Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן לאשר השתלת מנוע בנפח קטן יותר? כרגע עומד אצלי 1.6 הזרקה, TU5P , האם אפשר להרכיב ברכב 1.4 TU3M קרבורטור ולאשר זאת?

כי אני יודע שאפשרי לאשר מנוע 1.6 על רכב 1.4, לאחר החלפת המכלולים הלוונטיים (בולמים , בלמים וכו')

פורסם

מצטרף לשאלתו של יניב, ומוסיף ושואל מדוע אתה מעוניין לרדת באיכות הנסיעה ותצרוכת הדלק בהשתלת מנוע קטן יותר משומש ולא חדש, שעל מנת להזין אותו בדלק, עליל להרכיב משאבת דלק חשמלית חיצונית בתוך תא המנוע, ולשנות צמת חוטים,גם אם מנוע כזה מאושר, לא בטוח שהוא ישב אחד לאחד , הבלוק והאוזינג תיבת ההלוכים, ותצרוכת הדלק תגדל בהרבה

אני לא בטוח שקיים מפזו 306 בעל קרבורטור בכלל!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני הייתי בעלים של סיטרואן ZX לשעבר מנוע KDX הוא מנוע 1.4 בנזין מוזרק חד נקודתית, אמין בטירוף, הסיטרואן חיה עד היום משנת 96 חיים טובים ונוסעת לכל אשר חפצה נפשה של אחותי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני מעוניין להחליף מכיוון שהמנוע שעומד אצלי, ה1.6 בשלבי גסיסה מתקדמים,הרינגים לא אוטמים טוב ונשרף שמן.

במקרה חונה לידי עוד 306 נחמדה,גם בבעלותי,עם מנוע 1.4 במצב תצוגה עם 150 אלף עליו

אין לי בעיה להעביר את החיווט כולל מחשב ההצתה, יש לי הכול

השאלה אם ניתן לאשר זאת ברשיון? (וה306 הזו מורדת מהכביש,רק לחלקים)

פורסם

איזה שנה הרכב עם מנוע 1.6?

אם זה מודל 95 ומעלה, סיכוי נמוך מאוד שעם קרבורטור תוכל לעבור בדיקת זיהום אוויר בטסט.

פורסם

ב 95 לא מכרו רכבים עם קרבורטור, ובכלל, לא הייתה בארץ שום פיז'ו 306 עם קרבורטור במקור.

פורסם

לשנות נפח מנוע ברישיונות זה סיפור שבאופן עקרוני עובר רק דרך המחלקה הטכנית של היבואן. אף מכון רישוי לא יאשר לך את זה, רק עמדה מספר 1. בעבר היו כמה החלפות "ידועות", המוכרת ביותר שבהן היא שדרוג הלאונה 1.3 ליטר למנוע 1.6 ליטר אבל מאז עברו הרבה רכבים בעמדה מספר 1 והיום קשה לי להאמין שתצליח לאשר דבר כזה. גם המחלקה הטכנית של היבואן, עד כמה שאני יודע, הפסיקה להתעסק עם הנושא הזה ולא סביר להניח שתמצא שם אוזן קשבת לנושא. לפי מה ששמעתי במקרה היום מחבר בעבודה, גם גדולי הקומבינטורים לא יוכלו לעזור לך עם שינוי נפח.

מה שבעצם אני מנסה להגיד לך זה לרדת מהרעיון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יש מצב יצאתי טונה, זה חד נקודתית, ראיתי את המחשב הצתה מתחת למכסה מנוע.

DSC01009-2.jpg

אכן יצאת סרדין נורבגי, זה אכן הזרקה חד נקודתית, ולא רב נקודתית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הרב נקודתית נמצאת ב 1.6 שלי, לא לגמריי סרדין :)

בכל אופן, אם אין מנוס, אז אין מנוס אלא לשפץ ת 1.6 הגוסס =/

• תוכן חדש...