Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהחלט מסכים איתך שמגיע לכולם להינות, אבל אי אפשר לעשות הכל באירוע אחד!

בשום שלב לא שמעתי על קיום ג'ימקנה באירוע...אני מקווה שלמען הסדר הטוב והמשך התפתחות הספורט אף אחת מהאגודות לא תיצור בלאגן ותנסה להרוס את האירוע.

לפעמים צריך לקבל גם "לא" כזה לא אפשרי

רק כדי להבהיר - אני ממש לא נגד קיום הג'ימקנה.

פשוט זוהי פעם ראשונה שאני שומע על תכנון ג'ימקנה לאילת,ועוד לפני זה הרשימה של האירועים היתה לא קצרה.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד לפני שפורסם אירוע אילת IRDA עמדה במגעים עם עיריית אילת לקיים שם בסופ"ש אחד:

1. ג'ימקאנה (עם רכבי ראלי כהפתעה)

2. ראלי ספרינט

3. ראלי קרוס

לצערינו זה נגנז לבינתיים.

הראשונים שצריכים להיות שם לטובת כל הספורט העממי זה הג'ימקאנה. לדעתי כשתראה מה הרכבים שאמורים להציג שם - תופתע.

הם יהיו אחת מהאטרקציות המרכזיות לדעתי בסופ"ש הזה באילת - "אם לא ה - ..." - כמו שאומר הנוער...

:wink:

צפו להפתעות...

אלון

פורסם
קובי היקר, אתה חוטא בלשון הרע ובהוצאת דיבה.

את מחיר מהלכי הדראג משלמים הספורטאים שלכם.

כמה זה היום? 1800 שח ל 400 מטר?

1000 שח לרישיון?

תגידו לנו תודה שלפחות את מחיר הרישיון אנחנו מצליחים להוריד גם עבורכם.

אז הלכתי לפשפש קצת כמה עלה לי להוציא רשיון לדראג

אז הינה מה שמצאתי בקבלות שלי

עלה לי 667 ש"ח כולל הבדיקות המשעשעות של הרפואת ספורט

ורישום ל400 מטר עולה 1000....

ככה שאין לי מושג מאיפה הבאת את המחירים שלך

מה שבטוח תתחדשו על אישור הכללים

מתי תלמד? תעסוק בשלך ותפסיק להכפיש אחרים ולנסות לחבל להם, אתה יוצא בן אדם קטן.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אל תדאג קובי... עוד מעט שתלך לבדוק ... תמצא שגם אצל החברים שלך שגבו פעם 1000 שח המחיר יהיה סביב 400.

וזה רק בזכות IRDA. הם נאלצים להתאים עצמם לשוק.

זו הסיבה שהם משחירים את Irda. זוהי הסיבה לרדיפה.

גם מחיר הדראג ירד. מבטיח לך. כשספורט עממי בארגון בהובלת התאחדות הספורטאים עצמם ב IRDA יעלה לספורטאי חצי ממה שעולה היום... כולם יישרו קו.

קובי, מהודעה להודעה אתה מצטייר כדמגוג. אני לא אמרתי שעולה היום פי 2. אמרתי שעד שהוצאנו קורס מוזל העסקנים שזכו לבלעדיות חייבו את הספורטאים פי 2.

תבדוק עם חברים שלך. היו כאלו ששילמו 800, 900 ואף יותר עבור רשיונות.

היום בעקבות הפעולה שלי משלמים חצי. אפילו טיפת קרדיט קשה לך לתת על זה.

אולי מישהו מחברי הפורום יכול לספר לקובי כמה גבו על קורס לפני חצי שנה?

רק כדיי שידע.

אתה מוזמן להמשיך במנטרות שלך קובי. אני אמשיך בעשייה.

אבל עשה טובה... תשתמש בעצה שלך- עזוב אותי בשקט ותתמקד בדברים שלך.

ההיסטוריה תשפוט מי יוצא איש קטן ומי יוצא כלי ביד עסקנים, קובי.

אלון.

פורסם

ובכדי שלא יהיה ספק מי דובר אמת ומי מעוות אותה לצרכים שלו, צירפתי קובץ פרסום של אחד מבתי הספר שאתה מגן עליו מלפני 8 חודשים. הנה הפירוט האמיתי למי שעושה רשיון ספורט עממי לפי הפרסום שלהם:

1. עלות בסיס 677 ש"ח (יפה קובי, שאתה קיבלת הנחה ל 667 ש"ח).

2. לא כולל אגרה 56 ש"ח.

3. לא כולל השלמה ענפית נוספת 120 ש"ח.

בא נסכים שמי שכבר מוציא רישיון ספורט עממי יעשה לפחות את שני הענפים הבסיסיים דראג ודריפט או דראג וג'ימקאנה או אם הוא ספורטאי בתחום מקצועי למשל, יעשה ראלי וג'ימקאנה וכדומה,

בחשבון שלי זה 853 ש"ח. גם אם עשה רק ענף אחד זה 733 ש"ח. מי שכבר העיז לרצות לעשות את כל ענפי הספורט העממי (דראג, דריפט וג'ימקאנה) מגיע ל 973 ש"ח - קרוב ל 1000 ש"ח!!!!

המחיר שאני הצלחתי להשיג עבור כל הספורטאים:

1. ב IRDA - לכל חבר התאחדות (ללא תנאים וללא מחוייבות וללא דמי חבר) 400 ש"ח - השלמות לחברי המועדון לענפי הראלי שבהתאחדות בחינם!

2. במסלולים - 440 ש"ח (השלמות לענפים נוספים של IRDA בחינם).

הייתי אומר שזו עונה על הגדרת חצי מחיר!

מה רע בזה, קובי? למה זה מפריע לך???

בוא נסיים את הויכוח בכך - שאין חולק שעשיתי טוב לכל ספורטאי עממי - כולל אלו מהדראג.

לילה טוב, ידידי. אל תבזבז לי זמן יקר לחפש עוד מסמכים.

גם התנצלות מצידך תהיה במקום (על הביטוי "איש קטן"),

אלון

נ.ב.

לא פתחתי זאת מיוזמתי, קובי, שתבין - פשוט הגיעו תלונות להתאחדות IRDA בגין העובדה שבתחילת הדרך היה רק בי"ס בודד והוא גבה מחיר גבוה לדעת המתלוננים. אז מה, תסתום לספורטאים את הפה? אסור להלין?

תחרות טובה לספורט. נקודה.

אלון

קורס לרישיון נהיגה ספורטיבית - קרוס קאונטרי מאי 2012.pdf

פורסם

דיי לריבים המיותרים האלה!

במקום לתת סטירות אחד לשני, תעשו יד אחת ותמשיכו לקדם את הספורט בכבוד אחד לשני.

ויכוחים כאלה בטוח שלא יעשו טוב לאף אחד!

אני מבין שהג'ימקנה נכנסה - ואפילו מלאה מבחינת משתתפים.

אז..כולם יצאו מבסוטים :wink:

פורסם

בוא תבין אלון , לי ברמה האישית כל החוק הזה מיותר מפגר מסרבל אידיוטי וגורם להרבה סיטואציות שנגרמות בגלל התעסקות של פקידים ומשרדי ממשלה, בוא נתעלם לרגע מהעובדה שהחוק המפגר הזה נבנה ונתמך ונדחף על ידי העמותה שלך , כל הקלה שמתבצעת עלינו בתור נהגים מבורכת , לא משנה על ידי מי היא נדחפת , מיצידי שirda יממנו רשיונות בעצמם ויהיה חינם לכולם וזה יגרום לשאר בתי הספר לעשות את זה גם כי זאת טובת הספורטאים .

בקשר לקרוס קאנטרי אני וחברי שלמנו את סכום הקורס בלבד , וקיבלנו השתלמות ענפית שכוללת מספר לא מבוטל של ענפים , כלומר אני נהג דראג , יש לי גם השלמה לראלי , אני לא מוגבל מבחינת הרשיון שלי לעיסוק מצומצם של ענפי ספורט מוטרי.

אולי מחר בא לי לנהוג בראלי קרוס ?

האם אתם מציעים השלמות כאלה ?

אלון אין פה שום דמגוגיה , בירכתי אותכם מכל הלב על דחיפת הג׳אמיקנה והצלחה מהירה לאישור הכללים , יש לי מספר לא מבוטל של חברים בltda יותר אפילו ממה שאתה חושב .

הנקודה שלי היא שתפסיקו להתעסק ולחבל במה שעמותות והתאחדויות אחרות עושות ותתמקדו במעט שיש לכם, והינה תראו זה עובד .

פורסם
בוא תבין אלון , לי ברמה האישית כל החוק הזה מיותר מפגר מסרבל אידיוטי וגורם להרבה סיטואציות שנגרמות בגלל התעסקות של פקידים ומשרדי ממשלה, בוא נתעלם לרגע מהעובדה שהחוק המפגר הזה נבנה ונתמך ונדחף על ידי העמותה שלך , .

כל החוק מיותר; ומפגר; ומסורבל; ואדיוטי....וזה איש קטן וההוא ליצן וזה מחבל בתהליך וההוא בכלל לא שייך...

(ובכלל יכול להיות שכל העמדה הזו היא בגלל שדני לוי עמד בראש IRDA במשך תקופה ארוכה והוא שהוביל ויזם את המהלך?).

אם הבנתי את התמונה נכון (ואם אני טועה אני מתנצל מראש), קובי שבתאי מעדיף להיות פורע חוק.

מעדיף מפגשים בשושו; מתחת לרדאר. שוטרים שדופקים על דלתות חברים לפנות בוקר ומחרימים רכבים....

כל אחד והדעה שלו.

קובי אגב, הוא לא היחיד ששופך מילים על נפסדות החוק ותומכיו. גם בקארספורום וגם באתרים אחרים. אלא שמכל המקטרגים לא שמעתי או ראיתי או נתקלתי במישהו שהציע ולו אלטרנטיבה אחת.

אז הנה ההזדמנות של כולם!

כמו שקובי שבתאי וודאי יודע (כנציג הדראג בהתאחדות של סרוגו ומיקי יוחאי), הרשות פנתה להתאחדויות וביקשה מהן להעביר לה הערות; והצעות; והמלצות; ותיקוני חקיקה, על מנת שניתן יהיה לשפר ולהשתפר (פעילות מבורכת מאוד ועל כך יש להוריד את הכובע בפני יוסי ניסן).

זה הזמן.

תציעו. תמליצו. תעירו. תאירו. החוק והתקנות מפורסמים באתר הרשות לנהיגה ספורטיבית. תעברו עליהם ותשפרו אותם. אני מוכן לרכז את כל ההערות ההצעות המחשבות וההגיגים. שילחו לי בפרטי ואעביר as is לרשות.

המועד האחרון - 11.3.2013.

קובי, אתה לא חייב (כי אתה חושב שכל העניין אידיוטי ומפגר וכו').

פורסם

ואיי אני רואה שפורים מוציא את כל הלייצנים החוצה..

אני מעדיף שבארץ קיום הספורט יהיה כמו שאר העולם ולא בידי פקידים

ומאיפה הבאת את השטות הזאת שאני תומך במפגשי שושו, אה רגע כבר אמרתי לייצן ...

ומה הקשר לדני לוי ?

אלון חיפשת דמגוג ? יש לך אחד בקבוצה .

קיצור תתעסקו במעט שלכם עדיף לכם , מאשר לחפש מה השאר עושים

ספורטאים יקרים אתם לא חייבים שום גורם גם לא את ניר לביא או שום התאחדות כדי לפנות למשרד הספורט , באתר אפשר לפנות במרוכז , תאמינו או לא הם סופר אדיבים

פורסם

קובי שלום.

אני לא אגיב לך ולא אכנס אתך לשיחה.

אני רק אבקש ממך שתרסן את התגובות שלך, אתה יכול לא להסכים, אתה יכול לחשוב שכול העולם סובב סביבך וסביב חבריך, אבל עם יש לך טיפת כבוד עצמי, תראה קצת כבוד לאדם, שאני מאמין ״קצת״ יותר מבוגר ממך.

במיוחד עם הוא מפרסם משהו חשוב או מציע עזרה.

רק אוסיף שמקצועיות לא מצדיקה גרידיות וכל אחד חופשי לבחור את דרכו להתפרנס או להגשים את חלומותיו.

נ.ב. באירוע באילת יש מקום בלו״ז והסכמה מההפקה לקיום ג׳ימיקאנה כבר לפני הרבה זמן, אז למה לא?!

חג פורים שמח.

• תוכן חדש...