Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

ברצוני לקבל מכם ייעוץ מקצועי לגבי החלפה של רמקולים אחוריים ברכב שלי 6X9

כעת,יש לי רמקולים 6X9 של cerwin vega 150watt 75rms:

דגם:VEGA 69 Cerwin Vega

אני מעוניין לרכוש משהו יותר איכותי וחזק.

במערכת שלי כרגע,יש סאב רוקפורד punch p2

רמקולים קדמיים קומפוננט morel maximo

מגבר מונובלוק lightning audio

מגבר 4 ערוצים pulse audio

קבל (מאזן מתח) lightning audio

פיוז-פחת של רוקפורד.

אשמח לקבל עצות לגבי החלפת הרמקולים ומה אתם חושבים ולמה,מבחינה מקצועית ומניסיון אישי שלכם.

תקציב:עד 500-600 ש"ח

תודה רבה!

פורסם

בסכום כזה לא תמצא רמקול טוב בהרבה (אם בכלל) מהרמקול שיש לך.

אם הרמקול שיש לך תקין, הייתי ממליץ לך לחכות קצת ולהתקין רמקול בריא יותר.

אם תרצה להתייעץ ולשמוע חוות דעת אתה מוזמן לפנות אליי בטלפון 058-77-66-007

Prime Car - התקנת מערכות מיגון ושמע לרכב.

שירות מקצועי, אמין ואיכותי עד בית הלקוח - ללא תוספת תשלום!

אדיר - 058-77-66-007

http://www.facebook.com/pages/Prime-Car/429316223817267?ref=hl

פורסם

ברמקולים לרוב המחיר לא משקר - רמקול יקר יותר, לרוב יהיה גם רמקול טוב יותר (כמובן שאם מדובר באותה החנות ולא אצל מישהו שסתם ממציא מחירים).

רמקול בריא יותר הוא רמקול שטווח הצלילים שלו גדול יותר - אתה תשמע יותר פרטים במהלך הצליל.

לאוזן של מי שהוא לא מוסיקאי, שזה רובינו, ההבדל העיקר ברמקול במידה 6X9 הוא כמה הבאס שנשמע מהרמקול הוא נקי ועמוק.

Prime Car - התקנת מערכות מיגון ושמע לרכב.

שירות מקצועי, אמין ואיכותי עד בית הלקוח - ללא תוספת תשלום!

אדיר - 058-77-66-007

http://www.facebook.com/pages/Prime-Car/429316223817267?ref=hl

פורסם

לאדון "PRIME CAR" היקר, אף מערכת איכותית או חזקה איננה מתבססת על רמקולי 6/9, וברגע שיש מגבר בתמונה רמקולים אלו מושכים את כל הבמה לכיוונם, ולכן הם אינם מומלצים כלל וכלל, ואם כבר אז רק למערכות לא הגברה.

לפותח השרשור, עזוב את ה 6/9, פרק את הקיימים ותתרכז במה שיש מקדימה, אני דווקא הייתי ממליץ להגדיל טיפה את התקציב ולהביא מגבר יותר ראוי, כשלב ראשוני, ובהמשך קומפוננט.

איזה HU יש לך כרגע.

SCANSPEAK

פורסם
ברמקולים לרוב המחיר לא משקר - רמקול יקר יותר, לרוב יהיה גם רמקול טוב יותר (כמובן שאם מדובר באותה החנות ולא אצל מישהו שסתם ממציא מחירים).

רמקול בריא יותר הוא רמקול שטווח הצלילים שלו גדול יותר - אתה תשמע יותר פרטים במהלך הצליל.

לאוזן של מי שהוא לא מוסיקאי, שזה רובינו, ההבדל העיקר ברמקול במידה 6X9 הוא כמה הבאס שנשמע מהרמקול הוא נקי ועמוק.

PicardFacepalm.jpg

פורסם
לאדון "PRIME CAR" היקר, אף מערכת איכותית או חזקה איננה מתבססת על רמקולי 6/9, וברגע שיש מגבר בתמונה רמקולים אלו מושכים את כל הבמה לכיוונם, ולכן הם אינם מומלצים כלל וכלל, ואם כבר אז רק למערכות לא הגברה.

לפותח השרשור, עזוב את ה 6/9, פרק את הקיימים ותתרכז במה שיש מקדימה, אני דווקא הייתי ממליץ להגדיל טיפה את התקציב ולהביא מגבר יותר ראוי, כשלב ראשוני, ובהמשך קומפוננט.

איזה HU יש לך כרגע.

מה זה HU?

בקדימה יש לי אחלה קומפוננט של מורל מקסימו...

• תוכן חדש...