Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנוזל קירור המומלץ הוא g12+

התרמוסטט ברכבי פולקסווגן הוא בצינור העליון של הרדיאטור אבל בחלקם הוא נמצא בצינור התחתון ליד המשאבה של ההגה כח.

לא כל כך קשה להחליף אותו אחרי החלפה תבדוק שאין נזילות והמאורר נכנס לפעולה

מצעתי את כל בית התרמוסטט קומפלקט (הוא ממוקם על ראש המנוע)

http://www.ebay.com/itm/VW-LUPO-POLO-VENTO-THERMOSTAT-HOUSING-COMPLETE-/170915759548?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item27cb5f85bc

לגבי החור (בתמונה ) בשביל מה הוא?

מה אני אומר בחנות לגבי הפקק?

פורסם

מניסיון רק בית תרמוסטט מקורי. בכול מקרה שים לב שבית התרמוסטט בקישור שצירפת לא כולל את החיישן השני.

למיטב זיכרוני החיישן השני זה תרמוסווי'ץ או חיישן טמפ' נוסף למחשב הרכב.

הפקק שאתה צריך ראה קישור מצורף.

http://www.mecatechnic.com/PO3_GS20002_GB_Cap-on-gearbox-for-viewing-the-flywheel-020301129B.htm

כאשר אתה רוכש חלקים במחסן של צ'מפיון אתה פשוט מתאר את החלק או צילום של החלק והמחסנאי כבר ימצא את החלק הדרוש לך לפי מספר מנוע/שילדה או מספר הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם
מניסיון רק בית תרמוסטט מקורי. בכול מקרה שים לב שבית התרמוסטט בקישור שצירפת לא כולל את החיישן השני.

למיטב זיכרוני החיישן השני זה תרמוסווי'ץ או חיישן טמפ' נוסף למחשב הרכב.

הפקק שאתה צריך ראה קישור מצורף.

http://www.mecatechnic.com/PO3_GS20002_GB_Cap-on-gearbox-for-viewing-the-flywheel-020301129B.htm

כאשר אתה רוכש חלקים במחסן של צ'מפיון אתה פשוט מתאר את החלק או צילום של החלק והמחסנאי כבר ימצא את החלק הדרוש לך לפי מספר מנוע/שילדה או מספר הרכב.

זה מה שיש לי כמו באיביי

20130307120559.jpg

אם באי ביי זה עולה בסביבות ה200 וצימפיון זה יעלה פי 3-4 .

על תפוח במנגנון מוטות הגיר רצו 1400 ללא מע"מ שזה פי 11 מהעלות.

פורסם

תצטרך להעביר את החיישן מבית התרמוסטט היישן לחדש מכיוון שבית התרמוסטט בקישור שצירפת מגיע עם חיישן טמפ'+פקק.

בדגמים מסויימים כמו פולו 1.6 ליטר ידני אין שני חיישנים אלא חיישן אחד ובפתח השני מתקינים את הפקק.

איזה כייף לי :)

פורסם
תצטרך להעביר את החיישן מבית התרמוסטט היישן לחדש מכיוון שבית התרמוסטט בקישור שצירפת מגיע עם חיישן טמפ'+פקק.

בדגמים מסויימים כמו פולו 1.6 ליטר ידני אין שני חיישנים אלא חיישן אחד ובפתח השני מתקינים את הפקק.

למה צריך שניים?

פורסם

איך אני מנקז אוויר בסוף התהליך?

ואת נוזל הקירור G12++ אני מערבב עם מים מזוקקים? (שלא יהיה אבנית)?

פורסם
1. במידה ואתה רוכש נוזל קירור מקורי G12++ יש לדלל אותו כפי שרשמתי (הנחיות הייצרן).

קיים גם נוזל קירור G12++ מוכן לשימוש קרי הוא כבר מהול במים.

רצוי לבדוק על התווית המודבקת למיכל את הוראות השימוש.

2. פקק תוכל לרכוש בכול מחסן במוסכי רשת צ'מפיון.

לפי שאלותייך נראה על פניו שלעולם לא ביצעת עבודה מסוג זה לכן רצוי מאוד להעזר במישהו שכבר ביצע את העבודה או לגשת למוסך ולראות כיצד עושים זאת נכונה.[/quote]

מצטרף להמלצות של ידידי מרק 10, וממליץ שתיגש למוסך מורשה, העוגן, באזו התעשיה הישן בנתניה ,רחוב הקדר בסמוך לפרודג, בקש את מירב ספיר, המוסך מורשה של צמפיון.

בברכה

צביקה

שלום רב !

כמדומני שאתה לא קורא תגובות והסברים של אנשים מומחים לנושא, כמו ידידי מרק 10, שהסביר לך במפורט, כיצד ואיך ועם מה לדלל את מי הקירור, והוא התכוון למי ברז ולא למים מזוקקים!

ניקוז אוויר יעשה כאשר מיכל העבוי פתוח ואתה ממתין לפתיחת התרמוסטט, ואז מוסיף מי קירור , במידת הצורך, ממתין לפעולת המאווררים, למהירות הנמוכה והגבוהה גם יחד , כאשר מכסה מיכל העבטוי סגור, מבצע נסיעת מבחן, בודק את תפקוד שעון היום, ואת תפקוד המאווררים, למחרת בודק שוב מפלס מי קירור במיכל העבוי, מוודא שהוא בין המינימום למקסימום, ונוסע לשלום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
איך אני מנקז אוויר בסוף התהליך?

ואת נוזל הקירור G12++ אני מערבב עם מים מזוקקים? (שלא יהיה אבנית)?

קרא כאן את יחס המהילה במי ברז עם מי הקירור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=157452

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

כמדומני שאתה לא קורא תגובות והסברים של אנשים מומחים לנושא, כמו ידידי מרק 10, שהסביר לך במפורט, כיצד ואיך ועם מה לדלל את מי הקירור, והוא התכוון למי ברז ולא למים מזוקקים!

רצוי מאוד להשתמש במים רכים למהילה.

מים רכים = מים מפילטר בריטה או מהאקווריום.

רענן

• תוכן חדש...