Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי הרבה זמן לא הייתי כאן ואשמח להתייעצות קטנה לפני קניית הרכב הבא שלי שלא אתאכזב כמו הפעם הנוכחית ואחזיק אותו רק 3 חודשים.

היה לי ולוסטר חדשה שמאוד אהבתי עם צריכת דלק מעולה מבחינתי , עם כל הצער שבדבר נתקעתי במעקה בטיחות ב100 קמש והאוטו הלך טוטאלוס רק שהחברה לא ציינה שהיא ת**** אותי עם הצ'ק של הרכב קיבלתי 12 מתחת למחירון ושום תשובה מאף אחד לא היה לי כוח להכנס לזה וקיבלתי את הצ'ק ורכשתי מאזדה 6 פרימיום,שנת 2008 שצנחה 7 אלף שקל ב3 חודשים והאוטו הולך מתחת למחירון בקיצור הפסדתי המון.

אני מחפש רכב קומפקטי קטן וחסכוני בדלק והכי חשוב שיראה טוב ,לולוסטר אני לא אחזור אבל העלתי כמה אפשרויות.

סיטרואן DS3 תפסה לי את העין אשמח להרחיב לגביה

שירוקו 1400

ואשמח לעוד הצעות באותו סגנון התקציב הוא 120 אלף שקל

תודה מראש

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אתה מחפש רכב שרק ייראה טוב ובלי ביצועים ספורטיביים ?

אגב נראה לי שהשרשור מתאים יותר לפורום "ייעוץ לפני רכישה".

פורסם

למה הולוסטר נפסלה?

ואיך היא לדעתך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הסטרואן בהחלט ראויה. אם שמת עליה ועל השירוקו עין והייתה לך וולוסטר, מן הסתם אתה אוהב מראה מעוצב וייחודי. ה-DS3 בהחלט מפנקת ושונה מרוב מה שיש על הכביש. נוחה מאוד. גם לשירוקו "לא חסר כלום" מבחינת מראה חיצוני והיא יותר ספורטיבית מהסיטרואן אבל פחות נוחה ומאובזרת. תלוי איזה אופי אתה מחפש ומה חשוב לך יותר. ואגב לא ברור למה הורידו לך 12 שקל מהמחירון. זה הביטוח? השתתפות עצמית? ביטוח צריך להחזיר לך את שווי המכונית על פי מחירון לוי יצחק, זה לא טרייד שיכולים להתמקח איתך.

פורסם

ה-DS3 האוטומטית היא בדיוק מה שכתבת - מכונית שנראית טוב וזהו. מתחת למעטה המלהיב לא מסתתר שום דבר מיוחד. לא מבחינת ביצועים (היא די עגלה), לא מבחינת התהנגות כביש ולא מבחינת צריכת דלק.

אני במקומך הייתי בודק גם את ההונדה CR-Z.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הסטרואן בהחלט ראויה. אם שמת עליה ועל השירוקו עין והייתה לך וולוסטר' date=' מן הסתם אתה אוהב מראה מעוצב וייחודי. ה-DS3 בהחלט מפנקת ושונה מרוב מה שיש על הכביש. נוחה מאוד. גם לשירוקו "לא חסר כלום" מבחינת מראה חיצוני והיא יותר ספורטיבית מהסיטרואן אבל פחות נוחה ומאובזרת. תלוי איזה אופי אתה מחפש ומה חשוב לך יותר. ואגב לא ברור למה הורידו לך 12 שקל מהמחירון. זה הביטוח? השתתפות עצמית? ביטוח צריך להחזיר לך את שווי המכונית על פי מחירון לוי יצחק, זה לא טרייד שיכולים להתמקח איתך.[/quote']

קניתי את הולוסטר בזמנו מהשוק הפרטי שהיא רק יצא והזמן המתנה עמד על חצי שנה,היא הייתה הולכת מעל המחירון שילמתי 108 אלף שקל שזה 9 מעל, אחרי חודשיים נכנסתי בקיר הורידו לי 4.5 אחוז על יד שנייה ולקחו לי את המקיף ששילמתי כי הייתי אשם

בקיצור בסביבות ה20 אלף שקל הפסדתי מהתאונה המזדרגגת הזאת,לא נורא לפחות יצאתי בריא ושלם.

הצריכת דלק של הDS3 טובה?כי נתנו לי לגביה נתון מופרח אשמח לדעת ממישהו שנסע או יודע כמה היא שותה.

השירוקו מלחיצה אותי במנוע 1400 קצת בגלל האי אמינות שיש איתו.

אשמח לעוד הצעות עם גיר אוטומטי , ההונדה מדהימה רק ידנית לצערי.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
למה הולוסטר נפסלה?

ואיך היא לדעתך?

ממה שאני זוכר מהבחור הוא התלונן על זה שחסר לו כח באוטו (למרות שממאזדה 6 פרימיום 2008 היא מהירה יותר, בוודאות).

אני אישית לא הייתי הולך על שירוקו יד2 1.4T. יותר מידי לקחת סיכון.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פרמיום זאת לא ה-2.5? במידה וכן, אין לולוסטר עדיפות עליה בכל הקשור לביצועים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, זה 2.3 של הדור הראשון.

עריכה:

אתה צודק, זה הדור הקודם. הייתי בטוח ש-2008 זה עדיין דור 1.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מחוות דעת כשאני רכשתי רכב.. לא הייתי מסתכל על הכיוון של השירוקו. אמרו לי שיש הרבה בעיות על הגיר.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
אוראל, זה 2.3 של הדור הראשון.

עריכה:

אתה צודק, זה הדור הקודם. הייתי בטוח ש-2008 זה עדיין דור 1.

מדובר על מנוע 2500 שבאמת אין מה להשוות אותו לולוסטר אחלה רכב מבחנת ביצועים .

בכל אופן השירוקו מפחידה אותי מה עם הrcz?

פורסם
למה אתה לא שוקל רכבים אחרים לדוגמא פולו GTI?

אמינות מוטלת בספק בדיוק כמו השירוקו - גם DSG7 וגם TSI1.4 טווינצ'ארג'ר

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אאודי A1 אכן עומדת בתקציב שלך, אבל היא לא קומפקטית ואני בספק אם הגודל שלה יספק אותך.

נסה לבדוק לגבי הלאון, אולי נשארו יחידות אחרונות מהמבצע של ה-1.8. או לחילופין, חכה שלושה חודשים (בערך), והלאון החדשה תגיע ארצה.

מה לגבי יד שנייה? אולי תוכל למצוא אאודי A3 בתקציב שלך ובמצב טוב. גם האסטרה היא אפשרות, אבל יש לי הרגשה שפחות תתחבר אליה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• תוכן חדש...