Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המשפחה מעוניינת לקנות לי ולאחי רכב מקטגוריית הסופר-מיני (חדש) ויש כמה התלבטויות ואני אשמח אם תוכלו לפתור לי אותם.

1. פיג'ו 208 החדשה

2. יונדאי i20

3. סוזוקי סוויפט

4. הפיאסטה החדשה.

* בכל 4 הדגמים אני מדבר על רמת האבזור הנמוכה ביותר, הדגמים הידניים.(הדגמים הזולים).

השימוש יהיה בעיקר לצאת בערבים ולנסיעות בעיקר בין עירוניות אבל גם לא מעט בתוך העיר.

מיועד לשני נהגים, אני נוהג 4 שנים ואחי שנה וחצי.

נשמח לתגובות שיפתרו לנו את ההתלבטות או אם יש לכם הצעה אחרת.

אני אשמח בהמלצות להתייחסות להתנהגות כביש,נוחות נסיעה,טיפול ואחזקה וצריכת דלק ואמינות.

תודה מראש.

פורסם

אתה מוזמן לקרוא חוות דעת על פיג'ו 208 ידנית כאן.

בכל מקרה, הרכב באמת נהדר - כיפי, זריז, מאוד חסכוני בדלק ונוח אבל... גם מאוד לא מאובזר ודי יקר יחסית לרכבים בקטגוריה.

מהבחינה הזאת ה-i20 עדיפה, כמו גם הפיאסטה החדשה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נהגתי על כולן חוץ מה-208 (המחיר קצת הרתיע).

אם תא מטען לא חשוב לך, אז לך על הסוזוקי - מנוע חזק יותר, אמין מאוד, ומהנה לנהיגה, רק חבל ששמו תא מטען בגודל תא כפפות.

אם תא מטען כן חשוב, אז הפיאסטה - מנוע קצת חלש ביחס לסוזוקי, אבל מפצה באיכות ההרכבה ומהנה לנהיגה יותר מהI20.

בכל מקרה, נסיעת מבחן על כל אחת מהן תפתור לך את ההתלבטות.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

תודה על התגובות של כולם.

תא המטען כן חשוב לי ובאמת ראיתי שהסוזוקי לא מובילה בתחום הזה אז היא ירדה מהפרק , מה שמשאיר אותי עם ה208, i20 והפיאסטה.

אני אשמח לעוד תגובות .

פורסם

תבדוק גם את הסוניק, היא תוכל מאוד להתאים מבחינת כל הדרישות שלך.

מיני משפחתית הבטיחותית ביותר בקטגוריה.

מגיעה בגרסאות סדאן ו-HB בעלות מנוע 1.6 ל' (116 כ"ס), מערכת בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים, חיישני חנייה אחוריים וחישוקי אלומיניום. בנוסף:חלון גג, מערכת MY LINK

תיבת 6 הילוכים חדשה אשר מורידה את פליטת המזהמים (ירידה מקבוצה 7 לקבוצה 4 בדרגות המיסוי הירוק) ותשפר את צריכת הדלק (10 אחוז בהשוואה לדגם 2012).

מחירים:

סוניק HB 99,900 ₪

סוניק סדאן 103,900 ₪

אפשר להשיג גם מודל 2011 יד 1 (לפני מתיחת פנים) בסביבות המחיר 75K

פורסם
תבדוק גם את הסוניק, היא תוכל מאוד להתאים מבחינת כל הדרישות שלך.

מיני משפחתית הבטיחותית ביותר בקטגוריה.

מגיעה בגרסאות סדאן ו-HB בעלות מנוע 1.6 ל' (116 כ"ס), מערכת בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים, חיישני חנייה אחוריים וחישוקי אלומיניום. בנוסף:חלון גג, מערכת MY LINK

תיבת 6 הילוכים חדשה אשר מורידה את פליטת המזהמים (ירידה מקבוצה 7 לקבוצה 4 בדרגות המיסוי הירוק) ותשפר את צריכת הדלק (10 אחוז בהשוואה לדגם 2012).

מחירים:

סוניק HB 99,900 ₪

סוניק סדאן 103,900 ₪

אפשר להשיג גם מודל 2011 יד 1 (לפני מתיחת פנים) בסביבות המחיר 75K

תודה, אבל לא ממש מה שאני מחפש.

עדיין אשמח להתייחסות לרכבים שרשמתי.

פורסם

קניתי את ה-I20 ואני לא מצטער.

למעט דברים אחדים (כגון לחצן trip לא על ההגה ועוד כל מיני שטויות) אני מאוד מרוצה.

לדעתי ולטעמי הרכב מהנה לנהיגה וחסכוני (120 ק"מ בתוך העיר ביחס של 6.6-6.7).

הבנתי שהיטפולים בו זולים עם מרווחים ארוכים (שנה או 15K או 20K, לא זוכר בדיוק).

הבטיחות בו מצויינת ותא המטען גדול.

פורסם
קניתי את ה-I20 ואני לא מצטער.

למעט דברים אחדים (כגון לחצן trip לא על ההגה ועוד כל מיני שטויות) אני מאוד מרוצה.

לדעתי ולטעמי הרכב מהנה לנהיגה וחסכוני (120 ק"מ בתוך העיר ביחס של 6.6-6.7).

הבנתי שהיטפולים בו זולים עם מרווחים ארוכים (שנה או 15K או 20K, לא זוכר בדיוק).

הבטיחות בו מצויינת ותא המטען גדול.

תודה רבה. כנראה שנלך על הi20 בינתיים, מישהו יכול לשכנע אותי אחרת? אולי האופציות האחרות עדיפות..

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מיכוון שגם אני במצב דומה...

האם הגעת להחלטה?

אני לא מסוגל להחליט, בהתחלה זאת הייתה רק ה I20 ואז הצתרפה הסקודה....ואז הסוויפט.

ושחשבתי שזהו אז הציעו לי את הפיאסטה החדשה ואת הסיאט איביזה פלאו.

איך להחליט?:?

הסוויפט טיפה יורדת כי היא קטנה ובצד היקר של הסקלה...

בין השאר ההבדלים מכל מה שקראתי לא גדולים.

אז איזה רכב מהקטוגריה של הסופר מיני הידניים הוא התמורה הכי טובה לכסף גם לתווך הארוך????

• תוכן חדש...