Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אחד חזרתי מהצבא וירדתי לטפל בפוקוס החדשה כהרגלי. צילמתי תמונה כדי שאוכל להתגעגע פחות בצבא. אחרי שלושה שבועות חזרתי הביתה וכמובן טיפלתי ברכב. צילמתי בסוף התהליך וחזרתי לבסיס ביום ראשון. באחד הפעמים פתחתי את התמונות ונחרדתי לגלות שבאחת התמונות יש פנסי ערפל ובשניה אין! הנבלות הכניסו מברג בלחץ ופשוט תלשו אותם משם! השאירו נזק לא קטן.

פורסם
אני מכיר את הרכב בחברת ליסינג שבה אני עובד.

אם אני לא טועה המראות לא נגנבו אלא נתלשו מהמקום

היא ירדה בבוקר לרכב ולא ראתה יותר את המראות שהיו שם כשהיא חנתה בערב, לי זה נשמע כמו גניבה....

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

וכרגיל, המוקדנית מתעסקת בלשאול שאלות ובלזיין את השכל במקום לשלוח שוטר, ובסוף העבריינים בורחים.

פורסם

המוקדניות האלו פשוט צרה צרורה הם שואלות

שאלות מפסח ומתעלמות ממה שאתה אומר

להם במקום שתצא ניידת למקום ותוך כדי תעביר

את הפרטים המלאים בקשר.

חייבים לשנות את המדיניות הזאת אחת ולתמיד.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

גנבו לי מגבים בדיוק כמה ימים לפני היורה הנוכחי, מזל שהיו לי החדשים בבגאז' ועדיין לא החלפתי :lol:

שיהיו בריאים אנשים, מה יש להם לעשות עם מגבים ?! עם מראות, טאסות, פגושים :shock: אני יכול להבין.. אבל מגבים ?! חזרנו לשנות ה60-70 ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
די ברור מה קורה כאן.

לנהג א' פורד פוקוס חדשה. עקב אירוע מצער (סתם ונדליזם של ערסים , או נהיגה לא זהירה ברחוב צר) נדפקות שתי מראות הצד.

פונה נהג א' לסוכן/חברת ביטוח - אומרים לו אם נפעיל לך ביטוח תשלם 1500 השתתפות עצמית+תפסיד בהמשך הנחת העדר תביעות. נהג א' עושה חושבים - מוותר. מרים טלפון למוסך היבואן . אומרים לו - כל מראה 987 ש"ח + 150 ש"ח עבודה+מע"מ.

נהג א' מוותר. הולך לחבר/מוסך חאפר - מבקש פתרון. אומרים לו נשיג לך ב 1200 זוג קומפלט אורגינל תוך יומיים. מסכים - הרע במיעוטו.

חבר/מוסך חאפר מרים טלפון לקומבינטור שמריץ פתרונות כאלו ו"כולם בברנז'ה מכירים" - תשיג לי 2 מראות X - אשלם לך 700 ש"ח. קומבינטור שולח פועל בארגון להשיג - משלם לו 300 ש"ח על רבע שעה עבודה.

נהג ב ' מתעורר בבוקר - אופס - חסרות שתי מראות לפוקוס החדשה. פונה נהג ב' לסוכן/חברת ביטוח... ===>

המשך זהה לרשום לעיל.

אחרי כמה ימים העסק מתגלגל ותוך כחודש כעשרה בעלי פוקוס חדשה עוברים את המחזור.

מצב של win-win : כולם יוצאים מבסוטים (מי יותר ומי פחות...)

עד שגונבים מאדם עם קצת יושר ושכל שהולך לפירוקיה וקונה משם את מה שגנבו ממנו, שם זה נפסק זמנית.

פורסם

אותו סיפור כמו שהיה פעם עם מכסי אורות ערפל של אימפרזה.

קל לגנוב וזה יוצר שרשרת של גניבות ופירוקים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אותו סיפור כמו שהיה פעם עם מכסי אורות ערפל של אימפרזה.

קל לגנוב וזה יוצר שרשרת של גניבות ופירוקים.

כן,ככה זה בארץ .

רואים את התוצאות ....

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
די ברור מה קורה כאן.

לנהג א' פורד פוקוס חדשה. עקב אירוע מצער (סתם ונדליזם של ערסים , או נהיגה לא זהירה ברחוב צר) נדפקות שתי מראות הצד.

פונה נהג א' לסוכן/חברת ביטוח - אומרים לו אם נפעיל לך ביטוח תשלם 1500 השתתפות עצמית+תפסיד בהמשך הנחת העדר תביעות. נהג א' עושה חושבים - מוותר. מרים טלפון למוסך היבואן . אומרים לו - כל מראה 987 ש"ח + 150 ש"ח עבודה+מע"מ.

נהג א' מוותר. הולך לחבר/מוסך חאפר - מבקש פתרון. אומרים לו נשיג לך ב 1200 זוג קומפלט אורגינל תוך יומיים. מסכים - הרע במיעוטו.

חבר/מוסך חאפר מרים טלפון לקומבינטור שמריץ פתרונות כאלו ו"כולם בברנז'ה מכירים" - תשיג לי 2 מראות X - אשלם לך 700 ש"ח. קומבינטור שולח פועל בארגון להשיג - משלם לו 300 ש"ח על רבע שעה עבודה.

נהג ב ' מתעורר בבוקר - אופס - חסרות שתי מראות לפוקוס החדשה. פונה נהג ב' לסוכן/חברת ביטוח... ===>

המשך זהה לרשום לעיל.

אחרי כמה ימים העסק מתגלגל ותוך כחודש כעשרה בעלי פוקוס חדשה עוברים את המחזור.

מצב של win-win : כולם יוצאים מבסוטים (מי יותר ומי פחות...)

או כמו בפרק הראשון של עבודה ערבית עם משחטת הרכב בכפר הערבי. היתה חסרה לו דלת לרכב, השיגו לו שם ופתאום לשכן שלו חסרה דלת ברכב...

כל זמן שאנשים יתפתו לקנות אצל חאפרים התופעה תימשך

פורסם
^ השאיר לפחות כלים איכותיים הכלב.

איזה ראצ'ט איכותי, בוקסות שימושיות, מברג או שתיים ? 8)

השאיר ארגז כלים מלא עם מברגה ומה לא.

זה לא מזיז להם ,בטח גם הכלים גנובים ! בדרך הביתה הוא יעצור לרענן את אוסף הכלים שלו באיזה ACE או משהו בסיגנון .

:fadein:
פורסם
לא מבין, מה צריך כל כך הרבה מראות של פוקוס???

במצב נורמלי, לא באמת צריך.

אבל זו תעשיה מדהימה. עונה לביקוש שהיא בעצמה בחריצות יוצרת.

בדומה לגניבת סמלים.. אבל בלי סמל אפשר לנסוע. את המראה אתה תקנה אצלו כבר למחרת (את שלך או אחת חדשה).

si vis pacem, para bellum

• תוכן חדש...