Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תא מטען רנו מגאן 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול ניסיתי לסגור את דלת תא המטען ושמתי לב שהדלת לא ננעלת לי אלא אם אני סוגר בחוזקה.

מה יכולה להיות הבעיה? האם יש צורך בשימון?

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

ככל הנראה נשבר הקפיץ במנעול תא המטען.

עשה את הניסוי הבא:

פתח את המכסה. במרכז המנעול ישנו חריץ שכשסוגרים את המכסה מתחבר אליו מעין "ח" ממתכת (שנמצא באמצע של שפת רצפת התא). בכל מקרה, בחריץ ישנה לשונית. דחוף אותה בעזרת מברג. אתה אמור להרגיש התנגדות של קפיץ חזק. (כשהמנעול במצב "פתוח")

אם אין התנגדות כזו, הקפיץ שבור.

כשהמנעול תקין, דחיפה של הלשונית ביותר מכמה מילימטרים תגרום למנעול לקפוץ למצב "נעול".

אל תטרח לנסות לתקן, זה בלתי אפשרי לפרק את המנעול הנ"ל לחלקיו. חפש לך בפירוקיה אחד במצב טוב.

(המחיר של חדש מהחברה יגרום לך להסיר את הפרחים והלבבות מסביב לאוטו בסמלון שלך).

דא"ג- בינתיים כדי לסגור הטריק הוא: סגירה רגילה (כדי לבטל את התנגדות המרימים), להרים טיפונת, ולסגור במהירות, עם מעט לחץ.

עושה פחות נזק מלטרוק חזק.

זוגתי הסתדרה (בזמנו עם האוטו הקודם) בשיטה הזו כמעט חודש עד שמצאתי דייהו ראויה בפירוקיה נידחת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ואם אני אשמן את מנגנון הנעילה? לא יעזור?

פורסם

לא מבין מה התועלת בלשמן חלק שבור (במידה וכך באמת המצב),במקום לבדוק כמו שהצעתי, אבל אם אתה נהנה מזה- שמן להנאתך.

כמו שאמרו לך- להזיק זה לא יכול (במידה והמנעול שבור/לא מכוון זה גם לא יועיל בכלום, אבל מילא:roll: )

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אז ככה:

שימנתי וזה עזר, הדלת נסגרת ונפתחת.

מה שכן, אני לא יודע אם זה בגלל השימון או בגלל המשככים שבצד הדלת.

בזמן ששימנתי אראה לי חבר שאחד המשככים קצת בולט, דחף אותו פנימה וכעת הדלת במצב תקין.

תודה על העזרה, בנתיים אני אשאיר את הפרחים והלבבות שמופיעים בתמונה :lol:.

• תוכן חדש...