Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת כיסוי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוני,

כל הכבוד על האיפוק בתגובה.

אני רק מקווה שהבחור לא הרתיח את הכיסויים....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבחור ככל הנראה חובב רכב (אחרת למה צריך שניי כיסויים)

מכן אני מסיק שהוא גם גולש בפורום...

אז בפניה ישירה לגנב.

טוב עשית שהחזרת.

מקווה מאות עבורך שזו מעידה חד פעמית, למרות שאנשים כמוך הם סדרתיים. ומוסר ההשכל העקום שלהם ממקרה כזה שאפשר לגנוב ולהחזיר ושום דבר לא קורה. איזה יופי.

וכעת לכל הקורבנות העתידיים של הגנבים הקטנים.

אל תחזרו על הטעות של ידידנו י'. הגישו תלונה במשטרה, אפילו שהחזיר. ע"מ שיהיה להם ברקורד ברמה המודיעינית שקלופטומן כזה חי בקרבנו.

פורסם

פשששש, מצדיע לך על האיפוק. אם זה היה קורה לי ישר השד הטריפוליטני שבי היה יוצא ושובר לו את העצמות.

ברגע האמת גילית שעדיף היה לנהוג באיפוק וקיבלת את השייך לך ללא כל מריבות:-D

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

תודה לכל החברים שהגיבו כאן.

בהחלט עודדתם אותי (גם אם זה "כולה" כיסויים) וחלקכם אף גרם לי לצחוק - אז באמת תודה!

עכשיו יש מצוקה אחרת...

יש לי שני כיסויים ורק רכב (עם ארבעה גלגלים) אספנות אחד.

מצוקה אמיתית... רעיונות יתקבלו בברכה (אם כי נראה לי שיש מצב שהנוכלים מפיברקלאב יצליחו לשים לי משהו מתחת לכיסוי)

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כיסוי לחורף וכיסוי לקיץ :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עכשיו יש מצוקה אחרת...

מצוקה אמיתית... רעיונות יתקבלו בברכה (אם כי נראה לי שיש מצב שהנוכלים מפיברקלאב יצליחו לשים לי משהו מתחת לכיסוי)

זה מזכיר לי איזו בדיחה על עדה מסוימת בארץ שאם הם מוצאים דלת עם משקוף אז הם בונים מסביבה חדר.:-P

פשוט תקנה עוד רכב אספנות בשביל הכיסוי המיותר :-P

יוסי

פורסם
הבחור ככל הנראה חובב רכב (אחרת למה צריך שניי כיסויים)

מכן אני מסיק שהוא גם גולש בפורום...

אז בפניה ישירה לגנב.

טוב עשית שהחזרת.

מקווה מאות עבורך שזו מעידה חד פעמית, למרות שאנשים כמוך הם סדרתיים. ומוסר ההשכל העקום שלהם ממקרה כזה שאפשר לגנוב ולהחזיר ושום דבר לא קורה. איזה יופי.

וכעת לכל הקורבנות העתידיים של הגנבים הקטנים.

אל תחזרו על הטעות של ידידנו י'. הגישו תלונה במשטרה, אפילו שהחזיר. ע"מ שיהיה להם ברקורד ברמה המודיעינית שקלופטומן כזה חי בקרבנו.

יוני ידידי

אני חושב שנהגת באמת בחוכמה ובאיפוק הראוי להערכה.

לדעתי אין ולא היה צורך לפנות למשטרה ולהכתים לבחור את כל החיים בגלל מעשה שטות.

נראה לי שהוא נבהל מעצם זה שחיכת לו ברחוב ותפשת אותו,אני בטוח שהוא לא יעשה זאת שוב לא לך ולא לאחר.

אני חושב שכולנו בחים טועים עשינו שטויות ומעשי קונדס.במיוחד שאתה צעיר. תאר לך זה יכול לקרוא לכולנו בעבר הקרוב או הרחוק.אני מניח כי מדובר בנער או בחור צעיר שמועד ועושה שטות ללא מחשבה תחילה. כל עוד לא נגרם נזק ממשי וגם המצב חזר לקדמותו. ללכת למשטרה שיפתחו לו תיק פלילי ולהרוס לו את החיים. חבל אני מאמין שהוא כבר למד את הלקח.

וידידי מהתגובה למעלה.

את המשטרה לא מעניין את הקצה של השפיץ מי לקח ליוני את הכיסוי. אז מכאן לחשוב ששמו יעבור למחלקה המודיענית שלהם רק שידעו....לדעתי זו מחשבה יומרנית :shock:

פורסם

תשמור על הכיסוי בד. הכסויים של אוטו-דיפו לא מחזיקים לארך זמן...(ניסיון אישי):roll:

פורסם
תודה לכל החברים שהגיבו כאן.

בהחלט עודדתם אותי (גם אם זה "כולה" כיסויים) וחלקכם אף גרם לי לצחוק - אז באמת תודה!

עכשיו יש מצוקה אחרת...

מה דעתך על MG :smile: ?

1965 MGB

פורסם
מה דעתך על MG :smile: ?

בוא ביום שישי לטוביה. החל מהשעה 2.

גם נרים כוסית לפסח, גם יהיה זמן להביט ברכב כראוי, ואולי גם תצטרף למסע פסח שלנו.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אני חושב שנהגת באמת בחוכמה ובאיפוק הראוי להערכה.

:shock:

+1

עכשיו כל שנותר לך הוא לרכוש רכב אספנות נוסף ולכסות אותו בכיסוי שנותר יתום.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...