Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

לאור מצב רפואי (ולאור אשפוז ממושך), אנו נדרשים ליבא מזון תינוקות מיוחד (פורמולה נטולת ויטמין D) עבור הבן שלנו שאינה נמכרת בארץ.

לאחר בדיקה של הנושא הגענו למסקנה שהדרך המהירה ביותר תהיה קנייה של הפורומולה בארה"ב ושליחה לארץ דרך בן משפחה שגר שם, כאשר המשלוח ממנו לארץ יתבצע ע"י חברת שילוח (overnight) או ע"י משהו שמגיע לארץ - המהיר מבינהם.

לא הצלחתי למצוא מידע על בעיתיות אפשרית בנושא המכס - כאשר אינני מתייחס לנושא עלויות, אלא לעיכובים ובירוקטריה בלבד.

 

אודה מאוד אם משהו בקיא בנושא ויכול לשפוך קצת אור, הן מבחינת הבדלים לגבי העברה ע"י חברת שילוח או ע"י העברה פיזית, וכן לנושא האם עשויות להיות בעיות במכס בהקשר של מוצרי מזון לתינוקות - הנושא די דחוף. כמובן שנהיה מצוידים במכתב מבית החולים המאשר את הצורך בפורומולה הספציפית הזו.

הפורמולה יובאה בעבר לארץ למיטב הבנתי, אולם איננה שכיחה, אני מנסה במקביל ליצור קשר עם אנשים שעשו זאת בעבר - שם הפורמולה: Calcilo XD של חברת Abbott.

 

תודה מראש,

 

יוסי

פורסם

לא ידוע לי דבר בנושא, אך חשוב לי לבשר בריאות ורפואה שלמה לבנכם.

בהצלחה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

יש מצב שידרשו ממך רשיון יבוא מאושר על ידי משרד הבריאות היות ומדובר בפורמולה לתינוקות. זה לא מסובך אבל ידרוש ממך הרבה ריצות מיותרות, בזבוז זמן ועצבים.

בכל מקרה אני ממליץ בחום להתעכב ולחפש בלדר ולא משלוח.

פורסם
לא ידוע לי דבר בנושא, אך חשוב לי לבשר בריאות ורפואה שלמה לבנכם.

בהצלחה.

 

תודה רבה

 

יש מצב שידרשו ממך רשיון יבוא מאושר על ידי משרד הבריאות היות ומדובר בפורמולה לתינוקות. זה לא מסובך אבל ידרוש ממך הרבה ריצות מיותרות, בזבוז זמן ועצבים.

בכל מקרה אני ממליץ בחום להתעכב ולחפש בלדר ולא משלוח.

 

תודה, אני פועל במקביל בכמה ערוצים, כשאחד מהם הוא בכל מקרה משרד הבריאות על מנת שבהמשך אוכל להביא כמות יחסית גדולה שתספיק לי לכמה חודשים ללא תקיעות במכס, האלטרנטיבה היא להעביר קופסאות בודדות עם אנשים שמגיעים וזה קצת מורכב יותר.

 

אם משהו נוסף התנסה בעבר בנושא דומה מול המכס אשמח לקבל הכוונה.

 

תודה,

 

יוסי

פורסם

שלום רב,

 

בנוגע ליבוא קבוע ולא יבוא חד פעמי:

לחברת אבוט יש סניף בישראל ולדעתי אתה בהחלט יכול לנסות ולהיעזר בהםמאחר והם יבואן רשום:

 

אבוט לבורטוריז ישראל

פארק מדע עתידים

בנין 4

ת.ד. 58099

תל אביב 6158002

טל: 03-7691000

פקס: 03-6494973

www.abbott.com

 

לעזור במקרים כאלו זה בהחלט אחד מהתפקידים שלהם. אמור להיות להם רוקח שאחראי לרשום את כל התכשירים בארץ וכמו כן

supply chain שדואגים ליבוא ואספקה של מוצרים.

 

 

אםמשום מה הם לא יטפלו בך אתה מוזמן לפנות למשרד הבריאות. מאחר והמענה שם לא אישי ורק ע"י נציג שרות, אני ממליץ לך להתקשר ישירות לרוקח המחוזי שלך (פרטים גם באתר שם, וגם למחלקת המזון).

 

למיטב הבנתי מזון תינוקות נחשב ל"מזון רגיש" ומטופל בהתאם - יש נוהל טיפול ביבוא חד פעמי לצריכה אישית:

 

http://www.health.gov.il/Subjects/FoodAndNutrition/food/FoodImport/ImportsNonAnimalFood/Pages/default.aspx

 

 

אני מייבא בקביעות פורמולות מיוחדות שמיוצרות ע"י חברת BAXTER שלא משווקות בארץ ובמקום לרוץ אני נעזר בסניף המקומי שלהם (מיוצג ע"י טבע מדיקל) ולכן אין לי יותר פרטים לתת לך בנוגע לאופי היבוא באופן פרטני

 

רפואה שלמה!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

היבואן הרשמי של סימילאק של abbott זה פרומדיקו.

הייתי מתחיל איתם.

הם יושבים ברח' השילוח 6, פתח תקווה.

1-800-65-65-01

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה רבה לשניכם על הפרטים, יצרתי קשר עם החברה ואני בודק מולם אפשרות של ייבוא דרכם.

הנוהל של ייבוא חד פעמי נראה לי מורכב מאוד, ככה שכרגע אני אמקד את המאמצים במציאת בלדרים (זה נשמע כמו משהו שבעתיד יכול לקבל פרק בתכנית של אמנון לוי :-) ) ובייבוא דרך הסניף המקומי שלהם.

 

מודה לכם מקרב לב על העזרה!

 

יוסי

פורסם

מתוך התעניינות:

1. ממה יקירכם סובל? (מחלה? בעיה? שם?)

2. האם זה מקרה נדיר?

3. במידה וזו בעיה ידועה, נראה תמוהה שאין מזון תינוקות תואם בארץ, האם בדקתם חלופות מקומיות? לא המליצו לכם על דבר מלבד להביא מחול?

 

מקווה להבראתו המלאה בהקדם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בגדול, סוג של עודף בויטמין D כתוצאה מפירוק איטי יותר שלו וכפועל יוצא רמות סידן גבוהות (למי שמכיר את הקשר בין השניים).

לא מדובר בבעיה נפוצה כ"כ, ואולי זאת גם הסיבה לקושי בהשגת הפורמולה הספציפית.

 

שמח לעדכן שבינתיים הצלחתי להשיג מס' קופסאות של האוכל המיוחד :-) עובד במרץ על משלוח שני...

 

תודה לכל מי שעזר וייעץ!

 

שיהיה שבוע טוב וחג שמח

פורסם

האם קופת החולים אינה מספקת לכם מרשם למזון ואז אפשר לקנות בבתי מרקחת?

כשהייתי צריך מזון מיוחד כזה (איני זוכר את שמו) לתקופה קצרה עבור בני - הסידור היה מרשם קבוע+בית מרקחת, ויצא אפילו זול יותר מפורמולה רגילה.

אם יש לחץ זמן וכמות - נסה לברר ב"עזר לציון" או ארגון עם חברים דתיים - יש להם דרכי בלדרות מיידיות עם נוסעים (ויש הרבה כאלו כל יום). קשה להאמין - אבל בשיטה שלהם (ואיני יודע את מי ואיך הפעילה חברה נחמדה) הגיעו אלי כמה פריטי לגו תוך 72 שעות.

 

אגב, פעם היה סיפור על עלית (כן, חברת הממתקים). שהצהירה במכס כי סוג מסויים של אבקת חלב הוא ליצור מזון לתינוקות (מה שהם אף פעם לא יצרו) כדי לשלם מס מופחת או בכלל לא, ומדובר במיליונים רבים. אני מניח שהעניין הסתיים בהשתקה וקצת כופר לשלטונות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
×
×
  • תוכן חדש...