Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה למי...:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הוגש כתב אישום ? אם כן, באיזה סעיף?

למיטב ידיעתי, לא קיים סעיף ספציפי בחוק העונשין לאיומים בנשק חם.

לגבי פותח השרשור, אם הייתי צריך לנחש, ולאור הכרותי עם אנשים שימשיכו לנפנף ולצפצף גם כשמתעלמים מהם ולא רוצים ליצור התקלות מיותרת, וכשמאיים עליהם בנשק (לכאורה), עדיין רוצים שהבחור יפתח את החלון :? (AKA "חוכמולוגים"), הייתי אומר שהוא לא כיוון את הנשק אלא הראה לך את הנשק. אני צודק?

במידה ולא, אם ראית מולך קנה פעור (סביר להניח 9 מילימטר לפחות) ולא התכופפת/נתת גז, אלא ניסית ליישם את טכניקת המו"מ של השוטר ממת לחיות 1 ("הופך רגוע ומדבר"), אז משהו לא מסתדר.

"הטמבל" שלף אקדח וכן האקדח הייה מכוון לעברי (יפה ראיתי את חור הלוע השחור וחושב שהדגם היה ברטה 9).

גז אי אפשר לשים ולהעלם - עומדים בפקק של דרך נמיר ואני גם לא מהאנשים שבורחים.

זה שפתחתי חלון אחרי וניסיתי להבסיר לאותו אידיוט זה לא הופך אותי לחוכמולוג. אדם כזה כניראה כלל לא מבין אחריות של כלי יריה מהי.

יש הבדל מהותי בין להראות אקדח או לנפנף לעומת כיוון של אקדח ישירות לאדם מה שהיה במקרה הזה.

כל אחד מגיב אחרת, לצערי זו פעם שנייה של נשק שכוון אלי (פעם ראשונה איזה מילואימניק במטווח שהיתה לו תקלה ב M16 הסתובב עם הנשק בזמן שהוא לוחץ על ההדק וצועק שיש לו תקלה - שם במזל הפנתי את הנשק למעלה ושלחתי לו ברך בין הרגליים וזה נגמר בשלום)

טופס תלונה לאותו טיפש הכנתי בשיתוף קצין הביטחון של מקום העבודה שלי - כעת אני רק מתלבט אם להגיש או לא להגיש זאת בעיקבות לחץ מטורף עלי מצד משפחה שחוששת מתגובה של "הטיפש" שיכול לנסות מעשים, ולא רוצה סיכון מיותר.

עד כמה שזה תלוי בי - ללכת ולמצות איתו את כל הדברים עד הסוף.

גם אם זו מילה שלי מול מילה שלו לא תהייה בעית אמינות בגלל אופי ומקום עבודתי כך שבתחום הזה אני ממש לא מודאג אפילו אם אצטרך ללכת ולהראות זאת בפוליגרף.

נשק משמעו אחריות גדולה - שיחקת בנשק - אתה טיפש והנשק צריך להילקח ממך מיידית.

זה המצב.

קובי

:-)

פורסם

אם העולם היה הוגן הייתי אומר לך שאתה צודק וצריך ללכת עם זה עד הסוף כי הטוב מוכרח לנצח...

לצערי העולם לא יכול להיות רחוק יותר מזה והאגדה לא מתממשת במציאות. רוב הסיכויים שמי שייפגע מכל זה זה בעיקר אתה. עכשיו תשאל את עצמך האם אתה מוכן ליפול רק כדי לקחת אותו איתך למטה או שתשכח מכל הסיטואציה ותחזור למשפחה שלך...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אז מה הפתרון שלך?

להתעלם? כאילו זה לא קרה?

ואיך יגיעו דברים לקיצם?

כל ידיעה באמצעי התקשורת בעניין חקירה והרשעה של עבריין עושה רעש גדול בקרב האוכלוסיה הנוגעת לדבר. לדוגמה, קמפיין אכיפת מהירות והצבת מצלמות חדשות.

תרצו או לא תרצו הנושא חדר יותר לתודעה ואנשים שמים לב למהירות שלהם. לזה אפשר להוסיף את הידיעות על האידיוט התורן שנתפס על 150+ בטוענה מפגרת וכך רוב ציבור הנהגים החושש מקנס גבוה ובודאי גם מעונשי שלילה/מאסר, שמים לב למהירותם.

על כן, ידיעה ולו הקטנה ביותר בנושא שתגיע לאחוז מסויים מאוחזי הנשק בישראל יכולה לשנות את התנהגותם בעתיד.

לדעתי, לאדם ששולף נשק על אדם אחר ללא סיבה מוצדקת אין זכות להחזיק בנשק ויש לשלול ממנו את הזכות הזאת.

מה גם, אולי מדובר בעבריין שמחזיק נשק ללא היתר, והנשק הזה יושמש בעתיד לביצוע עבירות.

תעשה את החושבים שלך.

לטמון את הראש בחול זו לא אופציה בשבילי.

• תוכן חדש...