Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקדמה-

לפני כמה שנים חגגתי את יום הולדתי ה21 ביער לון בבאר שבע, הגיעו ניידות כי התלוננו על רעש, לקחו פרטים ואמרו להתקפל או שנקבל דו"ח.

התקפלנו במהרה, ולאחר כ10 חודשים קיבלתי דו"ח בדואר לביתי על סך 750 ש"ח, נלחמתי, הלכתי למשפט.

לא היה עם מי לדבר, אז בסוף נאלצתי להתפשר ולשלם 190 ש"ח בתור פשרה.

המקרה החדש-

מאז עברו להן כמה שנים אך הטעם המר נשאר לו בפה.

המקרה הבא קרה לי בדרכי ללימודים בשעות הבוקר.

אני עומד בנתיב ימני ברמזור אדום, משמאלי עומד רכב. מהרכב הנ"ל הושלכה חתיכת נייר.

ניידת סיירת ירוקה, כורזת לעבדכם הנאמן לעצור בצד. יש DVR ברכב, אבל הוא כידוע לא מכסה את הצדדים.

מה התמזל מזלי שברכב שממנו נזרק הנייר היו חברים מהכיתה שלי, והם עצרו לדבר עם אותו פקח צדיק.

אותו פקח צדיק בא אלי ברשמיות של כפכף בלוי ולקח רשיונות מבלי לדבר ולברר. מזלי שיש לי DVR והקלטתי את הכל.

החברים עצרו כאמור, וניגשו לדבר איתו, וגם מהם הוא לקח את רשיון הרכב וכ'ו.

לאחר כרבע שעה, כשאני מאחר ללימודים ורותח מזעם על העצירה הסתמית, ניגשתי לאותו פקח ואמרתי לו שהכל מצולם ושאם חברים שלי לא היו עוצרים הוא היה נותן לי דו"ח שקרי.

הוא מצידו לא נשאר חייב ורשם את כל הפרטים, מבלי לתת דו"ח באותה עת.

אני כאמור בעל ניסיון עם בני הבליעל האלה, והפעם יש לי חומר מוקלט.

בהנחה וישלח אלי דו"ח בעוד אי אילו חודשים, האם ההקלטה תיהיה קבילה?

כאמור לא רואים שם מהיכן נזרק הנייר, אך שומעים, ורואים את השתלשלות הענינים שלאחר מכן.

יש לציין שמיד כשהוא ניגש אלי ציינתי שיש לי מצלמה והכל מוקלט.

אשמח מאנשים שבקיאים ממני בנושא המשפט, שייעצו לי. כי הפעם אם אני אקבל דו"ח, אני רוצה לתבוע את מלוא עוגמת הנפש, הבזבוז והטרטרת.

יש בי תחושת נקם מהפעם הקודמת שציינתי בהקדמה.

תודה.

בתקוה שלא תראו את הסרטון המדובר בעוד כמה חודשים רץ בפייסבוק וברשת. :evil:

פורסם

אם תקבל דו"ח, אתה תהיה הנתבע ולא התובע.

קודם כל יהיה עליך להוכיח בבית המשפט כי אתה זכאי וכי התלונה היתה כוזבת, כי לכאורה הפקח נתן לך את הדו"ח מתוך מעשה קנטרנות או נקמה.

אם תזוכה מן האשמה בנסיבות אלה, יוכל השופט לפסוק לך פיצוי .

בדרך כלל בתי המשפט אינם פוסקים פיצוי גבוה עבור עוגמת נפש שלא הוכחה והובהרה כראוי.

במקרה שלך אתה צריך להוכיח לבית המשפט כי נגרם לך נזק מהותי בגלל העיכוב. הפסד שעות לימוד, פגיעה כלכלית, פגיעה נפשית מכיוון שהושפלת בציבור, וכו'

יש לתמוך ולבסס כל טענה בנתונים ובראיות – ציון תאריכים, צירוף מסמכים רלוונטיים, הקלטות ותמלול של אותן הקלטות. כמו כן, ניתן וכדאי לזמן עדים שיעידו על כל דבר שנתבע בכתב התביעה, כמו גם על דברים שלכאורה נראה שאינם ניתנים להוכחה, למשל מצב נפשי בעקבות האירוע.

אגב, איני רואה כל קשר בין האירוע של יום ההולדת לעובדה שנעצרת על ידי פקח של הסיירת הירוקה.

אני למשל סבור שצריך להרחיב את הוראות הפתיחה באש כך שיכללו אנשים הזורקים אשפה ממכוניתם :evil:

פורסם

כ. :evil:

מדוע אתה לא מעלה את החומר המוקלט לרשת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הקדמה-

לפני כמה שנים חגגתי את יום הולדתי ה21 ביער לון בבאר שבע, הגיעו ניידות כי התלוננו על רעש, לקחו פרטים ואמרו להתקפל או שנקבל דו"ח.

התקפלנו במהרה, ולאחר כ10 חודשים קיבלתי דו"ח בדואר לביתי על סך 750 ש"ח, נלחמתי, הלכתי למשפט.

לא היה עם מי לדבר, אז בסוף נאלצתי להתפשר ולשלם 190 ש"ח בתור פשרה.

המקרה החדש-

מאז עברו להן כמה שנים אך הטעם המר נשאר לו בפה.

המקרה הבא קרה לי בדרכי ללימודים בשעות הבוקר.

ניידת סיירת ירוקה, כורזת לעבדכם הנאמן לעצור בצד. יש DVR ברכב, אבל הוא כידוע לא מכסה את הצדדים.

מה התמזל מזלי שברכב שממנו נזרק הנייר היו חברים מהכיתה שלי, והם עצרו לדבר עם אותו פקח צדיק.

אותו פקח צדיק בא אלי ברשמיות של כפכף בלוי ולקח רשיונות מבלי לדבר ולברר. מזלי שיש לי DVR והקלטתי את הכל.

לאחר כרבע שעה, כשאני מאחר ללימודים ורותח מזעם על העצירה הסתמית, ניגשתי לאותו פקח ואמרתי לו שהכל מצולם ושאם חברים שלי לא היו עוצרים הוא היה נותן לי דו"ח שקרי.

כאמור לא רואים שם מהיכן נזרק הנייר, אך שומעים, ורואים את השתלשלות הענינים שלאחר מכן.

יש לציין שמיד כשהוא ניגש אלי ציינתי שיש לי מצלמה והכל מוקלט.

אשמח מאנשים שבקיאים ממני בנושא המשפט, שייעצו לי. כי הפעם אם אני אקבל דו"ח, אני רוצה לתבוע את מלוא עוגמת הנפש, הבזבוז והטרטרת.

תודה.

בתקוה שלא תראו את הסרטון המדובר בעוד כמה חודשים רץ בפייסבוק וברשת. :evil:

" פשרה" אתה קורה לזה.

יש לך הרשעה קודמת על הפרעה לסדר הציבורי. לטובתך שב בשקט אחרת תלמד שיעור שלא תשכח באיך העולם עובד ואיך השופט ייראה אותך.

פורסם
מדוע אתה לא מעלה את החומר המוקלט לרשת?

ל'

כי עדיין לא קיבלתי דו"ח, וגם חברי לא קיבלו.

אך מעצם לקיחת הפרטים שלנו אני מניח כי שוב, כמו במקרה הקודם, בעוד כשנה יהיה לי דו"ח תמים בדואר.

לכן אני לא מפרסם את הוידאו עדין, כדי לא לא להקדים תרופה למכה שלא הייתה.

פורסם

קראתי את דבריך ואני לא מבין על מה אתה מיבב. הפקח ראה את הנייר נזרק בין שני כלי הרכב. החברים שלך הודו שהם אחראים לזריקתו. הפקח לקח את פרטיך אבל לא רשם לך דו"ח. זו איננה עצירה סתמית. אתה מחבר את האירוע לדו"ח אחר שקיבלת בנסיבות אחרות לחלוטין . אם תקבל דו"ח, תחזור לקבל ייעוץ.

פורסם

אני מבין שפשוט אנשים לא קוראים טוב!

הבחור רשם שהיה לו בעבר נסיון כושל עם "וויתור" אך למעשה קיבל דו"ח רטרואקטיבית...

הוא מפחד ששוב, הפקח אמר לו סבבה סע ורשם לו דו"ח כאשר הוא לא אשם!

מישהו לא הבין?

פורסם
אם תקבל דו"ח, אתה תהיה הנתבע ולא התובע.

קודם כל יהיה עליך להוכיח בבית המשפט כי אתה זכאי וכי התלונה היתה כוזבת, כי לכאורה הפקח נתן לך את הדו"ח מתוך מעשה קנטרנות או נקמה.

אם תזוכה מן האשמה בנסיבות אלה, יוכל השופט לפסוק לך פיצוי .

בדרך כלל בתי המשפט אינם פוסקים פיצוי גבוה עבור עוגמת נפש שלא הוכחה והובהרה כראוי.

במקרה שלך אתה צריך להוכיח לבית המשפט כי נגרם לך נזק מהותי בגלל העיכוב. הפסד שעות לימוד, פגיעה כלכלית, פגיעה נפשית מכיוון שהושפלת בציבור, וכו'

יש לתמוך ולבסס כל טענה בנתונים ובראיות – ציון תאריכים, צירוף מסמכים רלוונטיים, הקלטות ותמלול של אותן הקלטות. כמו כן, ניתן וכדאי לזמן עדים שיעידו על כל דבר שנתבע בכתב התביעה, כמו גם על דברים שלכאורה נראה שאינם ניתנים להוכחה, למשל מצב נפשי בעקבות האירוע.

אגב, איני רואה כל קשר בין האירוע של יום ההולדת לעובדה שנעצרת על ידי פקח של הסיירת הירוקה.

אני למשל סבור שצריך להרחיב את הוראות הפתיחה באש כך שיכללו אנשים הזורקים אשפה ממכוניתם :evil:

קיבלת ייעוץ.

עד שלא נראה את הדו"ח (אם יהיה דו"ח), אי אפשר לדעת מה כתב הפקח.

• תוכן חדש...