Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו במסרון מה 19/02 2013 18:55 מספר לי גבי שרכבו הושכר ב 15,000 ש"ח:

ציטוט: "מר חלווה. הרכב סובארו שלי הושכר ב15000 כולל הכל. וכל המכוניות של יובל. תתקשר אלי."

אני מניח שלזה אין בעיית זמן מסלול.

שלחתי לגבי שאלה ואני מחכה לתשובתו.

אני בטוח שהסיבה תהיה "מקצועית נטו".

פשוט חבל. אני מתבייש בשביל כולנו.

אלון

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דעתי האישית שלדחוף כל קטגוריה אפשרית לאירוע זה פשוט מטופש...

במיוחד שבסוף כל קטגוריה תקבל הרבה פחות זמן ומי יודע אם בכלל תספיק לסיים את התחרות.

אני רואה את זה כצעד מטופש ונזק למשתתפים...לא כל אירוע חייב להכיל ה-כ-ל בתוכו.

פורסם

בהחלט לא לעניין לקיים מופע ראווה! במידה וזה נכון (בכל זאת זה לא מסמכים חתומים וכל אחד יכול לזייף פונט) וסתם דרך אגב, הייתה מראה את כל ההתכתבות האם זה נטו נגד ג`אמיקנה או שזה פיתרון לבעיה שנוצרה באירוע?

בקשר להשכרות רכבים, אני לא רואה איך זה קשור לעניין , כל עסק חוקי ומשלם מיסים והוא לגיטמי ,זה לא מילה גסה להתפרנס מספורט מוטרי , הלוואי וכולנו יכולנו.

כפי שציינת אין לי יד או רגל בנושא ואני ממש חושב שצריך לקיים ג`אמיקנה באילת בצורה מסודרת,למרות שדחוס ונכון שכל הענפים סובלים ויסבלו מהבאלגן והחוסר זמן , וידוע שהאירוע לא מסודר בשיט והולך להיות סלט שלם , אבל לפחות לכולם יהיה אופציה לקחת חלק מהענף החביב עליהם, כי גם עם ענף אחד... סדר בטוח לא יהיה שם.. אז עוד ענף פחות ענף .?

מה זה משנה?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי,

זה ענף של מאות ספורטאים. מטורפד כבר הרבה זמן .

לדעתי, זה הכי חשוב שהענף יצא.

אין רע בעשיית כסף, אבל האירוע צריך קודם להיות עבור הספורטאים ובדרך שירויח כל מי שיכול.

אני קיבלתי את המייל מגבי ומעוד גורם. אני מוכן להעביר לך.

אני מדבר עם גבי באופן שוטף. גם היום. הוא לא מכחיש.

כמובן שיש לו את ההסברים שלו והעמדה שלו.

אני לא מקבל את זה. מיו"ר התאחדות שדורש לקבל את ענף הג'ימקאנה לידיו, היה ראוי שיפעל לקדם זאת לפני כל ענף אחר.

אבל זו רק דעתי.

אני מאמין שיהיה מקום לכולם וכך צריך להיות.

התאחדות IRDA המייצגת את הענף הייתה בקשר עם אילת כבר לפני חודשים.

אני בוטח באנשי המקצוע שם שאמרו שניתן להזניק את הענף לטובת כולנו.

אמרתי גם לגבי, המייל שלו וההתנהלות בנושא גורמים נזק לכולנו, אבל קודם כל לו עצמו.

זו לא התנהגות ראויה בעיניי של מי שביקש לייצג את ענף הג'ימקאנה.

פורסם

מה זה משנה? זה משנה את העובדה שאם הקצו לך 45 דקות ובגלל קטגוריה נוספת אתה מקבל 25-30 דקות, ספק אם בכלל תקבל את כל הזמן שמובטח..

שלא נדבר על מצב של חוסר זמן שבגללו תחרויות לא יתקיימו עד סופן.

פורסם

אני מסכים איתך לגמרי שצריך לחשוב על טובת הספורט והספורטאים.

לכן הדראג בידים של IRDA ויוסי בריינס לא יכלו ולא היו ראויים לייצג את ענף הדראג ולכן נסיונות הטירפוד באוגוסט היו מתחת לכל ביקורת ושפלים!

כפי שציינת שרק מי שראוי לטובת הספורט והספורטאים יכול לייצג את הענף אותו הוא מבקש לייצג.

אשמח אם תעביר לי את התכתובת במייל.

שורה תחתונה! הלוואי וכולנו ניפגש באילת!

פורסם

אני מסכים איתך שזו בעייה.

אני רק טוען שהתנעת הענף הזה חשובה גם במחיר קיצוץ דקות בודדות מענף אחר.

למיטב ידיעתי הוקצו להם שני חלונות זמן קצרים ביותר. רק בשישי. אז מי שאומר שזו הבעייה באירוע, קצת מטעה. בלשון המעטה.

לכן, אל תשמשו כלים ביד אחרים.

אינטרס של כל הספורט העממי שזה יצא לפועל לפני כל דבר אחר.

העיכובים והמכשלות שמציבים בפנינו כבר הבריחו ספונסר אחד וחבל.

גם ביטלו הורדה של קבוצה של 20-30 איש מההתאחדות וזה גם חבל לעיר אילת.

אני רק מקווה שלא יבהילו את פרארי.... חבל חבל.

אלון

פורסם

קובי,

שלח לי מייל שלך. וגם טלפון. אשלח לך מייד.

לגבי בריינס, לא התערבתי ולא אתערב. אני רק יודע שיש לו משקיע גדול לענף ואני יודע ממנו שהוא היה גם בקשר איתכם.

אם אתם מנהלים וקובעים לעצמכם - זה בסדר בעיניי.

אני חושב שגם אם אתם שם כדאי לכם לשתף פעולה עם מי שמבטיח להזרים מאות אלפים ואפילו יותר להפעלת הענף.

אני לא נגדך קובי. תבין.

אלון

פורסם
מה זה משנה? זה משנה את העובדה שאם הקצו לך 45 דקות ובגלל קטגוריה נוספת אתה מקבל 25-30 דקות, ספק אם בכלל תקבל את כל הזמן שמובטח..

שלא נדבר על מצב של חוסר זמן שבגללו תחרויות לא יתקיימו עד סופן.

על פניו, חשבונאית, אתה צודק. אבל....

1. הג'ימקאנה המתוכננת תיערך רק במהלך יום אחד מתוך שלושת הימים, ולכן אין בה באמת כדי להשפיע על יתר המקצים.

2. ניתן להאריך את זמן המסלול בקצוות (להתחיל מוקדם יותר או לסיים מאוחר יותר). אין בעיה של תאורה. בידי הרשות לאשר אירוע ג'ימקאנה שמתחיל בחשיכה (כך, להבנתי).

3. צריך לבדוק מה המקור לבעיה? ואם אתה מחפש תשובות לשאלות, לך אחרי הכסף....

ופה טמונה הבעיה שאלון מציג.

ישנו מקצה שנקרא "מרוץ מסלול". אין ענף כזה בארץ מעולם לא היה. (אני אגב, בעד ענף נוסף שמאפשר להתחרות).

טרם נכתבו הכללים לענף החדש (הם נכתבים בימים אלה ממש על ידי מנכ"ל התאחדות הראלי מיקי יוחאי) ובמקביל, יו"ר ההתאחדות האחראית על האירוע כולו עושה מהענף החדש לביתו (כך, כמובן, לפי מה שעולה כאן, ואם הדברים אינם נכונים אני חוזר בי מהאמור), ומבקש לצמצם פעילויות של ענפים אחרים באירוע...

וחלילה שלא תבין אותי לא נכון. אני בעד מרוץ המסלול (שהוא בפועל מרוץ ראלי קרוס על אספלט). חבריי מתחרים במקצה הזה והם השקיעו סכומים אדירים (ומדובר על 5 ספרות...). אני רוצה שהוא יתקיים.

אני גם רוצה שהג'ימקאנה תקבל את הבמה שלה (ולמען הספר ספק, התאחדות נהגי המרוצים לא מרוויחה מכך כסף).

מדובר פה בטובת הספורטאים גרידא.

מילה לקובי שבתאי.

ביקשתי מחבריי להתעלם מהאמירות שלך.

יחד עם זאת, זו הפעם השנייה במהלך הימים האחרונים שאתה טוען שהתאחדות נהגי המרוצים ביקשה לטרפד את אירוע הדראג באוגוסט.

מדובר בלשון הרע בוטה וחמורה. ויש לכך משמעויות, שנראה שאתה מתקשה להבין אותן.

אומר זאת פעם אחת באופן ברור. התאחדות נהגי המרוצים לא לקחה חלק בעתירה שהוגשה בעניין הדראג (להיפך. היא דחתה בקשה להצטרף לה) והיא וודאי לא ניסתה לטרפד את האירוע (ואם רצתה, לא היה צריך לפנות לערכאות משפטיות. כך, למשל, מספיק היה לדרוש מהרשות שהבדיקות הטכניות יהיו תואמות את הכללים שכתבתם...).

פורסם

משפט אחרון לגבי "מרוץ המסלול".

הסיבה היחידה שאבי, אהוד לביא לא משתתף במקצה הזה היא כי אנחנו לא רוצים לסכן את הרכב כאשר לא ברור מהם הכללים הספציפיים לאירוע (ובכלל).

למשל, לא ברור האם תהיה הנחיה כמו לפורמולה, שלא ניתן לעקוף אלא במקום מסוים ורק אם ניתן לכך אישור...

למשל, אם זה אכן יהיה מרוץ אמיתי, "טהור", לא ידוע מה המרחקים בין הרכבים בזינוק...כמה יזנקו בכל מקצה...

ועוד שאלות שיש להן משמעויות אקוטיות לנהג ולצוות (ובעיקר לספונסר שצריך לממן את התיקונים או לאישה שצריכה לאשר להוציא כספים מחשבון הבנק בשביל כנף חדשה או טמבון...), בעיקר כאשר מרבית המשתתפים מעולם לא השתתפו באירוע ראלי-קרוס/אוטו-קרוס/"מרוץ מסלול" ולא יודעים "להתנהג" כאשר נהג אחר, יושב להם על הזנב.

ולכן, כשאני מסתכל על חבריי שלקחו סיכון וירדו על צוותיהם לאילת למרות הכל, אני מאחל להם ש"מרוץ המסלול" ייצא אל הפועל ושהם ייהנו כמו שלא נהנו מעולם.

פורסם

ניר תעשה חיפוש בפורום , לאזור אוגוסט

גם אם אתה טוען שלא טירפדתם, אני יאמין לך (למרות שהמידע שאני קיבלתי מאנשים מתוך IRDA באותה תקופה הוא שונה ) ובזה נגמרת הפרשה , כל מי שניסה לטרפד גם ככה נכשל, אבל! בהחלט תמכתם לפחות דעתית על גבי הפורום בביטול האירוע, ואת זה אין בעיה להוכיח בעזרת חיפוש פשוט.

בנתיים אני ואלון מקיימים דיון מעולה ורואים עין לעין במיוחד בנושא הג`אמיקנה, בניגוד אליך הבחור עם הרגליים על הקרקע, אז לך לחפש ריבים ואייומים במקום אחר,אתה נותן הנחיות לאנשי העמותה שלך? מה אין להם דעה ופה?

אתם צועקים הספורטאים! הספורטאים! קודם תדברו בגובה העניים ותצרו שייח בין ספורטאים וקירוב לבבות , גם בין התאחדיות השונות! וגם בין הענפים השונים. כפי שלא פעם אמרתי , אסור שמישהו יבוא על חשבון מישהו.

לי ולרוב נהגי הדראג, אין נגיעה בכלל למה שקורה בהתאחדויות, ולרובנו בכלל לא מעניין, רובנו המוחלט מעדיף להתעסק בקידום הספורט, הסברה ובניה ספורט שלא היה קיים כלל במדינת ישראל.

מיקי יוחאי משקיע מעל ומעבר בענף שלנו ואת התוצאות אנחנו רואים , הוא המשקיע המון זמן ומשאבים כמו כן הוא טרח לנסוע לאירופה וארהב וללמוד את הענף לפרטי פרטים, הוא קנה ציוד מדידה מקצועי ודאג לעדכן אותו לקונפגורציה הקיימת היום בעולם .

הוא גם יישים את המרוץ הדראג הראשון במדינת ישראל ועשה היסטוריה!

אני מאד תומך בו וחושב שהוא יקדם את הענף בצעדי ענק.

כפי שחתמתי את התגובה הקודמת שלי

אני מקווה ומצפה לראות את כולם באילת!

את חברי מהג`מקינה וגם את אנשי IRDA שתרחו עבורם .

פורסם

לא בדיוק קשור לדיון אבל בקשר לאירוע:

היום הגיע אלי מיכאל עם המיצובישי קולט-אבו.

עשינו לו כיוון פרונט קצר ואני יכול להגיד שהרכב הזה הולך להחזיק בתואר עוד הרבה זמן.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
לא בדיוק קשור לדיון אבל בקשר לאירוע:

היום הגיע אלי מיכאל עם המיצובישי קולט-אבו.

עשינו לו כיוון פרונט קצר ואני יכול להגיד שהרכב הזה הולך להחזיק בתואר עוד הרבה זמן.

ואני שמעתי שיש כמה הפתעות.

אני ממש מחכה לראות. עושה רושם שזה הולך להיות מעניין ביותר.

באמת מעניין האם מישהו יפתיע.

מה היה הפער מהקולט בפעם הקודמת? מי סיכן אותו?

פורסם

בגמר של ה 4x4 הייתה דרמה ענקית

דני ממקס טיוניג יצא כמו שצריך מהמקום עם זמן תגובה נמוך , מיכאל והקולט השתהו קצת , ואז הוא זינק

דני כבר פתח פער , אבל פיספס הילוך , כמובן שהקולט צימצמה את הפער והצליחה לעקוף , ההפרש בניהם היה יחסית קטן.

היה יופי של רגע דרמתי על המסלול .

כל הכבוד למיכאל ודני .

פורסם

אותי מעניין התגובה של מיקי/גבי פה על גבי הפורום.

כי תמיד רק חברי IRDA רשמו והגיבו פה.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...