Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לפנות לכיוון קצת שונה אוטו שכבר בדקתי ואך ורק בגלל בדיקה גרועה לא רכשתי,

סיאט איביזה קופרה 2011

אשמח אם מישהו שהוא בעל הרכב או מכיר אותו ירחיב לי עליו כי בראשון אני לוקח אחת לבדיקה,תודה מראש!

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

האיביזה קופרה היא האחות של הפולו GTI, משמע גם היא סובלת מאותו מנוע טווינצ'רג'ר עם אמינות זוועה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ממה שאני זוכר מהבחור הוא התלונן על זה שחסר לו כח באוטו (למרות שממאזדה 6 פרימיום 2008 היא מהירה יותר, בוודאות).

אני אישית לא הייתי הולך על שירוקו יד2 1.4T. יותר מידי לקחת סיכון.

לגבי המאזדה לעומת הוולוסטר, במקרה יצא לבדוק זאת אישית והמאזדה די רמסה את הוולוסטר. לא כזה מפתיע.

שירוקו 1.4 טורבו, אם מדובר על ה122 כ"ס ידני, אני לא חושב שצריכה להיות בעיה.

כיוון שמדובר על יד 2, אתה יכול לבדוק גם ג'ולייטה 170 כ"ס.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

תקרא את כל השירשור ולא חלקיק ממנו. אני חשבתי ש-2008 זה דור 1.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
האיביזה קופרה היא האחות של הפולו GTI, משמע גם היא סובלת מאותו מנוע טווינצ'רג'ר עם אמינות זוועה.

לא נסחפת בכלל...

ה- 160 שהיתה שלי, בת 4.5, נוסעת כמו שד. כך גם ה- 140 שהיתה שלי, והיא כבר תיכף בת 7.

אלא אם אתה מכיר פולו GTI ששופכות מנועים, כי אני מכיר רק אחת שאין לה כל בעיה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איל, לא נסחפתי. בגולף פחות שומעים על התופעה הזאת, אם בכלל. תסתכל בפורומים השונים (VAGIT / שירוקו) - ותגלה כמה מנועים הלכו לעולם בטרם עת. גם כאן נשמעו מקרים כאלה, שם שומעים על השאר - ויש לא מעט.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני יכול להמליץ בחום רב על ההונדה CRZ אוטו מדהים זריז חסכוני חשוב מאוד ולפי דעתי אחת המכוניות היותר יפות שיש על הכביש

פורסם
אני יכול להמליץ בחום רב על ההונדה CRZ אוטו מדהים זריז חסכוני חשוב מאוד ולפי דעתי אחת המכוניות היותר יפות שיש על הכביש

מגניבה, מעוצבת, מהנה לנהיגה.

ביצועים פושרים, מרחב פנים אינטימי משהו (אין מקום לבוגר מאחורה, רק ילדים קטנים) והתא מטען קטנטן.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תשמע לדעתי הסיטרואן לא ממש יכולה להשתוות עם השירוקו, אומנם היא נחשבת ״פרמיום״ אבל זאת עדיין סיטרואן ובהשוואה לאוטו עם איכות גרמנית כמובן שפולקסווגן לוקחת אותה, מבחינת חסכון בדלק מדובר במנוע tsi הנחשב לחסכוני בהחלט..

• תוכן חדש...