני משבר ומשכו אחריהם את כולם, גם לאלו שהתגברו על ספקות וחשדות, שמו מאחוריהם את העבר והחליטו לחבור ולחזית אחת.

אותי אישית זה מרגש לראות איך אחרי שנים של חילוקי דעות ואפילו אפשר להגיד לא מעט BAD BLOOD תוך פחות משבוע כולם התאחדו.

אני אישית התחלתי להתעמק בזה רק בחודשיים האחרונים כדי להבין מה נגד מה, מי נגד מי, למה הדברים תקועים ובעיקר איך אפשר לקדם את הדברים קדימה.

אני חושב שהמפתח להצלחת האיחוד עכשיו היה שיתוף שיוויוני של כולם ואווירה פתוחה וחיובית.

אחרי כברת דרך שעברנו עכשיו - אני בטוח שכך זה יימשך ונוכל להתמודד עם כל אתגר שיבוא.

כל האנשים בתחום טובים ולכולם מטרה משותפת - אז אין שום סיבה שלא נפעל כולנו בשיתוף כאיש אחד.

מגיעה תודה גדולה גם לכל הנהגים המשתתפים - זה ממש לא טרייוויאלי להוציא מהכיס הפרטי 400 ש"ח כדי להתבשל 6 שעות בשמש הכל בשביל לנהוג 2.5 דקות והכל בהילוך ראשון.

אני יודע על כמה וכמה נהגים שבחרו לא להגיע.

אז כל הכבוד לאלו שכן - בעיניי השתתפות הפעם היא תרומה אמיתית לקידום ספורט מוטורי עממי (להבדיל מקניה כרטיסי צפיה לאירוע דוגמת פורמולה אילת).

חלקם אני יודע בימים האחרונים רצו כמו עכברים מורעלים כדי להשלים את הרשיונות.

אני שמח שאנחנו - מועדון הרודסטרים - הצלחנו לגייס 8 משתתפים (מתוך 36? עוד 2 מאצלינו נאלצו לבטל ברגע האחרון עקב סיבות בריאותיות) ו-4 מתנדבים (מתוך 6 שנדרשו).

כמו כן חברינו לקחו מקום ראשון בהנעה אחורית (שרון ספיבק עם מיאטה) וב-4x4 (גיא אמודי עם GTR).

בקיצור:

- היה מעולה!

- האירגון היה מצויין

- שוב תודה לכל מי שעבד ותרם להצלחת האירוע!

- תודה מיוחדת לבוריס ממועדון Top Cars על כל מה שהוא עשה עבור כוווווווווולם

- מכאן צריך להמשיך הלאה וצריך לעשות כל מאמץ כדי שיהיו לנו יותר אירועים, עם יותר זמן נהיגה, במסלולים יותר גדולים ובמחירים נמוכים יותר.

תמונות שצילמנו:

https://picasaweb.google.com/106305865319303636249/Jimikana?authuser=0&feat=directlink

גנאדי

יו"ר מועדון הרודסטרים (ע"ר)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
ברור שהחוק מכניס סרבול פסיכי אבל 3 שעות התארגנות לקראת אירוע נהיגה של שעתיים זה קיצוני ולא צריך להגיע לכך.

היו עיכובים נוספים, החל מהתחלת רישום מאוד איטית בבוקר, דרך פינוי רכב סורר שחנה במסלול, המתנה לראש עיר (שאגב הוא ממלא מקום זמני אז לא הייתי מתרגש מההבטחות) ונאומים, דרך זמן מת שאין לי מושג למה היה באמצע (אולי לחכות לאמבולנס ? לא יודע). ושוב, אני לא מבקר, זה אירוע ראשון ואלה דברים הגיוניים. אני בטוח שאפשר לתקתק את התהליכים האלה באירועים עתידיים בחצי מהזמן וגם בשעה (אפשר גם להוסיף בוחן טכני כדי להריץ מהר יותר) ואז יהיה זמן להוסיף מקצים כדי לשפר את התמורה לכסף (הלא מועט עם כל הסרבול של החוק הזה).

אבל בסדר, העברנו את הנקודה, לא רוצה למשוך את הפוקוס מהשבחים שמגיעים למי שטרח והרים לנו אירוע שחיכינו לו שנים (בלי הגזמה).

כן ירבו.

נ.ב. מה העניין בלדחוף "אליפות ישראל" לאירוע הזה (כאן בפורום ובמקום בשלטים) ?

אנחנו מדברים על אירוע שמאורגן תוך 10 ימים בשושו מוחלט רק ליודעי דבר עם הגבלת השתתפות קשיחה (רק חברי מועדונים מסויימים ובמספר מצומצם מאוד וגם בתוך המועדונים זה נעשה ללא פרסום ע"י בחירה סודית של ההנהלות) ושלא השתתפו בו עשרות מתחרים רציניים שאני יכול לחשוב עליהם (רובם כנראה בכלל לא ידעו על קיומו. אני אישית שמעתי עליו בערך 30 שעות לפני).

"אירוע פיילוט ראשוני ביותר לקראת מחשבות מאוד כלליות ולא מגובשות על ליגה רצינית, פתוחה לכולם ומפורסמת מראש" נשמע לי קצת יותר הולם.

ניר איני יודע באיזה מועדון/עמותה אתה רשום אבל אני הודעתי אצלנו (אוטוספורט) לגבי האירוע כמעט שבועיים לפני, מה שנתן לנהגים להירשם בזריזות לקורס רישיונות שנערך שבוע לפני האירוע ובסופו של דבר השתתפו שישה נהגים.

אליפות ישראל זה לא אולי, אבל הדרך אליה בהחלט קצרה לאחר האירוע הראשון יחד עם עוד ועוד נהגים שיצטרפו אחרי שיראו שזה אפשרי גם כאן בישראל.

שיהיה לכולנו עתיד פורה בתחום.

פורסם

אחרי עוד תגובה קצת נזעמת (שאמנם נמחקה) אני מבקש שתקראו שוב, לאט, ברוגע, את מה שכתבתי.

ציינתי כמה פעמים שאני מאוד מעריך את העבודה שנעשתה וברור לי עם מה היו צריכים להתמודד, פשוט הגבתי לכמה אנשים שדיברו על כמה הכל תקתק ללא שום עיכובים בזמן שההכנות לקחו 3 שעות.

לא התלוננתי ובטח לא חיפשתי הסברים ממארגני האירוע.

זה לגמרי מקובל ומובן בשביל אירוע פיילוט וגם ציינתי סיבות לגיטימיות שונות שראיתי מהצד (הרכב שחנה שם, ההמתנה לראש העיר וכל הנאומים שהכרחיים כנראה בשלב זה).

זה לא הפריע לי ואני עדיין מאוד נהניתי אבל אני מקווה שברור לכולם ש-going forward אירוע פתוח, גדול, רשמי (ולא כזה שמוגדר כפיילוט בו כל המשתתפים מודעים להיותם שותפים לדרך (או שפני ניסיון) ולמעשה ברובם שותפים להרמה של האירוע עצמו ולכן סלחנים מאוד) שיתן שעתיים נהיגה (ברוטו לכולם, נטו פחות מ-3 דקות למשתתף) אחרי 3 שעות רישום והמתנה הולך לספוג המון ביקורת (ואגב, אירוע כזה צפוי להכיל כמות הרבה יותר גדולה של משתתפים מה שכמובן הולך להקשות עוד יותר על האופרציה).

פורסם

לכל הנהגים(ספורטאים) שהשתתפו בגי'מיקאנה ביום שישי ,

ולכל המנצחים בקטגוריות השונות,

חברת צמיגיי מקסיס בישראל בראשות דרור משולם, שמחה לתת את הפרס למוטי נתן שזכה במקום הראשון בקטגוריה ,

4 צמיגיי MA-Z1 בשווי של כ-4000 ש"ח.

אנחנו נשמח לתת את הפרס הזה בכל תחרות באליפות ישראל, נשארו עוד 4 .

בהצלחה לכולם.

אהוד לביא.

פורסם

שלום לכולם

אני בד''כ לא מגיב בפורומים , אבל הפעם כנראה שאין ברירה

יש כמה דברים שאני חייב לשתף אתכם

יש ספורט מוטורי עממי במדינת ישראל ....... נ קו ד ה

יש הרבה מאד אנשים שאוהבים ומאושרים מהעובדה שהספורט המוטורי ה ע מ מ י כאן, חי ונושם

ותמיד היו , ותמיד יהיו האנשים הקטנים שיחפשו , יחפרו , ויעמדו מנגד ויתלוננו .

וגם זה בסדר ,

אני הייתי עד לתהליך ולמאמץ שעשו אנשים טובים כמו אלון חלווה והחברים שלו מ IRDA

מאמץ שהם לא היו חייבים לעשות , שהרי מדובר בספורט עממי ,, אבל לא כך ,,, הם נלחמו ברשויות , בעסקנים , ובהרבה נשמות טובות שרצו את הספורט העממי לידהם , מה שיהיה הופך את הספורט העממי לספורט לעשירים בלבד ,,,

המירוץ הראשון היה מירוץ פילוט מוצלח ביותר ,אירגון למופת של מישל גדז' , בעזרת כל ראשי המועדונים והעמותות שהיו שותפים למבצע המדהים הזה,, ובעיקר לכל הנהגים שהתנהגו למופת בזמן הארוע , למרות החום וזמן ההמתנה הארוך , שהיה הכרחי ( בדיקות טכניות לרכבים ) שהרי בטיחות קודמת לכל .

שימו לב מה קרה בזמן הארוע ואפילו בלי להתאמץ , ראש עריית פתח תקווה הודיע שהוא מזמין אותנו להמשיך לקיים ארועים מוטורים בעירו , ובנוסף יעזור בכל מה שצריך כולל מתחם גדול יותר והרבה יותר קהל , שזה אומר חשיפה מטורפת של הספורט העממי ,,,

אז שוב תפרגנו על תתלוננו ,, הספורט העממי שייך לנהגים ולא לעסקנים וזה רק בזכות האנשים שלנו ב IRDA

פורסם

בואו לא נתרעם על ניר - הוא התגייס והשתתף ומעלה נקודה טובה.

אני יכול להעיד מ-3 אירוע דריפט שבדיקות שם עבור 15-18 משתתפים לוקחות שעה.

וזה עם 2 בוחנים.

וזה עוד לא כולל זמן ההרשמה ומנהלה שגם לא מבוטל כלל וכלל.

כך שבמקרה שלנו כאשר היה לנו רק בוחן אחד וכמות כפולה של המשתתפים אי אפשר להגיד שזה נגרר.

נראה האם תהיה דרך לשפר את הסוגיה הזו בלי לשלם הרבה כסף לעוד אנשי מנהלה ובוחנים נוספים כדי להריץ דברים בקביל.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
ותמיד היו , ותמיד יהיו האנשים הקטנים שיחפשו , יחפרו , ויעמדו מנגד ויתלוננו .

ההערה שלי זיכתה אותי בתיאור הזה שלך ?

תהיה בריא...

• תוכן חדש...