Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראית ממש טוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
טוב, הסיפור נמשך...

אחרי הבדיקה של מוסך הוד, קראתי פה את שירשןרי הביקורת על מוסך שאפט ומוסך אמ הדרך והחלטתי ללכת אליהם לקבל חוו"ד נוספת. המוטיבציה היתה שבהוד אמרו לי שהם עובדים רק עם חלפים מקוריים. חשבתי לנסות לצמצם קצת הוצאות. עזר לי הגילוי ששני המוסכים קרובים אחד לשני וגם לעבודה שלי ככה שלא הייתי צריך להתאמץ להגיע לשםץ

קודם כל הלכתי למוסך שאפט. הגעתי בבוקר שנראה (לעיניי הלא מקצועיות) לא עמוס כלל. בכלל, האוירה במקום היא של שאנטי לגמרי (כולם נראו לי בסלאו מושן...) מי שבעליל נראה אחראי אם לא בעל המקום (לא שאלתי שמות) קיבל אותי. ציינתי שבאתי לקבל חוו"ד ליישור קו לאחר קניה. ביקשתי להראות לו את טופס הבדיקה של המכון. אז הוא אמר לי "קח את הטופס וזרוק לפח". בכל זאת הוא הציץ עליו ושמע מה שהבוחן אמר. העלה את האוטו על הליפט. עבר עם פנס מתחת למנוע וליד כל גלגל. בדיקה של 5-10 דקות.

לי זה נראה לא רציני, במיוחד לאחר שראיתי איך בדקו במוסך הוד (יותר נכון, איך שהמכונאים שם ספרו לי על הבדיקות)

התוצאה של הבדיקה היתה ככה: אין לי מה לעשות על האוטו. אני לא רואה נזילות ונראה לי הכל תקין. הברקסים בחצי רפידות וישרתו אותך עד לטיפול תקופתי הבא (באמת אפשר לראות מצב הברקסים בלי לפרק את הגלגלים??). צריך לעשות טיימינג (סיפרתי לו שלא עשו עד היום) וטיפול תקופתי רגיל (שמנים וכו). נתן לי הצעת מחיר להחלפת קיט טיימינג וטיפול תקופתי.

מבחינת יחס, קיבלתי יחס קורקטי ולענין.

יצאתי משם לא ממש מתרשם מעומק הבדיקה (שוב, הכל לעניות דעתי)

אח"כ הלכתי לאמ הדרך. מוסך גדול ומסודר יותר (אם כי לא גדול כמו הוד, שיש להם גם מחלקת פחחות).

אמנון קיבל אותי בלבביות. הוא הסביר לי שבדיקה כמו שאני מבקש דורשת פירוק כל הגלגלים ואולי מכלולים נוספים וזה לוקח זמן. הוא ציין שבאתי ביום עמוס במיוחד ולכן תיאמתי פגישה ביום אחר.

באתי ביום האחר והפקדתי את האוטו אצלו. אמנון הסתכל על טופס הבדיקה וההיסטורית טיפולים שנתן לי המוכר. שם ראינו שהחליפו ברקסים אחוריים לפני שנה אבל לא נגעו בקדמיים. הוא ציין שבאמת אוטו שנסע מעט יכולות להתפתח בעיות ולפעמים הוא יהיה במצב ירוד לעומת אוטו שנסע בקביעות. הוא שמע מה שציין הבוחן בבדיקה והבטיח להתיחס לכל הסעיפים. גם הוא ציין שאני חייב לעשות טיפול טיימינג אולם אמר שלעיתים אין צורך להחליף משאבת מים אם היא תקינה.

לאחר שעתיים צלצל אלי אמנון ואמר ככה:

1. צריך להחליף משאבת מים כי היא נוזלת.

2. תושבת מנוע אחת קרועה ואחת מעוכה - צריך להחליף את שתיהן.

3. צריך להחליף ברקסים קדמיים

4. צריך להחליף פלאגים

כמעט לכל התיקונים יש לו חלפים לא מקוריים, חוץ מכמה שאני לא זוכר עכשיו. בנוסף, הוא נתן לי כמה אופציות של מחירים לברקסים חליפיים, כולל "תואם מקורי" (לא יודע מה זה) שהיה הכי יקר. בחרתי אופציה באמצע שאמנון אמר שתספק את צרכיי.

נתתי אישור לבצע את העבודה. הם עבדו על האוטו ממש עד ארבע וחצי ולכן לא נשאר זמן לרחיצה אז אמנון נתן לי קופון למכון שטיפה.

כשבאתי לשלם, אמגון שאל אם אני יכול לשלם בהמחאה ולקבל הנחה. ציינתי שאין לי פנקס המחאות עלי ואז אמנון אמר, טוב תבוא מחר ותשלם. בעיניי, זו היתה הבעת אימון יפה ולגמרי לא מובנת מאליה (הצעתי לתת לו מספר כ"א וביטחון והוא אמר שלא צריך)

סה"כ יצא לי לשלם 4300 ש"ח (כולל מע"מ, 3700 לפני מע"מ)

האדיבות, החיוך וה"תשומי" היו ללא רבב ונתנו הרגשה טובה.

אני ממליץ!

נב

ציינתי שהגעתי לאמנון דרך הפורום. הוא מכיר ומוקיר את האתר כמקום מושך לקוחות. לקידום העסק, אמנון הביא לי קופון הנחה 100 ש"ח לתת למי שיגיע ויציין שאני הפניתי אותו. אז מי שרוצה, מוזמן לפנות אלי בה"פ לקבל את הקופון (אני עובד בת"א וגר במושב רינתיה ליד פ"ת)

החלפת תושבות גם המורשה וגם אצל אם הדרך ?

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

• תוכן חדש...