Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין להתחיל בכל התחום הזה של הדיטיילינג, עד עכשיו הייתי עושה לרכב שלי עם חומרים מהום סנטר ואייס ויצאתי יותר מאוכזב מאשר התחלתי.

אז ככה,את הפוליש אני יעשה ידני, אין לי כרגע תקציב למכונה ואני רוצה להשקיע קצת מאמץ תוך כדי התנסות ולמידה.

הייתי רוצה שתעזרו לי לבחור את החומרים הנכונים לעבודה, את הכל אני יזמין מאיביי.

פלסטלינה- יש לי 160g מאיביי עובדת מעולה.

פוליש- אני חושב להזמין את ה ultimate compound, איך הוא לעבודה ידנית?

ווקס/אוטם צבע- אני ישאיר לכם את הבחירה, אני מחפש ווקס שקל לעבוד איתו ביד, יורד בקלות, עדיפות לנוזלי, והכי חשוב שלא ישאיר צבע על חלקי פלסטיק.

פדים- הזמנתי את הפדים האלו :

http://www.ebay.com/itm/110954372271?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

הם טובים לפוליש או לווקס? או לשתיהם?

חשבתי גם להזמין פד ידני לפוליש,אחד עם "שם" משהו מחברה שאתם ממליצים, איך זה?

http://www.ebay.com/itm/LAKE-COUNTRY-Cutting-Polishing-Ultra-Soft-Finishing-Hand-Applicator-Pads-SET-/110933029406?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item19d41fb21e

ראיתי בנוסף שהרבה מזמינים מטליות מיקרופייבר לייבוש הרכב, יש לי ג'ילדה(ככה רושמים?:oops:) ממש איכותית, זה לא טוב?

איך המטליות האלו?

http://www.ebay.com/itm/2pcs-Microfiber-Waffle-Weave-big-dry-towel-cloth-cleaning-from-atop-Korea-/321043349587?hash=item4abfacc053&vxp=mtr

אם יש לכם משהו להוסיף/להעיר ייתקבל בברכה, תודה מראש!

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

2 דברים:

א.דבר ראשון יש את אותו הסוג של הפדים רק במחיר קצת יותר זול

הנה הפדים

ב. לפי חוות הדעת של אנשים פה בפורום המטליות מאוד טובות וסופגות, אבל למה לך לקנות אם יש לך ג'ילדה איכותית?

עם אתה רוצה, בנוסף לכך אתה לא חייב להשקיע כל כך הרבה במטליות כל כך יקרות, אני ועוד הרבה חברי פורום משתמשים במטליות של סנו וניקול אשר עושות

עבודה טובה.

סתם לכיף- בדיוק לפני כ 20 דקות חזרתי משופרסל ורכשתי 2 מטליות מיקרופייבר קטנות.

למי שיבקר במחסני מזון/שופרסל = יש עכשיו כמה מבצעים על מטליות מיקרופייבר, שווה לבדוק !

פורסם

אוקי תודה,

אני מחפש גם הכוונה לגבי פוליש ווקס שנותנים תוצאה טובה, גם בידני ולא עם מכונה..

ופדים איכותיים להעלמת סווירלס מהרכב.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

בעניין של המוצרים אני לא ממש יכול לעזור לך מכיוון שעוד לא עשיתי פוליש לרכב ולא התנסיתי בזה..

כרגע אני רק תקוע עם קצת סווירלס:twisted:

פורסם

מבחינת סילנט/ ווקס , לך על OPTI-SEAL , יש עליו ביקורות ממש טובות והוא מאוד קל ליישום.

פוליש כמו שהרבה ממליצים פה: Meguiars - Ultimate Compound.

פורסם

הזמנתי את הפדים שהבחור מתחתך המליץ.

אני מחפש ווקס איכותי, אם אפשר קישור לאיבי או לגאי שופ? (החנות שנמצאת בחיפה)

במידה והרכב שלי אחרי צביעה האם צריך לעשות פוליש (עדין) או שאני צריך רק למרוח ווקס איכותי?

Peugeot 206XS

פורסם
הזמנתי את הפדים שהבחור מתחתך המליץ.

אני מחפש ווקס איכותי, אם אפשר קישור לאיבי או לגאי שופ? (החנות שנמצאת בחיפה)

במידה והרכב שלי אחרי צביעה האם צריך לעשות פוליש (עדין) או שאני צריך רק למרוח ווקס איכותי?

אתה יכול לעשות פוליש עדין בשביל ברק מקסימלי אך לא חובה,בנוסף כמו שהמלצתי למעלה opti-seal מוצר מעולה מריחה קלה ומחזיק מספר חודשים, יספיק לך למעל 30 רכבים.

פורסם

הזמנתי עכשיו את ה ultimate compound מאיביי, זה עובר מכס בכלל?

ואני רוצה להזמין את האופטי סיל גם מאייבי מצאתי ב 150ש"ח בערך,

http://www.ebay.com/itm/Optimum-Opti-Seal-8oz-236ml-FREE-Applicator-Paint-Sealant-Car-Coating-/121072885457?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item1c30819ed1

אבל ראיתי שנתנו פה קישור גם מהארץ ב-134, כמה האתר הזה לוקח משלוח?

http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/82-b

פורסם

שווה לרכוש אופטי סיל בארץ, זול יחסית.

קח בחשבון שיישום ultimate compound מחייב 3 ידיים לפחות ביישום ידני. (ודורש ידיים חזקות)

ראה אצלי את התוצאה -לטעמי מצוינת

פורסם
שווה לרכוש אופטי סיל בארץ, זול יחסית.

קח בחשבון שיישום ultimate compound מחייב 3 ידיים לפחות ביישום ידני. (ודורש ידיים חזקות)

ראה אצלי את התוצאה -לטעמי מצוינת

מאיפה אני יכול להזמין את האופטי סיל בארץ?

פורסם

אני רוצה להבין, אם אני עושה פוליש ואחריו אופטי סיל, אני לא צריך ליישם גם ווקס?

האוטם צבע הזה משמש גם כווקס? הוא נותן ברק והגנה לרכב?

• תוכן חדש...