Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שכל טיוטה מנוע 2000 שישבתי בה הרכב רעד.

גם במודלים 2011 במיוחד בקמרי הרגשתי את הרעידות.

ניראה לי שהרכב ככה יצא מהמיפעל.

לדעתי האופציה היחידה לנסות לרמות את המחשב כלומר לנסות להרים את הטורים ב 300-200 סלד.

הרעיון שלי או לחבר T לצינור ווקום עם ברז (כמו של צינורות אוויר של אקווריום) וליקבוע את כמות האוויר שהרכב ימשוך (צריך ממש בקטנה)

או אולי לנסות לימתוח את הכבל של המצערת שלא יתן לה להיסגר לגמרי --- מה שפחות מומלץ כי בניטרל הטורים יטפסו מעל ה 1000 סלד.

את הרעיון הראשון עשיתי ביונדאי מאחר ולא עלו על בעית הרדיעות בסרק- המלצת המוסכים היתה בוא נתחיל להחליף חלקים עד שנימצא את הבעיה מאחר וסורק לא הראה כלום.

רז.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שלא היה לך נסיון עם טויוטות חדשות עד שלוש שנים על הכביש.

הרכב לא אמור לרעוד בכלל - זו סוג של "מחלה" ידוע עם טויוטות ואפשר לטפל בזה.

הרכב לא רועד בצורה נוראית כרגע אבל זה בעיקר בגלל שהמזגן לא פועל בתקופה הזו - צריך לטפל בזה ולסגור את התקלה הזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי

רציתי להצטרף לקבוצה של אנשים מעודדים אותך לנקות את המצערת לבד.

הנה לינק עם תמונות וסימונים איך לעשותאת זה לבד: אופס... יש לי פחות מ-20 הודעות, אז הלינק בפוסט הבא...

הפורום הוא ברוסית, אבל גוגל מתרגם לא רע בכלל.

וחשוב להוסיף שאתה לא צריך להחליף שום גומיה וגם לא צריך כלים מיוחדים...

אם לא תבין משהוא מהתירגום - תשעל אני אסביר לך.

אני בצעתי את זה באוטו שלי, שהוא אומנם דגם קודם של אוונסיס, אבל זה בדיוק אותו דגם של מנוע - 1AZ-FSE.

ודרך אגב זה לא עזר כלל בעניון של רעידות...

פורסם

המון תודה אבל על מצערת שעולה 5K שקלים אני פשוט לא הולך להמר.

והרעידות אצלי לא כל כך קשות כל עוד המזגן לא דולק - כשהמזגן דולק זה קצת יותר מציק, אבל גם זה משהו שהרכב נוסע איתו ככה כל הזמן וזה לא משתנה נכון לעכשיו.

אחרי שעשיתי את הסמוג דוקטור זה הפחית את התופעה ולכן אני בטוח שמדובר בהצטברות פיח אבל כנראה שהסמוג דוקטור ניקה בעיקר את הסעפת, מערכת הדלק ואת היניקה מאזור של צינורית היניקה - המצערת כנראה זקוקה לניקיון נוסף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בהחלט מבין את החשדות שלך. אני כבר הפסקתי להילחם עם הרעידות :brickwall:

אם תצליח, אנא ספר כאן בפורום אולי זה יעזור גם לי...:conf:

פורסם

המון תודה אבל על מצערת שעולה 5K שקלים אני פשוט לא הולך להמר.

והרעידות אצלי לא כל כך קשות כל עוד המזגן לא דולק - כשהמזגן דולק זה קצת יותר מציק, אבל גם זה משהו שהרכב נוסע איתו ככה כל הזמן וזה לא משתנה נכון לעכשיו.

אחרי שעשיתי את הסמוג דוקטור זה הפחית את התופעה ולכן אני בטוח שמדובר בהצטברות פיח אבל כנראה שהסמוג דוקטור ניקה בעיקר את הסעפת, מערכת הדלק ואת היניקה מאזור של צינורית היניקה - המצערת כנראה זקוקה לניקיון נוסף.

היי

הבטחתי שאחזור עם תשובות .

אז מנתונים שקיבלתי מלקוחות שלי שמתמחים ברכב זה.

הבעיה יכולה להיות מצערת,או תושבות מנוע.

את המצערת כאמור ניקית אצל סלים.

לגבי תושבות המנוע כדאי שתבדוק.אם כי במקרה שלך לא נראה לי שזאת הבעיה.

אם התושבות בסדר אדבר עם סלים, ונראה מה אפשר לעשות.

בברכה

מאיר ניסים מירקל

פורסם

הי מאיר

לא מדובר בתושבות מנוע - בדיוק החלפתי את האחת שהיתה זקוקה להחלפה האחרות במצב תקין לחלוטין.

זו התנהגות של הרכב בעמידה בסרק בלבד - הטורים כנראה מתייצבים טיפה נמוך מידי והרכב רועד - רועד קלות.

בלי מזגן - זה לא מציק בכלל, בקושי מורגש.

עם מזגן - זה יותר מורגש, לא משהו שאני לא יכול לחיות איתו אבל עדיין מורגש.

הרכב אפרופו שקט בצורה בלתי נתפסת וחלק כמו חמאה.

זה אותו הסיפור אם אני מעביר לN או לP או לR -> זה לרגע מסתדר ואז הטורים מתייצבים טיפה יותר נמוך.

הניקוי שעשיתי אצל סלים היה נקיוי של הסעפת עד כמה שזכור לי (החומר נכנס דרך הסעפת) ודרך מיכל הדלק - בית המצערת עצמו נשאר מחובר לקרן האוויר שהולכת אל עבר מסנן האוויר -> האם צריך גם לפרק את קרן האוויר ולנקות באזור המצערת עצמה?

אם באמת זו תושבת מנוע נוספת זה היה רועד כל הזמן ללא קשר לטורים לכן אני מתקשה להאמין שזה העניין.

אלטרנטור? - לא נראה לי, יש טעינה תקינה גם כשאני עומד בסרק, מתח תקין.

הדברים באמת מצביעים לכוון בית המצערת נכון לעכשיו.

לבינתיים אני מחכה עם זה - אני מעדיף לקחת את הזמן שלי כי זה ממש דבר שולי - בייחוד כל עוד לא חם ואין שימוש רציף במזגן.

Pioneer TS-X150

פורסם

הי מאיר

לא מדובר בתושבות מנוע - בדיוק החלפתי את האחת שהיתה זקוקה להחלפה האחרות במצב תקין לחלוטין.

זו התנהגות של הרכב בעמידה בסרק בלבד - הטורים כנראה מתייצבים טיפה נמוך מידי והרכב רועד - רועד קלות.

בלי מזגן - זה לא מציק בכלל, בקושי מורגש.

עם מזגן - זה יותר מורגש, לא משהו שאני לא יכול לחיות איתו אבל עדיין מורגש.

הרכב אפרופו שקט בצורה בלתי נתפסת וחלק כמו חמאה.

זה אותו הסיפור אם אני מעביר לN או לP או לR -> זה לרגע מסתדר ואז הטורים מתייצבים טיפה יותר נמוך.

הניקוי שעשיתי אצל סלים היה נקיוי של הסעפת עד כמה שזכור לי (החומר נכנס דרך הסעפת) ודרך מיכל הדלק - בית המצערת עצמו נשאר מחובר לקרן האוויר שהולכת אל עבר מסנן האוויר -> האם צריך גם לפרק את קרן האוויר ולנקות באזור המצערת עצמה?

אם באמת זו תושבת מנוע נוספת זה היה רועד כל הזמן ללא קשר לטורים לכן אני מתקשה להאמין שזה העניין.

אלטרנטור? - לא נראה לי, יש טעינה תקינה גם כשאני עומד בסרק, מתח תקין.

הדברים באמת מצביעים לכוון בית המצערת נכון לעכשיו.

לבינתיים אני מחכה עם זה - אני מעדיף לקחת את הזמן שלי כי זה ממש דבר שולי - בייחוד כל עוד לא חם ואין שימוש רציף במזגן.

היי

אתה בהחלט יכול לנקות באיזור המצערת.

אפילו עם סמרטוט ממש לפני המצערת ובהמשך.

תראה אם יש פיח שם ותנקה,אני בכל מקרה אשאל עוד כמה לקוחות.

ואתן לך תשובה בהקדם.

פורסם

תודה רבה מאיר

אפרופו - לפני הסמוג דוקטור - התופעה היתה חמורה יותר - באופן וודאי זה עזר - הרכב הרגיש חנוק גם בנסיעה ולא רק בסרק ואת זה הסמוג דוקטור פתר.

אני החלפתי תושבת מנוע בגלל שהרכב הרעיש ולא בגלל רעידות.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה רבה מאיר

אפרופו - לפני הסמוג דוקטור - התופעה היתה חמורה יותר - באופן וודאי זה עזר - הרכב הרגיש חנוק גם בנסיעה ולא רק בסרק ואת זה הסמוג דוקטור פתר.

אני החלפתי תושבת מנוע בגלל שהרכב הרעיש ולא בגלל רעידות.

אני שמח שהטיפול שעשית בזמנו עזר מאוד.

והתופעה כמעט ונעלמה.

אז אולי נתמקד שוב במצערת .

עלה לי רעיון .

דבר איתי מחר בפון.

052-2440278

פורסם

תודה!!!

Pioneer TS-X150

פורסם

תסלחו לי על ההקפצה - סתם ככה בכדי להראות משהו -

קצת שיעורי בית ואני רואה בבירור שאם אני אפרק את בית המצערת אני גם אזדקק ככל הנראה להחליף שם אטם בית מצערת כי בהחלט לדגם מנוע הזה קיים אחד!

ולגבי המחיר - לעיניכם הרואות (העכבר עומד על אטם בית המצערת לעיונכם)

- במידה ואעשה ניקוי - ללא פירוק בית המצערת.

אני מנסה גם לברר מהאתר הזה אם יש חיישן מיקום בית מצערת - אני מאמין שזה יהיה דווקא זול ואת זה לא יהיה לי איכפת להחליף בחדש על הדרך - יתכן מאוד ושם יכולה להיות הבעיה.

אני מתאר לעצמי שאם יש חיישן כזה אני בקרוב אמצא אותו בסקשן של החיישנים לקוד מנוע הזה.

המיקוד עכשיו הוא על בית המצערת, אטם וחיישן

לא מצאתי שום חיישן - כנראה שהוא מובנה בתוך בית המצערת! - יש שם בהחלט צינורית מים.

אם אני אעשה ניקוי ייסודי - אני אזמין אטם שכזה מראש או אדאג שמי שעושה את הניקוי מצוייד באחד.

טוב - נשאר לי רק לפעול בנידון ולדווח.

חברים - מאיר, חן ורבים אחרים - תודה רבה!

ScreenHunter_001.jpg

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, אני חוזר על המלצתי שתיגש למכון של משה זר לידיו של חיים. הוא נמצא 5 דקות נסיעה מהבית שלך.

פירוק מצערת זה לא תמיד דבר פשוט וגם פירוק או הרכבה לא נכונים או הפעלת כוח במקום הלא מתאים תשלח את המצערת לעולם שכולו טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

אני יודע - כמו שראית, אני לא מוכן להמר על החלק הזה של המנוע - אתר שאני מכיר דרכך בסופו של דבר מראה שמחירו של החלק הוא בעל 4 ספרות ולא נמוך וזה עוד לפני מיסים, משלוח, מריבות עם המכס.

החלטתי בסופו של דבר לדאוג שהמוסך שבו אני תמיד מטפל ברכב יהיה אחראי באופן ישיר לפעולה הזו, נכון, אמנם מוסך מורשה - סוכנות משנית של טויוטה, אבל זה שווה לי את השקט הנפשי.

וכן, אני יודע שיש כאן רבים שיקפצו נגד הוצאה שכזו אבל זה פשוט לא מעניין אותי.

וכן, אני יודע שיש כאן חברים שמוכנים לתת יד ולעזור -> אפילו חברים שזה תחום העיסוק שלהם -> אני פשוט לא מוכן לערבב "ביזנס" עם דברים אחרים.

המוסך שאני מדבר עליו זה מוסך שאני מטפל אצלם מאז הטויוטה הראשונה במשפחה ומעולם עוד לא התאכזבתי מהם - הסברתי להם בדיוק מה אני רוצה לעשות ויש להם חלקים זמינים במחסן (אטם וחס וחלילה עשו טעות, מצערת) ובזה הסיפור הזה נסגר.

הפער במחיר הוא בערך 200 שקלים יותר בין מוסך "רגיל" לבין מוסך "מורשה" אבל כמו שאמרתי - זה פשוט לא מעניין אותי, יש דברים רבים שאני יודע לחסוך בהם, יש דברים שאני פשוט לא מעוניין לחסוך בהם -> בשביל עוד שנתיים שלוש שהרכב הזה יהיה איתי - זה שווה לי את זה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...