Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחזיר עכשי רכב ליסינג (יונדאי ולוסטר) וחייב לקנות דחוף רכב במקום.

אני צופה לעשות בין 15-20 אלף קילומטר בשנה, בעיקר נסיעות בעיר ובפקקים שמראשון לצפון תל אביב. (אוטומט)

בדרך כלל יהיו ברכב בן אדם אחד או 2. אני מעוניין לתת דגש על בטיחות אמינות וצריכת דלק.

חשוב לי לקנות רכב יחסית חדש 2008-2010 עם קילומטרז שלא יעלה על 70,000 (לא משנה הבעלות הקודמת)

אחרי התייעצויות עם אנשים והרבה שעות קריאה פה בפורום אלו הרכבים שמצאתי מתאימים לדרישות שלי

סקודה פאבידה החדשה

סוזוקי סוויפט החדשה

דאייטסו סיריון

וגם - רנו קליאו החדשה (ראיתי שהקליאו והפנדה מוזכרות פה, ולא ממש לקחתי אותם בתור אופציה לפני)

פיאט פאנדה.

אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת לגבי האם הרכבים האלו מתאימים לדרישות שלי, איזה רכב תבחרו ולמה, ואיזה שנה/קילומטרז אצליח לקבל במכיר הזה.

וממש חשוב לי שתציינו את הדגם המדוייק (ראיתי מנועים שונים 1600, 1200TSI או דגמים שונים לאותו רכב קליאו קליאו B קליאו III )

אני יודע שחפרתי, אבל בקשו לפרט כמה שיותר :)

תודה רבה רבה לעוזרים!

פורסם

חברים אני ממש אשמח לבל עזרה, מתלבט בין:

סקודה פאבידה החדשה

סוזוקי סוויפט החדשה

דאייטסו סיריון

רנו קליאו החדשה

תודה רבה!

• תוכן חדש...