Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הנהג שחתך אותך (לא באמת אבל נניח), אני לא מודע לעבירה שביצעתי, מבחינתי העקיפה שלי הייתה סבבה לגמרי (ויש הרבה אנשים שחותכים ולא מודעים לכך אפילו) פתאום איזה מטורף מהבהב לי ומנפנף לי בידיים מתוך איזה גולף, חשבתי שזה ערס שידקור אותי כי משעמם לו אז שלפתי אקדח דמה שמשמש כמצית כדי להגן על עצמי ממנו.

חשבת לרגע שזה הגיוני? כי זה יכול מאוד להיות ככה.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^

דן יש לי דוגמא קיצונית אומנם אך נסה לראות את החשיבה מאחורי.

הסיפור מן הסתם אמיתי.

בא שודד לבנק ומבקש מהפקידה את כל הכסף שיש לה על השולחן ובמגירה, הפקידה לא מעוניינת לכן השודד מציג לה אקדח דמה (מצית). הפקידה נבהלת וממלא את מבוקשו. האמיתי שגם בלי האקדח אלא רק היה מבקש היה מקבל כי הסניף נשדד כמה פעמים והמנהלים לא רוצים שהפקידים יסכנו את חייהם שוב.

אותו דבר כאן... מה היה קורה עם הנהג ההה נבהל ונוסע דוך ברמזור אדום וכנראה גורם לתאונה ענקית (צומת), מי האשם?

אמיתי או לא אמיתי זה אדם מסוכן מאוד.

מזכיר לי עוד סיפור הפעם אולי משעשע.

בן של שכן שלי טס לחו"ל (נער בזמנו) כאשר הגיע לשדה תעופה היה לו אקדח צעצוע במזוודה. הדיילת ביטחון ביקשה ממנו לפרוק ושאלה מה זה האקדח, הנער לקח את האקדח כיוון על הבחורה ולחץ. למזלו הם קיבלו את זה בהבנה ושחררו אותו לשלום.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
אני הנהג שחתך אותך (לא באמת אבל נניח), אני לא מודע לעבירה שביצעתי, מבחינתי העקיפה שלי הייתה סבבה לגמרי (ויש הרבה אנשים שחותכים ולא מודעים לכך אפילו) פתאום איזה מטורף מהבהב לי ומנפנף לי בידיים מתוך איזה גולף, חשבתי שזה ערס שידקור אותי כי משעמם לו אז שלפתי אקדח דמה שמשמש כמצית כדי להגן על עצמי ממנו.

חשבת לרגע שזה הגיוני? כי זה יכול מאוד להיות ככה.

גם אם זה לחלוטין היה כמו שאתה מתאר, עדיין אתה עבריין פלילי שיורשע בבית המשפט.

בטח כל עוד התוקף (לכאורה) ישב בתוך הרכב שלו והתוקפנות שלו כללה נפנופי ידיים בתוך רכבו בלבד.

יש כזה עניין שנקרא מידתיות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש גם עניין של להוכיח שבאמת החזקתי אקדח, יש גם עניין שלהוכיח שהמצית אכן הייתה מכוונת ולא צצה מהתא כפפות לצורך שימושה האמיתי, ויש גם להוכיח שבאמת חתכתי.

בקיצור, עו"ד טוב יוציא את הנהג גם אם הוא יכוון אלייך rpg, משטרה לא תעזור וסתם יעשו לך כאב ראש, תלמד מהמקרה הזה ותמשיך הלאה.

פורסם

מה תגיד לשוטר בחקירה?

מאיפה בן אדם שמעולם לא פגש אותך ושאין לו שום קשר אליך יודע שיש לך אקדח וגם יודע איך לתאר אותו?

אורן זריף תיקשר איתו?

פורסם

יש לי מצית בצורת אקדח שקיבלתי במתנה, רציתי להדליק סיגריה אז הוצאתי את המצית, הבחור המטורף הזה בגולף שעמד לידי ברמזור חושב שאני מנסה להרוג אותו עם צעצוע סוג ז', אנשים היום באמת נפלו על הראש, זה כל מה שאני יודע אדוני השוטר, בנוסף, אתם מוזמנים לערוך חיפוש בביתי וברכבי על מנת לאשר את העובדה שאין לי אקדח אמיתי, תודה ויום נעים.

עכשיו מר בחור מטורף בגולף, למה לדעתך האקדח צעצוע היווה עבורך איום? אולי כי הבהבת וצפרת כמו משוגע לנהג השני אז חשבת שהוא מגן על עצמו?

אני יכול להמשיך עוד הרבה, את הפואנטה הבנת, משטרה לא תעשה כלום חוץ מכאב ראש.

פעם הבאה להתנהג אחרת וזהו.

פורסם

להפתעתי הושיט את היד שלו למושב הימני והוציא ושלף מולי אקדח.

אתה יודע לזהות את סוג האקדח שהוא כיוון עליך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה חושב לרגע שהשופט יקל ראש במעשים שלך בגלל שהאקדח הוא אקדח צעצוע?:shock:

אתה טועה וטועה בגדול!

כל שודד בנק יבוא עם אקדח צעצוע וכשיתפסו אותו יגיד שזה היה אקדח צעצוע אז הוא זכאי.

איומים בנשק חם רלוונטים בין אם האקדח אמיתי או לא!

פורסם

עזוב, כבר אמרתי, כדי להוכיח שאיימתי, כדי להוכיח שבאמת קיים הצעצוע, ועוד הרבה, אתה תעבור מסכת של כאבי ראש, וזה לא שווה את זה. פעם הבאה להימנע.

פורסם
הסבר שוב :)

אני נסעתי במסלול אמצעי בדרך נמיר לכיוון דרום.

הוא הגיח ממסלול שמאלי ששמור לנוסעים שמאלה (כביש ההלכה לכיוון רמת גן)

נפגשנו בצומת הבאה - אני במסלול שמאל והוא בשמאלי.

אני לא מהאנשים שמאיימים, לא נוהג לצעוק כלל.

אכן ניפנפתי בידיים מתוך הרכב לקבל תשומת לב שלו.

עדיין מלא חורים.

בקטע שמיהודה המכבי ודרומה יש 4 מסלולים. ימני לתחבורה ציבורית.

בהמשך לקראת פנקס\גשר ההלכה יש 5 מסלולים. השנים השמאליים עבור פניה להלכה.

דרומה משם יש 3 מסלולים. ימני לתחבורה הציבורית. לקראת ז'בוטינסקי יש 4 נתיבים. שמאלי עבור פניה לכיוון איזור הבורסה ר"ג.

מהתאור שלך לא ברור לגמרי איפה נסע כל אחד מכם בכל שלב.

איך נפגשתם בהמשך כששניכם במסלול השמאלי?

מה שאתה נוהג או לא נוהג לעשות אינו רלוונטי. מה שחשוב זה מה שעשית באירוע הזה. ואתה הודת שרדפת אחריו בצורה מאיימת ועשית תנועות עם הידיים.

אתה לא חייב להתייחס. רק רציתי להראות לך שהתאור שלך גרוע. ואם כך תגיש תלונה תצטרך לתת הרבה הסברים. יהיה ברור שאתה לא בדיוק מדייק...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בקיצור, המדינה מוצפת בחולי נפש וערסים עצבניים. נסה לשכוח מהכל ולהגיע הביתה בשלום.

+1

לא הייתי מנפח את הסיפור. אם זה באמת מה שקרה אז הבן אדם- לא כ"כ אכפת לו ממך או מהמשטרה, ובעתיד הקרוב הוא יכול להתנקם.. קח את זה בחשבון!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

היית צריך להתקשר למשטרה באותו הרגע ולדווח על כך, כך היו עוצרים אותו במחסום כלשהו עם האקדח עליו.

וזה היה מחזק מאוד את דברייך.

מה הטעם להכנס לפורום יום אחרי ולכתוב על זה? עכשיו לך תוכיח.

פורסם

לצפור ולסנוור זה מעשה ביריונות בכביש. זה לא מצדיק את התגובה שלך נהג השני, אבל פותח השרשור היה לגמרי לא בסדר ותגובה כמו שלו גוררת תגובה בלתי צפוייה מחמומי מוח למניהם.

מישהו חתך אותך בכביש? שכח מזה ותגיע עם חיוך הביתה, זה עדיף מלפתוח שרשור שמישהו איים אליך עם אקדח. במזל שלך הבחור השני לא ממש היה חמום מוח ולך יש לך את היכולת לכתוב כאן בפורום במקום לתפוס כותרת יומית בעמוד השאר.

צריך להבין משהו: כביש זה לא מקום למשחקי אגו וכבוד.

רק חזרתי עכשיו מנסיעה בכביש כאשר אידיוט כלשהו עם רנו פלואנס בצבע כסוף כהה מטליק חתך אותי (עבר ממש קרוב כדי לעשות לי דווקא).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...