Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן, כמו רובכם קיבלתי תשלום אגרה.

עד כה הכל "טוב" ויפה.

שילמתי את האגרה כמו אזרח טוב כחודש לפני המועד הסופי.

היום קיבלתי שוב את אותו התשלום הפעם עם קנס בגובה 10%.

כמובן שלא נילחצתי, הרי יש בידי את הקבלה עבור התשלום.

חיוג מהיר למוקד שירות לקוחות שעובד בימי ראשון עד שלישי משעה 9:00 עד 14:00.

בלי להגזים, ניסיתי לחייג קרוב ל100 פעמים על מנת להגיע לנציג, ב99 אחוז מהחיוגים בכלל לא מגיעים למענה, אלא מקבלים צליל חיוג תפוס. בפעמים הבודדות שהצלחתי לקבל מענה ממחשוב, ברגע שלחצתי על השלוחה המבוקשת, השיחה מושתקת ואין כל צליל חיוג ולא מענה.

:bad-word::evil::bad-word::brickwall:

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בדוק שאכן מדובר באגרה שלך ולא של איזה שכן טוב.

אם כן - אל תטרח לחייג אליהם. כתוב מכתב קצר, צרף צילום של הקבלה ושלח בדואר רשום.

את הקבלה המקורית תייק במקום בטוח ושמור לפחות 7 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבירור זריז בגוגל, יש מישהי שאחראית על הגבייה שיתכן ותוכל לעזור לך.

קוראים לה גלית.

[email protected]

המייל של אגף הגבייה (גם שם קראתי שעונים): [email protected]

שנית, במידה ולא תקבל תשובה-יש לך את האומבודסמן. המייל שלו הוא [email protected] .

מנהל אגף הגבייה-אבי כץ. לא הצלחתי למצוא את המייל שלו בגוגל אבל עם חיפוש מעמיק אני בטוח שניתן למצוא.

נ.ב-מנצל"ש.

לפני חודש אני ואשתי רכשנו טלויזיה. יום אחרי הרכישה שלחנו דואר רשום לרשות השידור (הצהרה על רכישת מקלט). קיבלנו אישור שההודעה הגיעה ליעדה כמה ימים אחרי המשלוח.

בנוסף, עדכנו את הכתובת במשרד הפנים (אחרי החתונה) ואני יודע שעדכון הסטטוס לנשוי או הכתובת אוטומטית גורם לרשות השידור לשלוח התראה לתשלום.

אממה? עד עכשיו לא הגיעה שום הודעת תשלום אחרי למעלה מחודש. מה ניתן לעשות? כמה זמן לוקח לקבל מכתב לתשלום?

פורסם

מנסיון עבר, רק מיילים.

פשוט לא ניתן להשיג מענה אנושי,לא נראה לי שיש מישהו שעונה בכלל לטלפונים.

במייל הטיפול מהיר ,יעיל ומתועד.

את רשימת המיילים ברשות ניתן למצוא באתר שלהם.

בהצלחה.

• תוכן חדש...