Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוטות הטלסקופיים של מכסה המנוע התעייפו, ולא החזיקו אותו עוד.

הזמנתי באיביי מוטות חדשים של חברת lift supports depot - לפי הרכב שלי, והיום לקחתי אותם מסניף הדואר השכונתי. (פטור ממכס).

יחד עם המוטות הגיע גם סט של כל הגולה עלה הם מתיישבים. באריזה הם מציינים שמומלץ להיכנס לאתר שלהם לטיפים והנחיות על ההחלפה. נכנסתי, ראיתי, וזה נראה לי פשוט מדי, אבל ניגשתי לאוטו עם חששות ונכונות למאבק.

ההחלפה - ארכה לא יותר משתי דקות. צד ימין - שחרור של שני קליפסים, והישן בחוץ. נעיצת החדש וזהו. צד שמאל - אותו הדבר.

שתי דקות ונגמר.

29$ לשני המוטות + משלוח עוד כ 25-30 דולר אם אני זוכר נכון.

מי שהטלסקופיים אצלו כבר חלשים, קבלו המלצה חמה:

www.liftsupportsdepot.com

תענוג!

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יכול מאוד להיות שאפשר היה לקנות אותם בארץ במחיר זול יותר מ 230 ש"ח.

בולמים כאלו לא מקוריים עולים באיזור 180-200 ש"ח לרוב הרכבים הסטנדרטיים.

אם ברכב הנ"ל מדובר בבולמים ארוכים או חזקים במיחוד, לוקח את המילים שלי בחזרה.

פורסם

מדובר בבולמים לרכב שאין לו יבוא סדיר של חלקי חילוף מקוריים, אז על אחת כמה - תחליפיים.בלי קשר, האמת היא שבכלל לא חיפשתי בארץ...

Picture 1615.JPG

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...