Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 100 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז אני מעוניין לקנות רכב שיהיה רכב שני בבית שישמש אותי ואת אמא שלי.

התקציב הוא 100k, הדרישות הם קודם כל שיהיה אוטומט, עדיפות לקטן, מהיר, ומאובזר בשפע.

שיהיה לפחות שנת 2009 עכשיו חשבתי על כמה מכוניות כמו סיאט לאון 1.8 או סיאט איביזה fr וגם גולף הייליין 160 כ״ס.

אבל כולן חולקות את אותו הגיר האידיוטי הזה שזה פשוט נשמע לי מטומטם לקנות רכב חדש (2010-11) ולדעת שבעוד כ35-40 אלף קילומטר אני הולך להכנס למוסך ולהתחיל להחליף שם דברים.

עכשיו בגלל כוויות עבר שלנו עם פאסט tdi 2008 אבא שלי החליט שהוא קונה רכב עם עד 25-30 אלף קילומטר ופה מתחילה הבעיה,

הוא מפחד מהגיר והשאלה שלי היא שלשנה הקרובה אם אני יקנה רכב גרמני vag יש לי שקט מבחינת גיר, אבל מה יקרה עוד שנה וחצי אם ישרף לי מוח גיר וקלאצ׳ים ? האם לא מצאו לזה פתרון ?

אם יש למשהוא רכבים אחרים בראש אני פתוח להצעות.

פורסם

שברולט סוניק, תתאים בדיוק לדרישות.

המיני משפחתית הבטיחותית ביותר בקטגוריה מגיעה בגרסאות סדאן ו-HB .

מנוע 1.6 ל' (116 כ"ס), מערכת בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים, חיישני חנייה אחוריים וחישוקי אלומיניום.

בנוסף: חלון גג, מערכת MY LINK – מערכת המולטימדיה של שברולט:

המערכת, הכוללת מסך מגע צבעוני 7’’, מאפשרת לך גישה לכל המידע השמור בסמארטפון שלך כמו רשימת הפלייליסט,

גלריות התמונות או ספר הטלפונים באמצעות ממשקים חכמים כגון Bluetooth ו-USB.

תיבת 6 הילוכים חדשה אשר מורידה את פליטת המזהמים (ירידה מקבוצה 7 לקבוצה 4 בדרגות המיסוי הירוק) ותשפר את צריכת הדלק (10 אחוז בהשוואה לדגם 2012).

מחירים:

סוניק HB 99,900 ₪

סוניק סדאן 103,900 ₪

פורסם

סוניק?

חכה לפורד פיאסטה החדשה שאמורה להגיע תהיה עדיפה על האוואו הזו.

שמעתי גם על הצעות לDS3 עם רישום ליסינג ו0 ק"מ באותו המחיר.

אלפא מיטו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תגוון. אל תיהיה מקובע על גולף.

הייתי הולך על מאזדה 3 ספיריט מנוע 2000.

אחלה של אוטו מתאים לצעירים.

פורסם

מצד אחד אתה אומר לו תגוון מצד שני אתה ממליץ על מאזדה 3 , בחייך???

לדעתי רק גולף, אם אפשר אז gti, או לאון, או אלי איביזה קופרה?

בקשר לבעיות בגיר, ובעקבות העובדה שאתה מחםש רכב מהנה לנהיגה, לך על רכב ידני.

SCANSPEAK

פורסם

חברה לקרוא את כל ההודעה לפני שמגיבים בבקשה.. אני מחפש אוטו קטן מהיר חסכוני וצעיר אחד נותן לי מאזדה זללנית ואחד אומר לי קנה ידני ? (כבר רשמתי שאמא שלי לא נוהגת על ידני)

מה המבצעים של סיאט על לאון או איביזה חדשות ?

פורסם
חברה לקרוא את כל ההודעה לפני שמגיבים בבקשה.. אני מחפש אוטו קטן מהיר חסכוני וצעיר אחד נותן לי מאזדה זללנית ואחד אומר לי קנה ידני ? (כבר רשמתי שאמא שלי לא נוהגת על ידני)

מה המבצעים של סיאט על לאון או איביזה חדשות ?

קודם כל, בשביל שגם אתה תוכל להנות מהרכב, הייתי מציע אולי טיפטרוניק.

אם אני לא טועה בסיאט מציעים את העיצוב הישן יותר. אבל אני חושב שגם שם מדובר על דגם ידני ואם לא, מחיר הלאון יהיה מעל המחיר המבוקש של 100K.

בשורה התחתונה, אני לא יודע כמה גיר אוטומטי. ומהנה הולכים באותו משפט (שים לב שאני עשיתי הפרדה בשביל שזה לא יהיה אותו משפט)

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

אם אני לא טועה בסיאט מציעים את העיצוב הישן יותר. אבל אני חושב שגם שם מדובר על דגם ידני ואם לא, מחיר הלאון יהיה מעל המחיר המבוקש של 100K.

בשורה התחתונה, אני לא יודע כמה גיר אוטומטי. ומהנה הולכים באותו משפט (שים לב שאני עשיתי הפרדה בשביל שזה לא יהיה אותו משפט)

הם הולכים...

פורסם

הבן אדם מחפש רכב קטן, חסכוני, אמין, זריז עם אחזקה שפויה/זולה יחסית. ואחד בא ומציע לו לקנות מאזדה 3 2.0 סמ"ק שהיא משפחתית לא חסכונית בעליל והשני בא, קוטל את זה שמציע את המאזדה והוא בעצמו מציע גולף GTI :brickwall:. נו באמת, איך הגולף GTI עונה על הדרישות שלו חוץ מזה שהיא מהירה?

דווקא ההצעה כאן על הסוניק לא רעה בהתחשב שהדגם המחודש הוא שיפור די משמעותי לעומת הדגם הקודם, ושתיהן לא בעלות השוואה לאוויאו המנוחה והמזוויעה. דבר ראשון מבחינת בטיחות הסוניק מצוינת, בנוסף לזה הדגם המחודש מעט יותר חסכוני מהדגם הקודם, מאובזר יותר וגם די נאה חייב להודות. עם מנוע ה1.6 הסוניק גם מציעה ביצועים די טובים לקטגוריה והגיר הוא אוטומטי רגיל עם 6 הילוכים די יעיל וכנראה גם אמין. מה שטוב בדגם המחודש לעומת הסוניק הקודמת, זה שהוא נותן תחושה של מכונית שלמה ולא של מכונית לא גמורה שנשלחה לשוק בטרם עת.

הפיאסטה החדשה צפויה להיות מכונית מעולה (גם הנוכחית מצוינת, אבל היא איטית מאוד בעיקר עם הגיר האוטומטי). אם אתה יכול לחכות מעט עם הרכישה לדעתי כדאי לשקול אותה. בנוסף תבדוק גם את הפולו. מכונית נוחה, איכותית, די מרווחת, זריזה, בטיחותית עם אחזקה שככל הנראה תהיה זולה יותר מאחזקה של גולף.

פורסם
שברולט סוניק, תתאים בדיוק לדרישות.

המיני משפחתית הבטיחותית ביותר בקטגוריה מגיעה בגרסאות סדאן ו-HB .

מנוע 1.6 ל' (116 כ"ס), מערכת בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים, חיישני חנייה אחוריים וחישוקי אלומיניום.

בנוסף: חלון גג, מערכת MY LINK – מערכת המולטימדיה של שברולט:

המערכת, הכוללת מסך מגע צבעוני 7’’, מאפשרת לך גישה לכל המידע השמור בסמארטפון שלך כמו רשימת הפלייליסט,

גלריות התמונות או ספר הטלפונים באמצעות ממשקים חכמים כגון Bluetooth ו-USB.

תיבת 6 הילוכים חדשה אשר מורידה את פליטת המזהמים (ירידה מקבוצה 7 לקבוצה 4 בדרגות המיסוי הירוק) ותשפר את צריכת הדלק (10 אחוז בהשוואה לדגם 2012).

מחירים:

סוניק HB 99,900 ₪

סוניק סדאן 103,900 ₪

אוי,די כבר.

פורסם

קשקוש,גם עם טיפטרוניק הוא לא יהנה כמו בידני,אבל לא קרוב כמו בידני.. ממש לא קרוב..

ידני זה ידני..:wink:

פורסם

ממליץ לבדוק את הפולו החדשה.

מנוע 1.4 ליטר, גיר אוטומטי (DSG 7)

רכב מאוד מהנה.

המחיר הוא 104 אבל אני מאמין שאפשר להוריד ל100..

אם אני לא טועה יש עכשיו גם מבצע ב99 אבל אולי הוא כבר נגמר, צריך לבדוק את הנושא

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
סוניק?

חכה לפורד פיאסטה החדשה שאמורה להגיע תהיה עדיפה על האוואו הזו.

שמעתי גם על הצעות לDS3 עם רישום ליסינג ו0 ק"מ באותו המחיר.

אלפא מיטו.

מזמין אותך לנסיעת מבחן הרכב הזה עבר שיפורים מדהימים והוא אחד הנמכרים בקטגוריה, אשמח שתנסה אותו.

פורסם
מזמין אותך לנסיעת מבחן הרכב הזה עבר שיפורים מדהימים והוא אחד הנמכרים בקטגוריה, אשמח שתנסה אותו.

אחד הנמכרים בקטגוריה? אני דווקא לא רואה הרבה על הכביש.

סוניק באמת נראית מצויין אך אני חושב בתקציב של 100K ש"ח הוא יכול למצוא טובים יותר.

• תוכן חדש...